Opinie Niech żyje piknik!

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 22 sierpnia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. oleandrowa

oleandrowa Okazjonalny autor

Witam wszystkich po dłuższej przerwie :)
    Całkiem przyjemne zadanie, zobaczymy na ile czas pozwoli. :)

xBabciaEwa lubi to.
  2. madziunia000

madziunia000 Okazjonalny autor

U mnie całe 99 wypadajek, badyl rośnie!

xBabciaEwa lubi to.
  3. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Niestety,po chińsku nie potrafię :( Taka bidna w nawozy już zostanę pewnie,bo byłby cud nad cudy,jakby nawozowe puścili w GT -.- no i o 20-tej zasiewam na noc szczypiorek bez niczego,niech sobie do rana rośnie...

4. carlain21

carlain21 Chodząca legenda forum

Eventówka rośnie już wszędzie:)

Wypadajek mam już ponad stan:)

Teraz tylko wysiać roślinkę:)

xBabciaEwa, toDzasta oraz Nutka lubią to.
  5. niki1990

niki1990 Komandor forum

rośnijcie badyle rośnijcie.....event do zrobienia jak najbardziej

xBabciaEwa lubi to.
  6. .Robaczek.

.Robaczek. Generał forum

Witam. Badyle rozsiane, czekam na drugi zbiór... niezmiernie mnie cieszy nuda w tym evencie... wiem ile muszę wysiać i ile uzbierać ... 8)bez kombinacji i niewiadomych... cieszy mnie również 150 sztuk super papu i 14 imprezowychxD , smuci natomiast brak kuponów na kombajn i TS'ów...:mad: ale balans musi być... jednego dali więcej to drugiego nie dali wcale... z braku czasu przegapiłam marchwianą i sałacianą gorączkę na targu i nie zarobiłam grubych milionów... będę wyć ;)

7. dotikampo

dotikampo Fanatyk forum

Nie wyj tylko siej. Sałata wciąż pięknie chodzi. U mnie od 43 SG. Chyba wiem co będę robić w najbliższe popołudniaxD

8. .savante.

.savante. Chodząca legenda forum

handel kwitnie i dobrze, takich kwot na liczniku jeszcze nie miałam ;)
    no ale 50tys sałaty kisić w stodole to aż żal xD zresztą to kapustę się kisi a nie sałatę :p

pierwsze zadanie przeszło do historii
    wypadajek średnio na jeża, ale do końca jeszcze duuuużo czasu

9. tola666

tola666 Wielki mistrz forum

koszyczków brakuje mi już tylko.......978xDxDxD

xBabciaEwa i abask lubią to.
  10. pani.z.nizin

pani.z.nizin Czeladnik forum

cześć wszystkim :)
    czy ja coś źle robię? to pierwszy event, ktory miałam nadzieję skończyć... ale coś jest nie tak... wystawiłam tyle drzew ile miałam, posiałam długorosnącą roślinę... wyczekałam do 14tej... i 69 wypadajek !!!
    ucieszyłam się, ale tu ludziska piszą o 250!!! o_O
    co można zrobić żeby jakoś mieć ten 1000?
    gram od 2mcy, więc nie mam jakis super dopalaczy o których piszecie... ba, nawet nie wiem co to za jedne :)
    rozumiem że wypadajki są zupełnie losowe, tak? u jednego z sałaty wyleci 100 a u innego z róż 10?
    wydawało mi sie że im dłużej rosnąca roślina tym więcej koszyków

ahhh... dzięki za porady wczorajsze - pohandlowałam sałatą i stać mnie było na CMJ, nawet kilka sztuk :D

11. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

Jest losowe,ale generowane czasem i pd rośliny/drzewa/zagrody.Więc niemożliwa jest sytuacja,o jakiej piszesz.Nie wiem,który masz poziom,ale radziłabym hodować to,co masz najwyższego.No i oczywiście eventówki.

