Opinie Niech żyje piknik!

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 22 sierpnia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. -rybka24-

-rybka24- Chodząca legenda forum

Też bym kochała :)
    Mnie jeszcze dziś czeka ręczny zbiór ( 721 małych pól ) :)

2. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

Nie jesteś sama jak Cie to pocieszy , wczoraj ostatni kupon na kombajn zużyłam , a dzisiaj ręcznie lecę i tak cały ewent .

3. wilandra

wilandra Analityk forum

ja jeszcze ratuje się spółdzielnią :D

toDzasta, tosia oraz xBabciaEwa lubią to.
  4. niki1990

niki1990 Komandor forum

jeszcze po 5 tysięcy sałat i marchewki... i badyla, ale trochę więcej

xBabciaEwa i tosia lubią to.
  5. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

O 23:30 sieję róże a rankiem przerzucam się na bazylię i szczypior na małych polach:) 5-6 tys. sałaty brakuje i do tego 12 250 marchwi8)

tosia i zonaania2122 lubią to.
  6. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

Chyba też poszperam w spółdzielni , może coś znajdę , dzięki za radę , nie pomyślałam o tym .

toDzasta i tosia lubią to.
  7. bacowa70

bacowa70 Chodząca legenda forum

Witam :)
    nie wiem jak Was ale ta krótkorosnąca roślina już zaczyna mnie lekko drażnić-.-
    jak wysiać tego 15 tyś. jak mam dopiero 2.450 (a może już:p)
    Za chwilę zbieram szczypiorek z małych pól na 2 łąkach i kawałka leśnej (reszta w baobabach - na taki event ich nie ruszam:))

Do tej pory robiłam eventy na bieżąco ale tym razem wysieję roślinę i dopiero oddam.

8. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

Na dziś koniec zabawy.Na sałacie i marchewce zarobiłam prawie 4 mln.Ale już mi się sianie tego znudziło.Bazyli 4400,szczypiorek zasiany na noc,wypadajek 730.

9. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Kasztanek i od groma fosforanów:pxDxD ??? U mnie bazylii 630, szczypiorku po posianiu 5xD Zbiory touchpadem - no super po prostu-.-

xBabciaEwa lubi to.
  10. *ewa*

*ewa* Chodząca legenda forum

skąd u Ciebie tyle wypadajek?:eek:
    ja mam 289 koszyczków,myślę,że do końca dnia dobiję do 300,więc chyba nie jest źle,jak tak dalej pójdzie,to w 4 dni nazbieram dość wypadajek,a jakby co,to w odwodzie są kasztanki:D

xBabciaEwa, toDzasta oraz tosia lubią to.
  11. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

Kasztanek oczywiście :)
    Krasnoludek,nie takie od groma,jakieś niecałe 400,a miałam ponad 4200,więc żadna strata,a na co je kisić?

12. -rybka24-

Za 25 minut zbiór. Bazylii będzie ponad 5 tys, więc zostanie do posiania po 10 tys obu roślin.
    Mam plan rozpisany, oby nie zawiódł :)

xBabciaEwa, toDzasta oraz tosia lubią to.
  13. Megan

Megan Komandor forum

Jak brakuje mi kuponów, to robię w spółdzielni komiks nr 3, bardzo często trafiam kupon na trzy godziny, co prawda trzeba oddać trochę zwierza i roślinki, lecz w końcu to tylko wirtualna kasa, więc nie szkoda:)
    Przeważnie w tym komiksie mam do oddania bobry i pawie, czasami strusie a rośliny zawsze mam jakiś zapas, więc też nie ma z tym problemu.

W temacie wszystko pozbierane i zasiany orzech na noc.

14. purblanka87

purblanka87 Okazjonalny autor

Zaraz zbiór bazylii i pobawię się trochę sałatą bo spoooro brakuje. A na noc goździki chyba coby wypadajek wpadło...
    I muszę podziękować wszystkim którzy wysłali mi prezent. Nie pisałam posta żeby zdobyć cokolwiek a co się okazuje jest masa ludzi którzy pomagają bezinteresownie. Jak tylko mogę komuś pomóc to proszę pisać

xBabciaEwa lubi to.
  15. mahartka

mahartka Baron forum

plan eventowy jako taki zrobiłam :) trochę super paszy mam zamiar wyciągnąć ;);) a z resztą się zobaczy :):) z bazylii nawet co nie co leci wypadajek ;);) jakoś się uzbiera te 300 czy ile tam sobie wymyśliłam ;);)

xBabciaEwa i gosiagosia60 lubią to.
  16. juliuszka

juliuszka Generał forum

A jak się uda to może i nieco więcej ?

Mój postęp na teraz:

[​IMG] pierwsze[​IMG] drugie[​IMG] trzecie[​IMG] czwarte

Koszyczki lekko podgonione pnączem kasztanowym:

Ogólnie NUDA !

Ps. Piszcie coś (cokolwiek)...

EDIT: Poprawiony pierwszy obrazek - Dziękuję bacowa70

Ostatnie edytowanie: 23 sierpnia 2016
  17. purblanka87

Jaki to komiks nm trzy ?

Na zaatakowałam misje "zamki z piasku" i zdobyłam 4*12 h kombajnu.

Sieję sałatę i zaraz goździki i do wyrka

Ciekawe czy kiedyś będzie można zdobyć jeszcze pnącze kasztankowe, przepis na chutney czy kerstol (ale nie za floreny)

Twoje posty połączyłam. Jeśli chcesz coś dopisać, to korzystaj proszę z opcji "Edytuj"przy poprzednim swoim poście.
    Proszę zapoznać się z poradnikiem --->KLIK
    Tutaj można poćwiczyć --->Wątek do ćwiczeń

SMOD_Atena

Ostatnio edytowane przez moderatora: 23 sierpnia 2016
    xBabciaEwa, Nutka oraz 0olimpia0 lubią to.
  18. peterek_w

peterek_w Nadzorca forum

Marzenia ściętej głowy :p
    Myślę, że kiedyś kasztanka mogą udostępnić, ale za ukochaną walutę florenową - inaczej nie liczyłbym ;) A patrząc po cenach zwykłych itemów z poprzedniej wyprzedaży itemów (itemy na pnącze skracające czas mrocznych roślin to wydatek 60 florenów każdy o_OxD), to boję się, ile by sobie zażyczyli za to cenne pnącze :(

Niedługo będzie 300 wypadajek, więc całkiem znośnie :D

19. -rybka24-

No ładnie :)
    U mnie 297 koszyków. Dla mnie to dobry wynik. Na noc posiałam długorosnące, chciałabym skończyć do weekendu ( ambitny plan )
    Jutro zobaczę ile realnie da się posiać i zebrać.

20. purblanka87

Pewnie tak, ale uważam że to trochę nie fair wobec osób które dopiero zaczynają grę. No ale to offtop więc kończę :)

U mnie dalej sałata na polach

xBabciaEwa lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.