Nie z tego kucyka

Temat na forum 'Kluby użytkowników' rozpoczęty przez użytkownika Marrylan, 13 grudnia 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. grakula16

grakula16 Chodząca legenda forum

albo zwyczajnie przygłuchli z... doświadczeniem :p;)

2. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

Obie teorie genialne, chylę czoła podwójnie.
    I jak pasują do siebie nawzajem - doświadczony się uodparnia na piski, bo mu ciągle coś nieistotnego piszczało bez sensu w ramach zdobywania tego doświadczenia, a przy okazji słuch mu też lekko pada z racji wieku i nadmiaru pisków.

Posłuchałam jeszcze raz, na różnych maszynkach.
    Laurel i nikt mnie nie przekona, że białe jest białe... tego, że Laurel jest Yanny 8)
    Hmm.
    A może powinnam pójść do laryngologa...? 8)

3. MOD_Zgredek*

MOD_Zgredek* Forum Moderator Team Farmerama PL

Lepiej nie, bo co jeżeli ten będzie z tych mniej doświadczonych i usłyszy Yanny?
    Jeszcze bez sensu się będzie upierał, że niebieska sukienka jest złota czy tam na odwrót i odeśle do okulisty 8)

4. Marrylan

Marrylan Chodząca legenda forum

A okulista pokaże gondolę babuni i będzie tłumaczył, że akurat ta dziura jest zamknięta, jak jest otwarta xD:cry:8) Coś mi się tu nie zgadza. Niby doświadczenia mam /jakieś/ wprawdzie mi nic nie piszczy, ale za to szumi koncertowo, to czemu słyszę Yanny? xD:cry: Kurcze może Laurel to jakiś wyższy stopień wtajemniczenia i muszę do Tybetu, albo do Masonów na kurs :p To niesprawiedliwe :cry::cry:8)xD Koniecznie muszę się bardziej doświadczyć xD

MOD_Zgredek*, grakula16 oraz zzizzie lubią to.
  5. zzizzie

Jak cudnie zakrzywiacie xDxDxD
    Dobudzę się tylko i wracam xD

grakula16 i Marrylan lubią to.
  6. Marrylan

o_O słucham przed chwilą i... Laurel xD:cry:xD serio. Kurcze żebym to ja jeszcze wiedziała co mnie tak doświadczyło przez te pare dni.o_O Chyba babunia majstrowała przy gondoli przez którą mówią i ustawienie dziur zmieniała 8)xD

Ostatnie edytowanie: 21 maja 2018
    zzizzie i MOD_Zgredek* lubią to.
  7. zzizzie

No proszę.
    Nie masz pojęcia, jak mnie cieszy, że się wreszcie doświadczyłaś, jako kierowniczka naszego zespołu powinnaś się wyróżniać pod tym względem.

A poza tym widzę, że narasta tendencja zwalania całej winy na babunię.
    Trawestując pewien uroczy wierszyk sprzed paru latek, jak cioci Zosi siądzie trzustka, to też będzie wina babuni z dziurami...?

Dynamika wątku dynamicznego rzuciła mnie skromne 560 kilometrów w górę mapy, ledwo udało mi się wrócić.
    I w ogóle tak tu jakoś dynamicznie ostatnio, że nie wiadomo gdzie uciekać.
    Ale zagoniłam do oaz jakieś śladowe niedźwiedzie, dokupiłam trochę kotów i mam niedźwiedzi item.
    Powie mi ktoś, po co...? 8)xD

O odcinku to ja nic nie napiszę.
    Oni się uparli, żebym ja się koniecznie na nich obraziła 8)

Kasialka i Marrylan lubią to.
  8. Marrylan

Jak zje gondolę serową to jej siądzie na pewno :pxD A to już będzie wina babuni. Efekt cieplarniany to też zresztą wina babuni, nazwa "dziura ozonowa" to nie może być przypadek. Jestem pewna, że to gazy ulatniające się po spożyciu gondoli zrobiły tą dziurę. Freon to tylko mydlenie nam oczu 8)xD

Odcinek, no musiałam jeszcze wczoraj obejrzeć, koło północy było ale musiałam. Z Deanem to się spodziewałam mniej więcej czegoś takiego. Spekulacje z Michasiem się potwierdziły, a on wyglądał na takiego, co nie będzie chciał potem sobie tak po prostu pójść 8) Teraz go w 14 będą z Deana wykurzać do tego niebo drży w posadach i coś z tym będzie trzeba zrobić. Ale Lucka nie daruję no :cry:>:( Jeśli Gabriel się w 14 się nie pojawi to będzie foch, bardzo wielki 8)-.-

zzizzie i MOD_Zgredek* lubią to.
  9. zzizzie

Uaktua.
    Ua-ktua.
    Buła kuła.

