Nie z tego kucyka

Temat na forum 'Kluby użytkowników' rozpoczęty przez użytkownika Marrylan, 13 grudnia 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

No ale słuchaj, to dla dobra nauki przecież 8)
    Nie zależy ci na rozwoju nauki...?!
    Egoistka 8)
    Że już nie wspomnę o przyszłości naszego Zespołu 8)

Dobra, dawaj namiary na sąsiadkę, kogoś tam pchniemy do niej w masce gazowej xD
    Z takiego habitatu to te niesporczaki będą jakieś wyjątkowe, trzeba je zbadać koniecznie xD

Kasialka, MOD_Zgredek* oraz Marrylan lubią to.
  2. Marrylan

Marrylan Chodząca legenda forum

Na pewno nowy nieznany gatunek 8) to by była ogromna strata dla nauki :cry:

Anka, ale Frida podobno lubi bobrowanko w śmieciach, jakoś ją podsadź na balkon sąsiadki czy coś :p

Kasialka, MOD_Zgredek* oraz zzizzie lubią to.
  3. zzizzie

Genialny pomysł xD
    To jeszcze tylko jeden problem: jak przekonać psa, że mech spod sąsiadki jest ciekawszy od papierka po maśle sprzed 10 lat...?

Kasialka, MOD_Zgredek* oraz Marrylan lubią to.
  4. Marrylan

Trzeba jej powiedzieć, albo lepiej pokazać jakąś kępkę na spacerze i zobaczy, że jest bardziej mechaty od papierka i prawie jak kapeć. I wskazać, że u sąsiadki jest taki super mechaty. Może na to pójdzie xD

Kasialka i zzizzie lubią to.
  5. zzizzie

Mniam xD:wuerg:xD:wuerg:

MOD_Zgredek*, Kasialka oraz Marrylan lubią to.
  6. Marrylan

xDxD Mechaty, pachnie jak trzeba, a jaka zabawa będzie jak będzie próbowała się do niego dobrać xD Będzie furczało u sąsiadki... :p

Odcinka jeszcze nie widziałam, napisów nie ma -.- A i perspektywa Ketchupu nie pomaga. Ale obejrzę jak dorwę napisy.

Kasialka i zzizzie lubią to.
  7. zzizzie

Ja też jeszcze nie oglądałam - szczerze mówiąc trochę mnie ten poprzedni zniechęcił i jakoś straciłam ochotę na następny.
    Niby miło było popatrzeć, jak Ketchup (brytyjski, a co) dostaje lanie...
    ... ale znowu coś było nie tak.
    Może ja się robię przeczulona, ale naprawdę wolałabym, żeby ten serial był taki jak zawsze, bez Scooby'ego, bez hołdów i innych udziwnień.
    Tym razem muzyka mi nie pasowała i ten potwór tygodnia był okropnie tandetny, jak z pierwszego sezonu - choć z drugiej strony Asmodeusz jakoś coraz lepiej gra.
    Ale w sumie czy oni nie mogliby sobie darować tego testowania mojej cierpliwości...?

Marrylan lubi to.
  8. Marrylan

Ech no właśnie te ostatnie odcinki to albo Sokół Maltański, Scooby, "Coś", a jeszcze skaczą jak w "Slajdersach" :sleepy: Na zwiastunie zapowiada się ratowanie mamuśki co wcale nie jest wiele lepsze od hołdów i potworów tygodnia. Asmodeusz się poprawia i to plus, może z gościa coś jeszcze będzie. Co nie zmienia faktu,że wciąż tęsknie za Crowleyem :cry:

Czekolada chyba dopadła naszego następcę xD

zzizzie, MOD_Zgredek* oraz Kasialka lubią to.
  9. MOD_Zgredek*

MOD_Zgredek* Forum Moderator Team Farmerama PL

Znaczy co? Mamy go rekrutować do ekipy?

Marrylan i zzizzie lubią to.
  10. zzizzie

Crowley to już chyba jednak nie wróci :cry:
    Wyraźnie pożarł się o coś radykalnie z całą ekipą... tego, zespołem - na pewno z producentami w każdym razie.
    A szkoda.

