Opinie Niech żyje piknik!

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 22 sierpnia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

Witajcie Farmerzy,

Lato w pełni i zwierzaki wyruszają na wspaniały piknik!
    Porzuć troski i pomóż znaleźć im idealne miejsce!

ScreenHunter_667 Aug. 21 22.52.jpg

Wtorek 23.08.2016, godz. 14:00

Poniedziałek 29.08.2016, godz. 14:00

ScreenHunter_669 Aug. 22 09.46.jpg

Pozdrawiamy,

Zastrzegamy sobie prawo do edytowania tego wątku w przypadku, kiedy Community Manager prześle nam informacje na temat zmian lub uzupełnień.

2. dorota444

dorota444 Moguł forum

O matko, ile sałaty i marchwi !!!

3. annawilk1980

annawilk1980 Forumowy żółtodziób

No to ruszamy!!!

kybek93, dantic3 oraz gretag lubią to.
  4. wesołepole

wesołepole Aktywny autor

O matko! Co to się stało? Jakie super nagrody! I rozsądna ilość roslinek i wypadajek! Super! Pierwszy raz tak chwalę :))).

5. puszapek1

puszapek1 Analityk forum

witam,super nagrody 150 sp,14 wejsciowek,tylko nie znalazlam na ktorych lakach mozna sadzic

6. polnygryzoń

polnygryzoń Hrabia forum

Wszędzie.

7. dotas

dotas Stały bywalec

Witam. Poziom trudności event jest określany jako średni. Niestety dla mnie trudny. Ogromna liczba wypadajek i jeszcze tyle roślin do posiania. Trzeba będzie siać dzień i noc. Dobrze, że mam urlop. To może uda się skończyć event. Gdybym chodziła do pracy to na zrobienie całego eventu nie miałabym szans.

8. Megan

Megan Komandor forum

Dzień dobry:)
    Można siać na wszystkich polach, to ci niespodzianka po ostatnich eventach;)

9. agata12rk

agata12rk Forumowy żółtodziób

A sałaty i marchwi już na targu brak dobrze, że mam zapasik

10. dotas

dotas Stały bywalec

Ja trochę zarobię na sałacie i marchwi. Dzięki kombajnowi ostatnio sobie nasiałam jej dużo. Teraz się przydaje. Mam na cały event i jeszcze do sprzedania.

11. sołtys333

sołtys333 Czeladnik forum

na wszystkich ! Jest info. w tabeli .

12. florentyna

florentyna Stary wyjadacz

Co to jest kamień filozoficzny?

13. Agata00755

Agata00755 Chodząca legenda forum

I tu jest paradoks, ilości eventówki nie są tak duże można siać wszędzie, przy eventach gdzie ilość eventówki jest ogromna to pozwalają siać na 3 łąkach-.-
    przetwór z dzielnicy rzemieślniczej, też początkowo zastawiałam się

14. Megan

Megan Komandor forum

Sporo SP do zdobycia a w tym evencie, na pewno będzie dużo hodowlanych gdzie tą SP zużyjemy.

Sałata i marchew to nie problem, można nasiać w czasie trwania eventu.

15. ariadna12

ariadna12 Aktywny autor

witam, evencik spoko, ale hodawlany chyba da popalić bo już teraz dają 150 sp oj będzie sie działo.

16. Daisy44

Daisy44 Półbóstwo forum

Fajny ten eventxD Miałam nie robić bo ślub za pasem :DAle może się uda.:music:Skoro nie ma produktów do oddania:) Mam +1 z pnącza na warzywa to zaraz posieję sałatę - jedyna okazja bo siedzę dziś w domu;) Może nawet zarobię:p

17. Krokodylek75

Krokodylek75 Fanatyk forum

No proszę... I jaki naród zadowolony :):):) Nikt nie narzeka? Niemożliwe.... ;);) Miłego :music:

18. inwald060670

inwald060670 Aktywny autor

Gratuluję :)Jak przyszły mężulo patrzy na Twoją pracę na farmie? Mój... z politowniem, ale ma przez to święty spokój, coś za coś;) odnośnie eventu to mam zwierzakami zablokowane pola i nie chcę tracić paszy dla kilku sg... ech taka karma rolnika:cry:

19. dotas

dotas Stały bywalec

To nie kilka sg. Ja już zarobiłam 2 mln i część z tego wydałam na targu

20. Frytka2012

Frytka2012 Komandor forum

Witam ranne duszki;)
    :sleepy: :sleepy: :sleepy: oj chyba nie dam rady zrobic ewentu:sleepy:, salaty i marchewki mam maloxD xD xD xD xD

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.