12. gosiagosia60

Jak grasz od 2 miesięcy,to nie masz tych dopalaczy-w sensie kasztankowe pnącze itd.Wybierz sobie,co możesz zdobyć z eventu a siej sałatę i marchew dalej-jeśli nawet nie dasz rady skończyć tego eventu,to przynajmniej zarobisz na dalsze...:p 0:20 i idę spać xD

13. azikowo

azikowo Fanatyk forum

nic źle nie robisz :) tylko im roślina dłużej rośnie tym jest więcej wypadajek:) Ty grasz 2 miesiące i masz 69 wypadejek czyli bardzo ładnie, nie wiem co masz za roślinkę najdłużej rosnącą, ale nie porównuj się z większością tu piszących którzy sieją np goździki, które rośną prawie 19 h:) podstawowa zasada przy wypadajkach im roślina dłużej rośnie tym ich więcej. Nie wspominam tu o dopalaczach i innych udogodnieniach, bo albo ich nie masz, albo są drogie, albo za realną kasę:) Próbuj na noc siać na super polach, z nich powinno Ci polecieć więcej wypadajek, bo z rośliny ewentowej zawsze mniej leci
    Edit
    pamiętaj,że na super polach rośnie 4 x dłużej

14. *ewa*

*ewa* Chodząca legenda forum

poleciał koszyczek:D

xBabciaEwa i toDzasta lubią to.
  15. gosiagosia60

Naklejkę mam 8) Dobranoc :)

16. ankagdw

ankagdw Chodząca legenda forum

a wlasnie ze mozliwe bo pewnie nie ma pucharow ,jaska cytryniarza itp itd.bardzo sie rozni ilosc wypadajek na niskim stosunkowo poziomie a na wysokim.zakladam tez ze nie siala gozdzikow tylko jakies nizsze rosliny typu rzepak,mak,roze, jagody,zonkile itp.a nie gozdziki...na wyspie pewnie tez nie ma najwyzszych roslin po dwoch miesiacacch ,ani drzew typu goji ,pitomba,acai itp...wiec mysle ,ze jest to calkiem prawdopodobne,ze ilosc wypadajek moze sie znacznie roznic...
    w temacie : badyl rosnie..

17. wilandra

wilandra Analityk forum

Jestem w zadaniu 3 :D chce wysiać kupony imprezowe bo więcej nie dam rady zrobić :D

xBabciaEwa lubi to.
  18. abask

abask Fanatyk forum

U mnie był zapas 110 tys ;)))
    Ja najpierw nasieję a później wezmę się za zadania ;)))

19. *ewa*

*ewa* Chodząca legenda forum

ja też najpierw zbieram całośc,potem będę wrzucać:D
    kochany kłapouszek dał mi pomocników na 12 godz.:inlove:
    kocham tego chłopa:inlove:

20. TrissMerigold.

TrissMerigold. Fanatyk forum

Dzień dobry ;)
    U mnie na targu sałata znowu w cenie - i tak, sieję i sprzedaję :D genialny sposób, żeby się odkuć po moich ostatnich przerwach w grze! Od wczoraj już trzy całe misje w spółdzielni sfinansowałam sałatą, nie wiem ile w sumie tego było, ale myśle, że dobre klikanaście, jeśli nie kilkadziesiąt milionów. I tak przy kompie siedzę, więc przy okazji klikam. Także Zuza, dostawa czeka, możesz mi przelać sianogrosze 8)

Ale rano sprawdziłam - Rafał miał racje! Ni tralala nie da się między siewami zębów umyć, jak wróciłam to już dojrzało 8)8)

Co do pomagania... pomaganie jest fajne :D i trzeba pomagać, ale warto mieć na celu takie hmm ostateczne zaspokojenie potrzeby, nie doraźne :p na przykładzie: to tak jak w szkole: można dziecku pomóc zrobić zadanie domowe... robiąc je za niego, a można nauczyć dzieciaka jak się do tego zabrać, tak żeby mógł to samodzielnie ogarnąć teraz i następnym razem też ;)

Babcia Ewa... wiem, że ma super dobre serduszko i jest przekochana, ale babcie już mają taką zbiorową cechę, że nadopiekuńcze są :p:p Jeśli chcemy pomagać, to dużo cenniejszy jest czas, który poświęcimy na wytłumaczenie danemu delikwentowi jak do czegoś dojść niż doraźne podrzucanie mu tego :)

Kurcze, nie wiem co mi się dzisiaj stało, że tak bez krzty sarkazmu taki długi post xDxD:cry:

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.