Opinie Niech żyje piknik!

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 22 sierpnia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. bari06

bari06 Półbóstwo forum

Witam :) u mnie wypadły 143 koszyki , na razie sieję marchewkę i oczywiście ewentowe roślinki. Z marchewki też lecą koszyki xD.

2. blazers

blazers Wszystkowiedząca wyrocznia

Dojście do 40-ki przy obecnych możliwościach to 2-3 tygi przy normalnym graniu , znawcy tematu zrobią w dobę8).
    To 2 eventy na początku można chyba spisać na straty i skupić się na poznawaniu mechanizmów gry ?
    Zresztą bardzo mnie to dziwi , że młodziaki niby słabo ogarniają do tego z mentorem nie pogadają spokojnie tylko od razu na OFF wbijają.
    W jednych tematach obrotne , a w innych ......

Znowu doszedł kosz.

3. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

toteż napisałam:całego eventu pewnie nie zrobi a bez CJM nawet części.Ale co ja tam wiem-wiem,że każdą okazję do zarobienia SG na początku wykorzystywałam a teraz jest ogromna szansa.A w temacie:Za chwilkę krótsze zielsko 2 x rozsiewam..No i marchew dosiewam,bo wczoraj sprzedałam po korzystnej cenie...:p

4. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

Willa...? Rany boskie, a po co?! xD
    Jednak patrząc perspektywicznie wolałabym pnącze ;)

Odkryłam takie śliczne, no po prostu muszę się podzielić z ogółem:

Po solidnym podumowaniu stwierdzam, że jutro zgarnę itemy i będzie z głowy 8)

5. Sookie

Sookie Chodząca legenda forum

Mam 300 koszyczków(piknikowych nie kupionych) Jak widzę Pan-daje i Daj-daje już są. Nie rozumiem dlaczego Ci co graja długo mogli na początku nie kończyć eventów ba, nawet nie dochodzić do połowy a teraźniejsi "nowi" muszą,koniecznie ,najlepiej natychmiast ,a jeszcze lepiej rekoma innych graczy. Oczywiście jak ktos chce niech rozdaje ale niech się potem nie dziwi,że naciągactwo się rozprzestrzenia. I..Norbi-czemu nie wiedziałam,że potrzebujesz pomocy?:eek:o_O Mam nadrobić? Chcesz chlebka marchewkowego? Bułeczkę? xD:cry:

6. wilandra

wilandra Analityk forum

Po prostu podoba mi się :D:D basen też chce mieć na baha :D w zimie od razu człowiekowi cieplej się na sercu zrobi :D
    Jednak póki co biednemu farmerowi wiatr hula po stodole i koncie w banku :D

Badyl zasiany :) pomalutku jakoś pójdzie

7. .Bogumiła.

.Bogumiła. Cesarz forum

na starcie 172 koszyki

xBabciaEwa i tosia lubią to.
  8. zzizzie

Nie mam co robić z nadmiarem SG, jak będzie G&T to się zgłoś, kupię willę i basen i ci podrzucę xD

U mnie zaraz będą zbiory plus do tego moje szlachetne róże.
    Byle szybciej do końca xD

No wiesz co, Norbiemu to chociaż dżem z dyni byś dała 8)
    Męczy się chłopina z każdym eventem przecież 8)xD

Ostatnie edytowanie: 23 sierpnia 2016
  9. marmlada

marmlada Fanatyk forum

dzień dobry
    u mnie 239 koszyczków na początek (liczę że nazbieram bez pomocy kasztanka, na 4 łąkach - mam czas do piątku, potem weekendowy wyjazd, ale myślę, że dam radę ;)) Tylko tak się zastanawiam, skoro dają 150 Sp, co nas czeka w następnym hodowlanym...:oops:xD

xBabciaEwa, Nutka oraz Sookie lubią to.
  10. ankagdw

ankagdw Chodząca legenda forum

no paczaj jaki rarytasik ! a mnie polszczyzny probowali wczoraj uczyc a tu takie podumowanie xDxD:cry::cry:
    badyl rozsiany na super kupie rosnie -w miedzyczasie salata leci -bede przeobrzydliwie bogata 8)xD:cry::cry:

11. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

:mad::mad::mad:prawie 160 małych pól marchwi SN podlałam -.- no widać,że mało co myślę-strach się bać czy skończę ten event :p Kurczaki-3/4 farmy oddam za kilka malutkich drzewek nawozowych...:)

12. wilandra

wilandra Analityk forum

Rozumiem, że poręczysz za mnie w banku:D:D xDxDxD

zastanawiam się czy na 3 polach wyrobie czy burzyć reszte?

13. patrycja9922

patrycja9922 Cesarz forum

228 koszyków piknikowych

14. rysio

rysio Półbóstwo forum

Jak na mnie to tez rewelacja (obym tylko nie zapeszyl) - 428pol(1x1) brokulow oraz 324pol (1x1) herbaty zielonej =107 koszyczkow. Az ze zdziwienia przecieram oczy, jak na poczatek ok 20% wiecej niz zwykle

xBabciaEwa, Dorota1020 oraz tosia lubią to.
  15. purblanka87

purblanka87 Okazjonalny autor

Bardzo dziękuje za chutney !! :inlove:

xBabciaEwa lubi to.
  16. dosias

dosias Generał forum

u mnie 242 koszyczki

17. 0olimpia0

0olimpia0 Chodząca legenda forum

Witam

Na początek 193 koszyki :) Sałata i marchew czeka w stodole ;)

Pozdrawiam i dużo koszyków życzę :)

18. zzizzie

Wszystkie moje sekwoje należą do ciebie od dawna... tylko przekonaj właściciela gry, żeby je do wysyłki dopuścił 8)xD

Z poletka róż mam 32 koszyczki - bardzo uczciwie jak na róże.

19. purblanka87

purblanka87 Okazjonalny autor

Złośliwości zostawiamy w domu a nie wylewamy przez monitor ;)

xBabciaEwa lubi to.
  20. julkalulka111

julkalulka111 Książę forum

Tylko 150. :)

xBabciaEwa lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.