Niesporczak w czekoladzie...?
    Ech, no i masz za swoje (patrz niżej) xD

Zgredziu.
    Miej litość.
    Nie podpuszczaj.
    Bo jeszcze nie strzymam i napiszę, co przemawia za, a co przeciw.
    I dodatkowo uzasadnię.
    I to będzie wreszcie koniec mojej obecności na tym forum 8)

Więc napiszę tylko, że sztylety w gardzieli jak najbardziej predestynują naszego Następcę do funkcji moderatora w tym przedziwnym zakątku internetów.
    O wadach i zaletach (zadach i waletach, jeśli wolisz) niezniszczalności to ja już lepiej nic nie napiszę.
    To się może zgonem skończyć 8)xD

MOD_Zgredek* i Marrylan lubią to.
  11. Marrylan

xDxD Znaczy ten no plusy niewątpliwie są: taki przypuśćmy avek ładny zamiast z tym konikiem czy sową to z takim następcą :inlove: xD Poza tym gość nie do zdarcia jest szansa, że by tu przetrwał :p A resztę już Zuza napisała 8)xD

Czytałam trochę o jego odejściu i odnoszę podobne wrażenie :cry: Wygląda, że mocno się pożarli i nie ma nawet maleńkiej iskierki nadziei. Szkoda jak nie wiem. W sumie pewnie już tych sezonów nie będzie wiele a on nie dotrwał. Ciężko to przyjąć do wiadomości. :oops:

zzizzie i MOD_Zgredek* lubią to.
  12. MOD_Zgredek*

Przynajmniej będzie miał czas i siły na wszystko - szczególnie na liczenie na Kurzej Grzędzie do końca wszechświata i jeden dzień dłużej :p

wolf031973, zzizzie oraz Marrylan lubią to.
  13. zzizzie

Więc ja wcale nie jestem pewna, czy bycie nie do zdarcia jest mile widziane.
    Zwłaszcza bycie aż do tego stopnia nie do zdarcia.
    Mieć podwładnego, którego nie można na kopach usunąć z zespołu, to przecież typowy koszmar (czyli zły sen) każdego szefa z tej specjalnej (specyficznej?) kategorii, której bardziej szczegółowo tu nie opiszę - jak wylecieć, to za coś efektownego, nie...?
    Poza tym za dużo takich nie do zdarcia (mamy jednego, Następca byłby drugi) to ryzyko rebelii, jeszcze się cichaczem skumplują i podbuntują kogo się da (wiem, wiem, nie każdego się da, już sama próba byłaby ponurą pomyłeczką).
    Moim zdaniem Zgredzio pozostanie jedynym przedstawicielem Władzy wykazującym pewne cechy określane potocznie jako "nie do zdarcia".
    Nasz Następca nie ma szans, nawet z tymi sztyletami, co to ich Zgredzio raczej nie posiada.

Idiotyczne swoją drogą, wiadomo, że serial się będzie pomału zwijał, a ten się obraża i zabiera swoje zabawki z piaskownicy. Dobrze przynajmniej, że nie próbują mu znaleźć jakiegoś zastępczego naczynka, Crowleya nikt nie może zastąpić.
    Szkoda wielka.

A ja pozbyłam się (na cały tydzień) tej części moich obecnych obowiązków, której nie mam na kogo delegować (cudne słowo prosto z korpo, kocham)... i pierwszą rzeczą, jaką zrobiłam dla uczczenia tej czasowo odzyskanej pozornej wolności, było obejrzenie odcinka.
    No ogarnęli się nareszcie, co stwierdzam z satysfakcją.
    Bardzo ładny Dean :inlove:
    Wszyscy grali normalnie, muzyka pasowała, w ogóle wrócili do formy.
    Wprawdzie brytyjski Ketchup pętał się po planie ponad wszelką miarę, ale w sumie to mi nawet nie przeszkadzało - w towarzystwie takiego tępego brzydala nieziemska uroda Deana jaśniała jeszcze większym blaskiem, choć wydawało się to niemożliwe.
    Aha, no i pani Danneel czy jak jej tam (cóż, biedny Zeppelin - niewątpliwie mamusia mu imię dobrała) - pani Danneel wypadła (z wyglądu i w ogóle) tak smętnie, że aż miło było popatrzeć.
    Swoją drogą co ten Jensen w niej widzi?!

