Opinie Niech żyje piknik!

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 22 sierpnia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. kett955

kett955 Analityk forum

ta bazylia czerwona wyjątkowo ładna mogłaby zostać po evencie, pięknie się prezentuje- do zbioru za 1 godz i 9 minut. Na noc szczypiorek.

xBabciaEwa lubi to.
  2. Megan

Megan Komandor forum

W spółdzielni obok zadań, po środku są kolekcje komiksów (ten czerwony trójkąt), wejdź tam.
    Jak potrzebuje kuponu, to robię właśnie nr 3.

3. alusoo

alusoo Zaawansowany

Mało mamy roślin do siania?Ładnie się prezentuje tylko przez kilka sekund,bo trzeba ją szybko zebrać.Właśnie za moment zbieram,chciałam zasiać coś dłuższego,ale sianie nawaliło .

gosiagosia60 i xBabciaEwa lubią to.
  4. bacowa70

bacowa70 Chodząca legenda forum

Juliuszka :)
    powiedz mi proszę jak przeszłaś do drugiego zadania jak nie masz zrobionego srebrnego w pierwszym ? xD:cry:xD

5. purblanka87

purblanka87 Okazjonalny autor

O super, nie wiedziałam o istnieniu tego, nigdy nie kliknęłam....dziękuje !

Posiane co trzeba na noc, dobrej nocy !

Nutka, xBabciaEwa oraz tosia lubią to.
  6. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

Poszłam ,zrobiłam , zadowolona bardzo , ale to nie kupon i maszyna się odpaliła od razu , myślałam , że mnie trafi .......
    No to poszłam do spółdzielni , zrobiłam Zamki z piasku i mam 10 kuponów po 12 godz , teraz mogę ewent robić .
    Bardzo zadowolona mówię grzecznie wszystkim dobranoc .

7. juliuszka

juliuszka Generał forum

Celna uwaga !
    To mi się coś pomyliło i pierwsze mam tak, jak czwarte.
    Tutaj odpowiednia korekta:

[​IMG] pierwsze

A teraz z pokorą i pochyloną głową wracam nanieść odpowiednią poprawkę w moim nieszczęsnym poście.
    Raz jeszcze dziękuję za czujność !

8. *ewa*

*ewa* Chodząca legenda forum

bazylię zebrałam,posiałam,jeszcze raz zbiorę ok. godz.0.35 i posieję szczypiorek:D
    koszyczków na ten moment mam 317...............

zonaania2122, xBabciaEwa oraz tosia lubią to.
  9. bacowa70

bacowa70 Chodząca legenda forum

Jest oki:)
    odebrałam to jako kolejny Twój żart:music:

10. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

U mnie wypadajek brakuje jeszcze 670-szok....bez kasztanka.... a czytając forum przypomniało mi się, że mam Johnego Cytrynę..w pasku....8) jak nie zapomnę to później wystawię go......niech stoi na jednym polu, bo przestawiać to mi się pewnie nie będzie chciało...
    póki co sieję roślinkę krócej rosnącą: potrzebuję jej jeszcze 9833, a 6 godzinnej mam 810, więc nawet na wszystkie pola mi nie starczy, trudno, dopełnię czymś tam :p
    za 59 minut dopiero mi urośnie, więc sobie przejrzę "twarzoksiążkę" i poczytam forum, jakoś czas zleci i zasieję drugą roślinke na noc.
    Pierwsze zadanie całe zrobione, naklejka już w albumie xD
    w drugim czekam na długorosnącą roślinkę. Zazwyczaj oddawałam na koniec wszystko, a teraz lecę po kolei...sałaty troche nasiałam i latam co rusz na targ, ale zostawiam tyle ile mi potrzeba. Plan mam taki żeby wysiać eventówkę, a potem w wolnych chwilach sałatę...
    wlasnie zobaczylam wielkiego biegnacego po podlodze pajaka....a mam straszliwą arachnofobię....siedze i sie trzese....tata powiedzial ze go nie bedzie szukac po nocy....przenioslam sie do drugiego pokoju, siedze i sie trzese...masakra.....klade sie, mam nadzieje ze jutro w dzien nie wystarszy mnie tak znowu...:( to jest straszne, tak panicznie bać się pająków.....aż się słabo robi :(

11. *ewa*

ja też jeszcze czekam na roślinkę,tyle,że trochę krócej,a w tym czasie karmię chlebem mojego piesa ( ma taką manię,że wieczorem lubi pojeść chleba,ale trzeba mu dawać z ręki )
    moja młodsza córa też boi się pająków i wszelkich robaczków,nie aż tak jak Ty,ale jak kiedyś odmówiłam zabicia pająka,to nie odzywała się do mnie przez 2 godz.

