Nie z tego kucyka

Temat na forum 'Kluby użytkowników' rozpoczęty przez użytkownika Marrylan, 13 grudnia 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. Marrylan

Marrylan Chodząca legenda forum

xD :cry: Zbiera a jakże, te kucykowe. Hodowlę zakłada, żeby miał kto ciągnąć serową gondolę babuni z rudym karaluchem 8)xD A, że następcy sobie świetnie dają radę w wodzie i na lądzie, gondola dwu-funkcyjna będzie. 8)xD

MOD_Zgredek*, zzizzie oraz ankagdw lubią to.
  2. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

Dzień dobry.
    Jako, że mam od czasu do czasu kontakt z poszukiwanym, to wyjaśnię, gdzie się zgredek podziewa.
    Najpierw był widziany tutaj:
    Ale chyba mleczyk był jakiś nie za bardzo, ponieważ potem widzieli go tutaj:
    Nie wiem, co się działo w środku. Wiem tylko, że babunia chyba z dziurami przesadziła, a przynajmniej z jedną, bo ostatecznie miejsce pobytu to:

3. Marrylan

o_Oo_O Zetka xD
    Rany Zgredzio baluje w kosmicznej czarnej dziurze babuni w słowiańskim przykucu o_O:eek:xD Nie wiem czy jestem to sobie w stanie nawet wyobrazić :D Jedno jest pewne, ze impreza jest mocna :D

MOD_Zgredek*, ankagdw oraz grakula16 lubią to.
  4. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

No aż strach pytać o tego Zgredzia 8)
    Ale za to jeśli wróci z tej dziury, to będzie miał ciekawe opowieści o tych tam doznaniach.
    Chyba że się podzielić nie zechce xD

5. Marrylan

Chcieć to może i zechce, tylko czy będzie w stanie? Po pobycie w takiej dziurze mogą być... dziury w pamięci 8)xD

MOD_Zgredek*, ankagdw oraz zzizzie lubią to.
  6. zzizzie

Widzę, że przenosisz dziury w nowy wymiar.
    Przypominam, że pierwotnie były to dziury babuni w serze.
    Czy mam rozumieć, że teraz dziury babuni będą w pamięci Zgredka...?
    No to wyrazy współczucia 8)
    Żeby chociaż ta babunia ciutkę młodsza była xD

MOD_Zgredek*, ankagdw oraz Marrylan lubią to.
  7. Marrylan

Babuni trzeba podać herbatkę z mchu to od razu odmłodnieje. Będzie piękna niczym egipska... księżniczka po odnowie biologicznej. Nie wiem tylko czy przykuc słowiański da rade robić, bo w bandażach trochę sztywno, no ale nie można mieć wszystkiego 8)xD

8. ankagdw

ankagdw Chodząca legenda forum

musi dac rade!! bo jak po trufle siegnie,hęę?:p najwyzej sie wspomoze 8)
    xD:cry: zakrzywione :music::pxD:cry:8)

MOD_Zgredek*, zzizzie oraz Marrylan lubią to.
  9. Marrylan

o_OxD:cry:xD Genialny sprzęt do przykucu8)xD Z takiego jak babunia bujnie i wyskoczy to przykuc słowiański nawet w locie będzie, a trufle jak z dołu zobaczą to same wyskoczą babuni do koszyczka z wrażenia 8) Anka zakrzywianie opanowane do perfekcji xD

10. zzizzie

Kurcze no ten Albert E. to miał chyba bardzo dużą rodzinę 8)
    I dodatkowo najwyraźniej ktoś z tej rodziny często odwiedzał różne alkowy 8)
    Wy tu wszystkie spokrewnione...? Straszne to :eek:xD
    ____

A ja sobie upiekłam słodką wersję biscuits, czyli shortcakes.
    Mniam :inlove:

grakula16, ankagdw oraz Marrylan lubią to.
  11. ankagdw

ankagdw Chodząca legenda forum

Twoje slowo uznania jako mistrzyni zakrzywiania liczy sie x2 :pxD:cry:xD:cry:8)
    niewykluczone bo skad wiadomo co taki pra-przodek w alkowie wyczyniał ?:pxD:cry:

12. Marrylan

No ba :pxD:cry:;)

Podejrzewam, że kuzyn E w poprzednim wcieleniu był ryżym stajennym zbierającym w przykucu słowiańskim niesporczaki z Serenadowych gondoli babuni w alkowie :p

:inlove: jadłam takie w komplecie z jagodami i lodami. Pycha :inlove:

ankagdw i zzizzie lubią to.
  13. zzizzie

Ciekawe, jaki kolor włosów miał ten wasz kuzyn za młodu 8)
    Ja go pamiętam tylko jako siwego i rozczochranego xD

Ale w sumie jakiś jego przodek mógł być ryży...
    ... jak ten karaluch amerykański oczywiście xD

Moje shortcakes będą z truskawkami i bitą śmietaną.
    A co tam, chuda jestem xD

ankagdw i Marrylan lubią to.
  14. Marrylan

Ryży jak nic. Na czubku zwłaszcza 8)xD Amerykański karaluch nawet by go za swojego uznał xD
    Takiej wersji też nie omieszkam wypróbować :p

15. zzizzie

Oj tam ryży.
    Sepia, w sepii kużden jeden jest ryży 8)xD

Shortcakes są mniam.
    A jeszcze mam zamiar wypróbować taką mniej twardą wersję millionaire's shortbread 8):inlove:

16. Marrylan

xD To ten ryży mu z głowy tak bije i stąd sepia na zdjęciu xD:cry:;)

17. zzizzie

No nie żartuj 8)
    Twierdzisz, że rodzony kuzyn twój, Małgosi i Anki jest sprawcą tego nieszczęścia, jakim była sepia...? o_O
    Jak możesz xDxDxD

18. Marrylan

xDxD no jakoś ta sepia musiała powstać. Padło na kuzyna widać jego ryży jest wyjątkowo mocny 8)xD Ale za to o ile więcej było ryżych stajennych.... przynajmniej na zdjęciach xDxD;)

19. zzizzie

Napotkałam pewien nieoczekiwany problem.
    Postanowiłam mianowicie znaleźć u wujaszka słit focię ryżego stajennego w sepii.
    Szukałam po angielsku i to był błąd.
    Mianowicie słowo kluczowe "groom" (słownikowy "stajenny") przyniosło obfite żniwo w postaci męskiej mody ślubnej.
    No cóż.
    Że słowo "bridegroom" (czyli "pan młody") się tak skraca, to ja niby wiem od dawna... ale dopiero w tej chwili uświadomiłam sobie, kim właściwie jest ten pan młody w zakazanym języku angielskim, zważywszy na doniosły fakt, że "bride" to "panna młoda".

Aha, a ryżych stajennych znalazłam głównie na dużych olejach w złoconych ramach.
    Trochę gorszych niż Kossaki, ale jednak.

Przy okazji: zauważyłam piętro wyżej amputację pośladka.
    No, może nie tyle pośladka, co przymiotnika towarzyszącego.
    Ponieważ pośladek zawarty był w tekście naszego Niezależnego Konsultanta czyli Małgosi, dotknęło mnie to dogłębnie (ładnie to ujęłam, prawda...?).
    I tak się zastanawiam: czy przymiotnik towarzyszący (który poznałam dzięki cytatowi) dałby się zastąpić takim pięknym określeniem: "nacechowany ogromnym ładunkiem erotyzmu”...?
    Warto wiedzieć, tak na wszelki wypadek, które przymiotniki są, a które nie są stosowne na tym forum 8)

20. Marrylan

:D No i jak jak widać wszystko się do stajennego sprowadza 8)xD Ktoś tam chyba sporo o alkowach wie i doskonale wiedział jak skrócić ;)

Zamiennik wyjątkowo piękny :inlove: mam nadzieję, ze się przyjmie. Aczkolwiek tamten przymiotnik tu i ówdzie na forum się uchował /jak mu się udało nie wiem/ ;)

zzizzie, grakula16 oraz ankagdw lubią to.