No nie żartuj.
    Kurzą ktoś monitoruje i w razie czego wkracza z mieczem ognistym?!
    Można prosić o linki...? xD

MOD_Zgredek* i Marrylan lubią to.
  14. Marrylan

Obejrzałam i ja w końcu. Muszę przyznać, że przyjemnie się oglądało. Ketchup jakoś mniej irytował a Dean sama przyjemność oglądania :inlove: Charlie też miło było zobaczyć. Taa siostra Jo smęciła, aż miło xD Ech Jensen gdzie Ty oczy miałeś :sleepy: Coś Luckowi nie idzie z niebie :p I ciekawe, czy Asmodeusz zniknął na amen czy jednak nie. Bo Gabriel na pewno nie powiedział ostatniego słowa xD

Zgredzio ma nie do zdarcia.... cierpliwość ;) Następca nigdy go nie przebije, nawet z tymi sztyletami. Skumplowania też się lekko obawiam, bo jak by tak nie daj co Zgredzio kiedyś tą cierpliwość stracił, to by jeszcze by sztyletami od następcy zapożyczonymi rzucać do celu zaczął :oops:8);)

Ostatnie edytowanie: 16 kwietnia 2018
    zzizzie i MOD_Zgredek* lubią to.
  15. MOD_Zgredek*

Właściwie to do czytania Kurzej trzeba mieć anielską cierpliwość. Z tego co pamiętam, to ognistym mieczem wojował archanioł Michał. Ale że w ekipie nie mamy żadnego Michała, to miecz leży schowany w kufrze na strychu ;)

zzizzie, Kasialka oraz Marrylan lubią to.
  16. Marrylan

Ufff, i całe szczęście. Jak by to był Michał z SPN to już byśmy się mogli szykować na apokalipsę :oops:8);)

Kurza to podejrzewam jedyne prawdziwe perpetum mobile.:p Machina sama się napędza wciąż i wciąż i żyje własnym życiem.8) Do tych cyferek i pozostałych to nie wiem czy nawet anielska wystarczy ;)

zzizzie lubi to.
  17. MOD_Zgredek*

Ech, jestem mocno nie w temacie. Przez chwilę zastanawiałem się co ten Michał miałby robić z super nawozem i dlaczego z tego miałaby wyniknąć jakaś apokalipsa :oops:8);)

zzizzie i Kasialka lubią to.
  18. Marrylan

xD No jak to co. Zacznie tanecznie wywijać tym mieczem ognistym. Tańcem przywoła deszcz super nawozu. Pochlapani nim następcy /jedni i drudzy/ zaczną rosnąć, rosnąć, rosnąć . My nie, bo on ludzi to tak nie specjalnie lubi /znaczy ten Michał supernaturalny/, zresztą na nas super nawóz i tak pewnie nie działa. No i zostaniemy zgnieceni niczym pyłek marny 8) Tak, że lepiej niech ten miecz w tym kufrze na strychu sobie zostanie 8);)

Ostatnie edytowanie: 17 kwietnia 2018
    zzizzie lubi to.
  19. zzizzie

Marrylan, a mogłabyś to jeszcze podpiąć pod kucyki, niesporczaki i trufle...?
    Wiesz, tak w ramach zakrzywiania xD

20. Marrylan

xD:p

Jak wiadomo z aniołami w SPN krucho i wielu straciło skrzydła. Michała w klatce też dopadło i jak już wylazł, to do tanecznego wywijania musiał zaopatrzyć się w skrzydlatego kucyka. Celestia odmówiła, ale Luna dała się przekonać 8) Deszcz super nawozu sprowadzony przez Michała zadziałał tylko na najbardziej twardych i najlepiej przystosowanych czyli naszych karaluchowych następców i tych milszych nam niesporczakowych w kępkach mchu i jeziorach i w innych zakamarkach świata. I jak już urośli do rozmiarów Godzilli my, widząc, co się szykuje zanim zostaliśmy zgnieceni przez tych mniej miłych, narobiliśmy dużo trufli 8) Zostali zatem na placu boju Michał i konkurencyjni następcy, którzy chyba nie pałają do siebie sympatią. Michaś tak na wszelki wypadek proponuję wziąć nogi i kopytka za pas 8)xD

MOD_Zgredek* i zzizzie lubią to.