12. chrumcia91

Bałam się wejść do pokoju po laptopa a później go odłożyć... Teraz z telefonu pisze,zaraz w końcu zbiór eventowki. Położyłam się w drugin pokoju i boję się pomyśleć co może być jutro jak go zobaczę....

xBabciaEwa, tosia oraz zonaania2122 lubią to.
  13. *ewa*

szczerze współczuję,choć sama nie mam żadnych fobii,to potrafię sobie wyobrazić co czują ludzie z fobiami:(:oops:
    za 4 min. zbieram bazylię,sieję szczypiorek i zmykam spać:D

14. chrumcia91

Jeszcze jeden zasiew i 3 godzinnej bedzir komplet chyba :-o ale Szybko poszło...
    Zasialam 6 godzinna i idr spac..
    Dobrej nocy..
    Mam nadzieję że nie będzie pająkow i że nie przysnia się.....

15. myszulka

myszulka Ambasador forum

tylko dlaczego ta bazylia na polu rosnie niebieska, a nie czerwona

xBabciaEwa lubi to.
  16. BA_Ghost

BA_Ghost Guest

*ewa* i Andre1909 Wasze posty usunąłem jako off-top. Proszę trzymać się tematu.

17. Nutka

Nutka Komandor forum

Witam :).
    Eventówka rośnie, a koszyczki wypadają nawet z sałaty i marchewki ;)xD.

Kombajn może trafić się jako nagroda w każdym komiksie :). Ja robię zawsze pierwszy, jakoś ekonomiczniejszy mi się wydaje. Zawsze czekam do ostatniego momentu, kiedy go potrzebuję, żeby się nie zmarnował ;). Niestety, może być i tak, że nie będzie go w nagrodach, ale to bardzo rzadko. Im częściej się go wybiera w nagrodach z komiksu tym częściej się trafia :).

18. Megan

Megan Komandor forum

Dzień dobry:)
    Eventówkę sieję na dwóch polach, na jednym dosiewam sałatę i marchewkę, bo zostało mi już tylko po 8 tys. w międzyczasie uzbiera się i jeszcze może trochę sprzedam.
    Koszyczków na obecną chwilę jest 356, wiec spokojnie wypadną i to bez kasztanka.

Robiłam kiedyś wszystkie, lecz w tym pierwszym komiksie trzeba oddać spore ilości prosa i prawie dwa razy tyle owsu a on nie jest za tani na targu, mnie go przeważnie brakuje, dlatego wolę oddawać zwierzaki, bo tych mam jakiś zapas, w drugim komiksie trzeba robić zdjęcia a młyn mam zawsze zajęty;)
    Masz rację, teraz sprawdziłam i zrobiłam pierwszy i trzeci komiks i w każdym trafiłam kombajn, więc 6 godzin będzie dodatkowo.
    Szkoda, że to nie są kupony;)

19. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

No to u mnie dziś będzie koniec, czyli te trzy zamówione itemy pójdą sobie czekać w pasku na wysyłkę.
    Ech, życie farmera to wieczne oczekiwanie 8)

Ponuro dumam nad ewentualnością zgarnięcia jeszcze tej super paszy... ale chyba jednak odpuszczę, SP przynajmniej jest do kupienia.
    W sumie miły event, taki totalnie lajtowy.

20. mahartka

mahartka Baron forum

Ano faktycznie co nieco więcej jak się uda to będzie :) dziękuję za zwrócenie uwagi :)
    pierwsze i drugie srebrne popełnione ;) teraz trzeba iść pracować a roślinki rosną :)

xBabciaEwa i tosia lubią to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.