nie zaliczone zbiory w evencie

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika kv51, 10 listopada 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. kv51

kv51 Naśladowca mistrzów

Koło 16.00 zebrałam ciemiernik z wszystkich pól łącznie z farmeramą. Było zastosowane chutney marchwiowo-jabłkowe i zielony nawóz . Widziałam informacje , że nie wyświetla się event ,ale nie wyświetla to coś innego niż nie działa. Teraz weszłam znowu by zebrać za 20 minut ciemiernik i .... zbiory z 16.00 rozpłynęły się we mgle.Czuję się oszukana , czy możecie dodać mimoje poprzednie zbiory ? czy tylko straciłam zielony nawóz , chutney i czas?

2. Proszę napisać do pomocy technicznej, konto zostanie sprawdzone.

3. kv51

kv51 Naśladowca mistrzów

Dziękuję.

4. Nie ma za co :) Nic w przyrodzie nie ginie, a pomoc techniczna sprawdzi co sie podziało :)

5. kv51

kv51 Naśladowca mistrzów

Ale nie mogę znależć tej pomocy technicznej , widzę tylko pytania techniczne,mogłabymprosić o link ?

6. eewunia67

eewunia67 Ambasador forum

7. kv51

kv51 Naśladowca mistrzów

Dziękuję.Zgłaszam.

8. Dziękuję Ewuniu, temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.