Opinie Niech żyje piknik!

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 22 sierpnia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

Ja jednak nigdy nie zrozumiem farmerów.
    25 tysi badyli mieszanych i okrągły tysiączek wypadajek to tym razem jest "mało"...? ;)
    Wg mnie event banalnie prosty, ale ja mam inne kryteria... a zwykle info o wypadajkach powyżej 500 sztuk spotyka się ze świętym oburzeniem.
    Przypominam, że z tej trzygodzinnej roślinki to pewnie będą słabo leciały, że o sałacie i marchewce nie wspomnę (jeśli ktoś to zacznie siać dopiero podczas eventu oczywiście).
    Nagrody... hmm, w sumie całkiem uczciwe, choć 150 SP to kropla w morzu potrzeb jak znam życie.
    A te itemy to które miejsca w rankingu będą miały, bo mi się liczyć nie chce...? 8)xD

2. inwald060670

inwald060670 Aktywny autor

ojjjjj, powoli przekonuję się .... mówisz, że to już kilka mln u Ciebie:music:ale jestem pazera - wywalam zwierza!!! a co:p

3. rolnik_matik

rolnik_matik Mieszkaniec forum

A ja się zdziwiłam co takie pustki na targu odnośnie marchewki i sałaty :D Jako że sałaty mam pod dostatkiem to sobie sprzedaję a marchewkę dosieję. Ale czemu niektórzy narzekają, że tak dużo tej marchwi, rośnie ona 10 minut wiec na maleńkich polach z CMJ to potrwa chwilkę ;) Nie zamierzam marnować kasy na marchew bo wydaje mi się że taniej wyjdzie kupić 1CMJ niż marchew ... ale może się mylę ...

4. olkaa001

olkaa001 Komandor forum

siedzę i śmieję się, miały byc oddawane produkty,a oddajemy warzywka hihihihi
    Pewnie ci u góry poczytali co z fusów wyczytaliśmy i zrobili nam psikusa i zamienili na marchewke i sałate.
    Ci co nakupowali sobie koce i inne niech teraz szybko sprzedają i po warzywka na rynek marsz;)
    A nastepnym razem będziemy wróżyć po cichutku by nas nie podsłuchali;)
    Ojj dowcipnisie z nich okropni hihihihih
    A event wydaje się spokojny jeśli nic nagle nie zmienią,nagrody tyż spoko:))))

5. Mariolka7214

Mariolka7214 Wszystkowiedząca wyrocznia

Poczytane :p
    jak to człowiekowi humorek z rana w poniedziałek poprawiąxD
    ruch na targu w sałacie i marchewce bedzie xD:cry: ojjj bedzie :cry:
    dla mnie raczej łatwy, ale co ja tam wiem :p

6. Frytka2012

Frytka2012 Komandor forum

marchewka nawet po 46 sg schodzi xD xD xD , czy nie lepiej posiac?;)

7. Daisy44

Daisy44 Półbóstwo forum

Dziękuję pięknie :) odnośnie pracy na farmie to mój prawie mąż traktuje to jak codzienny rytuał:p;):)xD Zaraz po tym jak zrobię kawę mówi... "to idź sobie teraz na farmę" a jak w ciągu dnia siedzi czasem na kompie to pyta czy chcę coś sobie zrobićxD To jedyna osoba która wie że gram w farmę:p Oczywiście mam normalne obowiązki domowo zawodowe, które godzę i ogarniam, więc protestów brakxD
    U mnie też część farmy zwierzętami "obsadzona"więc jeszcze szkoda mi zdejmować. 8) Pod wieczór pójdą goździki:) na wypadajki8)

8. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

Spokojny event.SN nagromadziłam ponad 4 tys,więc bez problemu z kasztankiem szybko nastukam wypadajek.Roślinek sporo,ale do przejścia.Najważniejsze,że żadnej losowości.Zaraz biorę się za sałatę i marchewkę.

9. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

Event robię, bo tak już mam :).
    dla mnie też.
    Proponuję wprowadzić dodatkowe określenia eventów, np. nudny, wymagający myślenia itd. xD

10. seler70

seler70 Chodząca legenda forum

Witam, o dziwo event raczej łatwy, potrzebne art. mam , może i nawet trochę sprzedam,myślę że dość szybko go ogarnę ,powodzenia wszystkim :D;). Na targu już 0 marchewki ...

11. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

Dzień dobry !
    Poczytałam , przemyślałam , robić będę . Sałatę i marchewkę już sieję i na targ z nimi , aż się proszą o sprzedaż .
    Miłego dnia farmerzy .

12. kybek93

kybek93 Chodząca legenda forum

Witajcie!
    Ewent robię...
    Fajnie ,że w nagrodach dużo SP , wejściówek.
    Pnącze też niezłe..

13. malras

malras Czeladnik forum

Witam.Ewent jak na razie spoko,nagrody fajne,podobają mi się ,zwłaszcza,że całkiem dużo SP.:)

14. tosia

tosia Nadzorca forum

mi sie podoba, że jest podsumowanie i wiadomo co i gdzie (przynajmniej dziś), muszę przemyśleć strategię, bo akurat przez 2 tyg nie będzie mnie od godz 16 aż do 22, jak pech to pech:(ale szczypiorek 6h rośnie, to może dam radę nasiać eventówki:)pnącze mi się podoba i ogólnie nagrody spoko (sporo sp i sn, i gwiazdeczek), zadania w spółdzielni są fajne, bo można wybrać te które chcemy zrobić i siać na wszystkich polach można, toż to rozpusta piknikowa jest:D:D

Edit:idę siać sałate i marchew, zarobić też trzeba:D

15. JJoanna

JJoanna Książę forum

Jeszcze 7000 tyś. , marchewki i jestem gotowa do eventu . Sałatę już mam .
    Targ 13 marchew i sałata pustki 8)

16. Daisy44

Daisy44 Półbóstwo forum

Ja póki co gonię z marchewką i sałatą na targ:inlove: i uzupełniam zapasy xD Dziś mogę sobie na to pozwolić;)

17. JJoanna

JJoanna Książę forum

Ufffff , marchew i sałata już jest - teraz spokojnie czekam na event :)

kybek93 i dantic3 lubią to.
  18. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

U mnie w stodole sałaty póki co 3 tysiące a marchwi 2 xD
    sieję sobie powolutku sałate, ale tylko na kawałeczku leśnej bo jeszcze mi wszystkie zagrody nie dojrzały, a na głównej i leśnej orkisz jeszcze rośnie :) jak urośnie to wtedy siew pełną parą. Póki mogę i mam czas to sieję najpierw do eventu a potem moze cos jeszcze na targu opchnę bo ceny baardzo ładne :)
    cała bahama i las już w drzewach 20 godzinnych czeka na jutro :p

19. freska_kreska

freska_kreska Fanatyk forum

Witam wszystkich, czy możemy zrobić szybkie powtórzenie jeśli chodzi o start eventu? :D Bo już nie wiem co kasować a czego nie z pól.
    Bahama: wszystkie drzewa jakie mam + kilka zagród + kilka super pól
    Farma: wszystkie drzewa jakie mam i dalej się zastanawiam czy siać goździk/orkisz na małych/dużych polach?? :oops:

+ po rozsiewie eventówek dla wypadajek (brak pnącza kasztanowego) zostawić najlepsze drzewa czy siać goździki/orkisz na noc? Dostęp do internetu bardzo ograniczony na czas trwania eventu ....

Ostatnie edytowanie: 22 sierpnia 2016
  20. rysio

rysio Półbóstwo forum

event wyglada na prosty i do zrobienia z jednym malym zastrzezeniem = koszyk piknikowy (wypadajka) oby tylko uczciwie wypadal, a nie jak zwykle

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.