Dawno dawno temu, w początkach polskiego IT dla mas, jakiś spec od tegoż - znający na pamięć wszystkie skróty klawiszowe i odmawiający korzystania z myszki, żeby mu się ta wiedza nie zmarnowała - przerobił angielskie słówko "update" na to, co mu słownik podpowiedział.
    Słownik był średniej jakości, podobnie jak wyczucie czy wręcz znajomość języka ojczystego u wspomnianego speca od skrótów klawiszowych.
    No i wyszło uaktua... gorzej, że tak się już zasiedziało.

Uaktualnienie rzecz jasna.
    Wiem, wiem, że to słowo istnieje.
    Ale wiem też - w przeciwieństwie bodajże do większości - że istnieje także bardzo zgrabne słówko aktualizacja.
    Chociaż... uaktua jest lepsza, czyż nie...? 8)xD

wiktaratuj i Marrylan lubią to.
  10. Marrylan

xDxD
    aktu kuła
    uła buła
    teraz będę mówić, że mi windows uaktuę robi xD Ale to mi się skojarzyło czymś co kiedyś widziałam

[​IMG] xD

a czasami proste rozwiązania są tuż obok 8)xD

11. zzizzie

Jeszcze renamęt był 8)xD

To mi przypomina tutejsze dość beztroskie podejście do tej najnowszej walutki.
    Już o tym wspominałam... farmeramarki to już prawie jak inwentaryzacja xD

Marrylan lubi to.
  12. MOD_Zgredek*

MOD_Zgredek* Forum Moderator Team Farmerama PL

Nie wiem, co chcesz od farmeramarek? Nazwa jest dużo lepsza od oryginalnych farmarek. Jasno wskazuje na właściciela portfela 8)

zzizzie i Marrylan lubią to.
  13. grakula16

grakula16 Chodząca legenda forum

Tylko nie wiem który Marek jest właścicielem tego portfela, ale co ja tam wiem :p8)

zzizzie lubi to.
  14. zzizzie

Może w ujęciu historycznym 8)
    Na dexit się raczej nie zanosi 8)xD

O i to jest bardzo trafna uwaga xD
    Z jednym znamiennym wyjątkiem zdecydowanie preferuję portfele, których właścicielem jestem ja.
    Egocentryzm, wiem.
    Ubolewam.
    E tam, wcale nie ubolewam xD

wiktaratuj, Marrylan oraz grakula16 lubią to.
  15. Marrylan

Lapek robił przez 1,5 h ukatua, ukabuka ..ten no aktualizację -.- już myślałam, że nie skończy -.-xD On napewno wyczaił, że o tym pisałyśmy 8)

:D xDwarto by wiedzieć i czy czasem ten Marek nie jest prezesem, takim mało śmiganym :p;)

grakula16 lubi to.
  16. zzizzie

Uaktualniał się twój lapek.
    Po prostu.
    A na farmie mroczny sklep zostanie jutro uaktualniony i już się cieszę na te pady, muły (ua-muła) i pomyłeczki.
    Hurra.

Co się czepiacie mojego Marka z portfelem 8)
    Co do prezesury, to nie zwykłam się przechwalać cudzymi stanowiskami.
    A co do śmigania/nieśmigania, to ja tam nie wnikam.
    Pierwszą naiwną Rzeczpospolitej przestałam być tak ze trzydzieści lat temu 8)xD

wiktaratuj, grakula16 oraz Marrylan lubią to.
  17. Marrylan

Ja już się nie mogę doczekać 8) Jestem tak rozradowana i podekscytowana, że aż mnie ściska, jak nie przymierzając kolegę z sarkofagu 8)xD

Dobra niech Ci będzie, ale oczy Crowleya to już muszą być 8)xD;)

Ostatnie edytowanie: 23 maja 2018
    grakula16 i zzizzie lubią to.
  18. zzizzie

Mnie też ściska xD
    Chyba mi trzustka siada xD

No oczy Crowleya są obowiązkowe :inlove::inlove::inlove:

grakula16 i Marrylan lubią to.
  19. Marrylan

Zjadłaś serek babuni? o_O:eek:xD
    To, co może się jutro zdarzyć działa nawet lepiej niż gondola babuni 8)xD

MOD_Zgredek*, grakula16 oraz zzizzie lubią to.
  20. zzizzie

No co ty, serka babuni to ja nie tknę, jeszcze mi życie miłe xD
    Tak sobie tylko luźno zdiagnozowałam to ściskanie xD

Jutro to trzeba najpierw odczekać...
    ... później odczekać...
    ... następnie odczekać...
    ... i wreszcie będzie można podnieść lament xD
    Hurra xD

A ja chyba machnę ten mroczny event, bo napisali, że trudny jest.
    Bo ja wiem, dlaczego... nie wymaga przecież niczego ze stodoły xD

MOD_Zgredek* i grakula16 lubią to.