Opinie Niech żyje piknik!

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 22 sierpnia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Antenka18

Antenka18 Ambasador forum

Na początek wypadło 146 koszyków :)

2. blazers

blazers Wszystkowiedząca wyrocznia

To kwestia charakteru , do głowy by mi nie przyszło sępić o przetwory.
    Po co grać jak nie daje się rady ogarnąć podstawowych tematów ?
    Do tego wspomagając tych co idą na łatwiznę dajemy im pewne przewagi nad ambitnymi i grającymi samodzielnie.
    To samo na G&T , co to za frajda zerknąć na swoje włości i stwierdzić , że większość to darowizny ?

Trochę wypadajek jest na starcie , robię na 4 pola , sprawnie pójdzie.

Bry jak zawsze.

3. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

Roślinki rozsiane na bahama, za pół godziny zbiór pierwszej ;)
    na 3 łąkach sałata rośnie póki co ;)
    koszyków 214 :) podoba mi sie taki wynik ;)
    chwilę pomęczę sałatę i zmykam do miasta

4. *ewa*

*ewa* Chodząca legenda forum

na dzień dobry dostałam 217 koszyków piknikowych:D

5. drewnianymlot

drewnianymlot Ekspert forum

Jestem trochę gorszy bo jedynie 191 koszyków dostałem na starcie :). Ale jestem dobrej myśli :).

6. PaniTopusia

PaniTopusia Aktywny autor

199 koszyków, nie jest zle :p mam pytanko, chwilami nie loguje mi się okienko gry, np. po przelogowaniu i jest tylko napis : Invalid value passed to append; please use appendMeta() na białym tle, ktoś umie mi wyjaśnić co jest nie tak?

xBabciaEwa i gretag lubią to.
  7. maackah

maackah Czeladnik forum

U mnie 27 koszykow...slabo ale coz, bede walczyc do konca:)

xBabciaEwa, toDzasta oraz gretag lubią to.
  8. olkaa001

olkaa001 Komandor forum

211 koszyków u mnie

9. abask

abask Fanatyk forum

U mnie 178 koszyczków i to pustych...
    :)

10. florentyna

florentyna Analityk forum

Witam! Jak widzę, jednemu z MOD-ów upiekło się liczenie dla mnie zasiewów :) tym razem wypadajki lecą i lecą, u mnie z 20-godzinnych drzew 246 sztuk :) życzę wszystkim zebrania tyle grzybów (na które się wybieram, więc szybko trza skończyć ewent) ile wypadajek na start :)

11. Andre1909

Andre1909 Stały bywalec

To ładnie szalejecie z koszykami na starcie bo u mnie tylko wypadło 80

xBabciaEwa, tosia oraz gretag lubią to.
  12. *Gosza

*Gosza Naśladowca mistrzów

171 na początek. Nie jest źle, ale jestem ciekawa jak będą wypadać z roślinek eventowych. Życzę wszystkim dobrej zabawy :)

13. rzabaa9

rzabaa9 Analityk forum

Witam!
    Wracam po wakacjach nadmorskich :D u mnie na start wypadło 201 koszyczków :) myślę, że nie jest źle ;):D
    Powodzenia Farmowicze! ;)xD8)

14. -rybka24-

-rybka24- Chodząca legenda forum

Na start 183 koszyki :)

15. hecio

hecio Okazjonalny autor

Na starcie 223 koszyki ,całkiem nieźle :)

16. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Trochę się chyba zapędziliście z tym potępianiem proszących o przetwory-przed 40 lvl-em,co ma taki gracz zrobić?Siąść i płakać chyba -.- I tak pewnie całego eventu nie zrobi a bez CJM nawet części...-.- 172 koszyki,kasztanek nie uruchomiony,najwyżej pod koniec go użyję...

17. tola666

tola666 Wielki mistrz forum

Ilością koszyków nikt mi nie dorówna.............mam 1xD

18. kolobrzeg

kolobrzeg Analityk forum

Mnie jeszcze trzyma niechęć do siania po tym evencie z karuzelą. Nie czytałam jeszcze poradnika. Posiałam roślinę, może samo się zrobi. Nieźle przygotowałam farmę, bo ładnie wypadły koszyki.

19. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

A czy gracz na początku zabawy w farmę naprawdę absolutnie musi robić i kończyć wszystkie eventy...? 8)
    Taa, wiem, musi - i dlatego dla graczy na wyższych poziomach eventy są za proste xD

Koszyczków oczywiście zero, absolutnie nie jestem w stanie się tym przejąć xD
    Zwłaszcza że przecież zgarniam tylko itemy.
    Pierwszy tysiąc sałaty kupiłam - dziękuję siewcom, na tym się nie skończy, więc siejcie dalej 8)

20. wilandra

wilandra Analityk forum

Nie porywam się na pnącze, nie zależy mi na nim, gram dla zabawy, co mi się spodoba zawalcze o to. Marzy mi się willa, ale póki co zbieram zbieram i uzbierać nie mogę, bo po drodze zawsze coś zdefrauduje lub pójdę na zakupy, więc do potentata jeszcze mam daleko :D

103 koszyki na start

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.