Opinie Niebiański ramen

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Marion, 27 listopada 2024.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. alekar

alekar Chodząca legenda forum

Event robię, 36 zupki rozdane, wkładów makaronowych mam 12. więc pnącze będzie moje xD a dalej zobaczymy:p
    eventówka posiana tylko z wodą, słońce świeci, więc teraz idę na spacer 8)

2. hiacynta

hiacynta Chodząca legenda forum

Świetnie i gratuluję, też już bym chciała mieć z głowy ten evencik, niestety do pnącza brakuje mi jeszcze 7 gier. Nie udało mi się wykręcić żadnego bonusu na kole fortuny, więc człapię jak koń pod górę, a ze zmęczenia i te moje zupy są coraz chudsze. Myślę jednak, że dam radę. W sklepie kupiłam już item i piccolo, które wykluwa się w ogrodzie. Tak jak pisałam, jak będzie kijek to pęknę ze śmiechu.

3. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Ja mam na razie około 15 tys. Badyla i to tylko dlatego, że przypadkowo odpaliłem dyniowy prezent i postanowiłem w związku z tym faktem użyć bonusu na uprawy 100% (i tak regularnie dostaję skrzynie bonusów z pnączy, więc co z tego, że zużyłem swój jedyny). Im szybciej skończę sianie terrorbadyla, tym szybciej nadrobię zbieranie sosów, a co za tym idzie zacznę kręcić w młynie makarony i rozgrywać gierki.

Ostatnie edytowanie: 1 grudnia 2024
  4. hiacynta

hiacynta Chodząca legenda forum

Ja tym razem badyla wykorzystuję na bieżąco, co urośnie to wykręcę i robię te czasami pomyje a'la zupki.

5. hapsak89

hapsak89 Hrabia forum

2/3 za mną, item wykupiony, pikolak też ( tym razem dał "Wieczne poszukiwanie skarbów" - w sumie adekwatne, bo wiecznie poszukuję florenowca i dyniowego xD:cry:) i tak się zastanawiam co by tu brać ze sklepiku i jakoś nie mogę się na nic zdecydować:sleepy: co wybieracie?

6. grania.

grania. Baron forum

Pnącze wisi, na noc posiany aster na wylotki, Badyla potrzeba mi jeszcze 4 zbiory to będzie dwa jutro i dwa pojutrze, w między czasie aster do misji w spółdzielnio i wylotki przy okazji i jakoś tak na piechotkę się machnie ten evencik., Jakoś tak prościej się układa niż zwykle, przyjemnie bez spiny. Pogoda dzisiaj była ładna to i spacerek zaliczony

7. krasnoludek10

W zimie spacerki nie dla mnie - jest za zimno. Oczywiście czasem się odważę, ale rzadko kiedy.

Zbiór terrorbadyla za trochę ponad 2h.

8. Makowiska

Makowiska Generał forum

Ten event dla mnie zrobił się super eventem! Z pikolaka wykluło się drzewko florenowe. Hurrra.

9. d_anulka

d_anulka Hrabia forum

Event na mojej farmie przeszedł do historii. :D
    Pomogło koło, dwa dni z rzędu dostałam +100 procent do stodoły. A że ten weekend był idealny do spędzenia go na farmie, to skończyłam szybciej, niż zakładałam. Prawą stronę skończyłam wcześniej, niż lewą. Rameny wychodziły różnie. Dwa razy miałam kombo czterech zupek. I emocje trochę jak na grzybobraniu ;)
    Pikolo postawione i czekam, cóż tym razem mnie zaskoczy :p
    Powodzenia dla wszystkich, którzy jeszcze zmagają się z Niebiańskim ramenem!

10. dorro007

dorro007 Hrabia forum

A ja jeszcze 5 na lewo, prawa skończona. Emocje - owszem, ale z powodu niedopisanych jeszcze punktów sezonowych za 52 gierkę. Kombo 4 zupek - farciara. U mnie 2 to max. Choć gotować umiem średnio, to co się dziwić :)

11. Aisha1969

Aisha1969 Generał forum

u mnie właśnie zaliczyło mi grę nr 52 i dopisali punkty sezonowe ,prawa skończona już wczoraj a z pikolaka parasolka wyskoczyła:) jeszcze 2 kroki po lewej i zobaczymy co w ostatniej skrzynce siedzixD pnącze odpalone

12. _KUBA2004_

_KUBA2004_ Weteran forum

Witam.U mnie też nie zapisało punktów sezonowych,nie ma ptaszkao_Okolejną 57 zaliczyło .Do końca jedna gierka brakuję ale zabrakło badyla .Jutro koniec,bo już dzisiaj nie pozbieram :)

13. d_anulka

d_anulka Hrabia forum

U mnie też tego ptaszka nie było jak pisałam poprzedni post, czyli kilka minut temu.
    Odświeżyłam grę i się pojawił. Nie wiem, czy ta 52 gra musiała nabrać mocy urzędowej? ;)

14. _KUBA2004_

_KUBA2004_ Weteran forum

Odświeżyłam i się pojawił ptaszek:)ale wczesniej odswieżenie nie pomagało.

15. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Nie lubię tych mini gierek,więc nie robię-ja starszej daty,lubię siać,oddać i finito..No ale jak w realu-kto,co lubi...:p

16. krasnoludek10

W młynie kręci się 39 gierek. Jeszcze brakuje materiałów na 20, ale jutro planuję się wziąć za gierki.

17. agniecha$

agniecha$ Chodząca legenda forum

Ramen ugotowany
    pyszny był [​IMG]

piccolo wystawione

nieumarły , kwieciste , parasolka :D

Ostatnie edytowanie: 2 grudnia 2024
  18. Kafelowy

Kafelowy Stały bywalec

Bardzo czasochłonna jest dla mnie ta misja. 43 układanki już za mną a 12 czeka na zrobienie. Średnia to 221,5, tak więc prawa strona zaraz będzie zrobiona. Łyżeczki się skończyły, więc czekam na nową dostawę.:)Czasu jest dużo więc można spokojnie siać dalej. Pozdrawiam .

19. dorro007

dorro007 Hrabia forum

A u mnie odświeżenie nie pomaga :( Może, jak skończę event, się pojawi? Takie tam zagadki... Picolaczki posadzę na noc, obaczym, co uwidzim ;)

20. alekar

alekar Chodząca legenda forum

Pnącze już pracuje, przy 52 zupce powinno dopisać 310 punktów sezonowych i nie dopisało -.-
    Dlaczego ?

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.