Opinie Niebiański ramen

Temat na forum 'Rozmowy na temat oficjalnych ogłoszeń' rozpoczęty przez użytkownika BA_Marion, 27 listopada 2024.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Błąd podobno jest już zgłoszony. Zupełnie inna bajka czy go naprawiają w tempie ekspresowym, czy ślimaczym8)

5 minut do zbioru i idę spać.

2. bogusiania

bogusiania Książę forum

Całkiem przyjemny event skończony, faktycznie prawa strona wcześniej, niż lewa. Powodzenia walczącym, gratulacje dla tych, którzy już skończyli :)

3. nikolabln

nikolabln Chodząca legenda forum

Ewent wczoraj skończony a z piccolaków chomicza muchołapka zabawa w wodzie i kwieciste melodie jest ok.

4. Makowiska

Makowiska Baron forum

Doczłapałam do końca. Jak u większości prawa wcześniej niż lewa. Oby tak było w każdym evencie.

5. klonek68

klonek68 Nadzorca forum

Piccolaki poszły grubo;)...Bajkowe źródło,Genialny wielozadaniowiec i święto świateł

6. krasnoludek10

10 gier i 10 kroków po prawej - bardzo dobrze to wróży:)

7. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

A u mnie pnącze wisi.:p

8. krasnoludek10

U mnie maksymalnie jutro będzie wisieć, bo za 4h mam ostatni zbiór badyla:)Brakujące 180 sztuk sosów powinno wypaść z eventówki i dwóch zbiorów nostrzyka. Mógłbym posiać hortensję, ale wtedy zebrałbym ją tylko raz - bez sensu;) A nawet jeżeli więcej, to aktualnie nie jest mi potrzebna.

9. LaDy-DaGa

LaDy-DaGa Aktywny autor

a ja mam pytanie czy układając dalej po skończeniu 60 układanek dostaniemy jeszcze talary do sklepiku ?

10. twardy81

twardy81 Stały bywalec

11. nikolabln

nikolabln Chodząca legenda forum

jeśli lewa strona jest zrobiona do 55 to już nie ma talarków

12. LaDy-DaGa

LaDy-DaGa Aktywny autor

to nie ma po co siać dalej....koniec eventu

13. hiacynta

hiacynta Wszystkowiedząca wyrocznia

Gratulacje, bardzo się cieszę z tak zacnej nagrody. U mnie jeden piccolak dał kwieciste, dwa jeszcze w pasku:)

14. krasnoludek10

30 gier za mną, item wykupiony. Reszta jutro i zobaczymy czy zgarnę coś oprócz Piccolaka ze sklepiku.

15. alekar

alekar Chodząca legenda forum

Event przechodzi do historii xD skrzynia piccolo w pasku, czeka na miejsce :p

16. hapsak89

hapsak89 Komisarz forum

Zrobione, pikolaki wystawione. Pozytywna rzecz, która zasługuje na uznanie i odnotowanie to równowaga zachowana pomiędzy lewą i prawą stroną, takiej równowagi w eventach poproszę więcej

17. Makowiska

Makowiska Baron forum

Popieram Twoją prośbę. :)

18. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

Ostatnie pałeczki uprawne dojrzewają, u mnie też udało się zrobić prawą stronę przed lewą, wylotki dopisały, obeszło się bez jaśków, ewent pozytywny.:)

Nagromadziłam sporo pikolaków, wystawiam 14.:) Trzymajcie kciuki, żeby coś fajnego się wykluło.:)

19. AngelGina

AngelGina Ambasador forum

Event dzisiaj ukończyłam, Piccolaki czekają na wystawienie, oby było na bogato ;)
    Szkoda tylko, że po ukończeniu prawej strony nie daje już talarów, wykupiłam ze sklepiku wszystkie nagrody główne, z innych na pierwszy rzut Piccolo, nie mogło być inaczej, do tego kupony, bo lubię luksus ;) i zostało mi 65 talarów na nie wiem co :D myślałam, że dorobię gier i wezmę zagrodę, ale już talarów nie dodaje, więc muszę wykorzystać je na coś innego :)

20. krasnoludek10

Dobrze, że posiałem po 11 na zapas pałeczki na Dzikiej, bo zrobiłem 40 gier i prawa strona idzie trochę wolniej, ale na szczęście o mniej niż 5 kroków.

EDIT: Maksymalnie jak na razie udało mi się zakończyć 3 rameny na raz. Ciekawe czy da się więcej:p;)

Ostatnie edytowanie: 3 grudnia 2024