Nie z tego kucyka

Temat na forum 'Kluby użytkowników' rozpoczęty przez użytkownika Marrylan, 13 grudnia 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. MOD_Zgredek*

MOD_Zgredek* Forum Moderator Team Farmerama PL

Głodnemu kopytka na myśli xD

Na tym obrazku, który widziałem, były same panie kucykowe. Może też jest jakiś inny, z panami kucykami, ale nie zamierzam szukać. Już po tym jednym mam wystarczający uraz psychiczny. Nie potrzebuję go pogłębiać ;)

TrissMerigold., Marrylan oraz zzizzie lubią to.
  2. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

Hmm.
    No ja bym polemizowała.
    Moim zdaniem tam byli też panowie, w modnym obecnie, a dla mnie dość przerażającym stylu metro 8)

Zdecydowanie wolę śląskie, czyli te wasze gumiklyjzy czy jak im tam.
    Ale se nie ugotuję, więc cierpię:cry::cry::cry:

TrissMerigold. i Marrylan lubią to.
  3. Marrylan

Marrylan Chodząca legenda forum

Do Strasburga się nadaje co najmniej -.- Jak można tak katować wiernych od lat fanów, no skandal 8)

Obstawiam,że pan to ten jeden skrzydlaty po prawej i drugi z głową na stole :p

TrissMerigold. i zzizzie lubią to.
  4. zzizzie

Katowanie fanów odchodzi od lat, i to bezkarnie.
    Oburzenie tym katowaniem wyrażałam już wielokrotnie w różnych gremiach, nie byłam zresztą jedyna.
    A oni mają to w wyjątkowo głębokim poważaniu.
    No ale jak ich ukarać, przestać oglądać...? xD

Łomatko, ty nadal patrzysz na to arcydzieło sztuki graficznej...?o_O
    Podziwiam, ja od tzw pierwszego wejrzenia usiłuję to zapomnieć xD

5. MOD_Zgredek*

MOD_Zgredek* Forum Moderator Team Farmerama PL

Już miałem się przemóc i poszukać obrazka, żeby sprawdzić płeć wymienionych osobników/osobniczek :eek: o_O

Na szczęście w porę przyszło opamiętanie xD

TrissMerigold., zzizzie oraz Marrylan lubią to.
  6. Marrylan

No właśnie nie muszę patrzeć bo tak się wryło głęboko o_O, a jeszcze odcinka nie ma, co by chłopakami odryć. W dodatku bez żadnych konsekwencji dla nikogo. Nie oglądanie SPN zdecydowanie odpada xD

7. zzizzie

Oj wiesz, obym była złym prorokiem, ale to się może lobotomią skończyć 8)
    Takie głębokie wrycie może się okazać nieusuwalne metodami nieinwazyjnymi 8)
    Na razie doraźnie dużo pij... czegoś tam xD

8. Marrylan

xD Hmmm lecę po coś ... tam do picia xD I zapuszczę powtórkę chyba przerwałam ostatnio jak Deana dopadło i oczęta mu pociemniały 8) Powinno pomóc. Ale jak sobie Sama przypomnę jak mu Lucek w głowie pieśni śpiewał itp ... taka perspektywa z kucykami, nawet nie pokerowymi o_Oo_O brrrrrr xD

9. zzizzie

Taka doraźna terapia nazywa się "zalewanie kucyka" 8)xD
    Skuteczna pod warunkiem częstego powtarzania xD

Ja najbardziej lubię (poza tymi oczętami) ten kawałek, kiedy się Dean odkopuje i poznaje Casa.
    Ale w sumie to chyba zacznę następne okrążenie... jakaś olimpiada niedługo, może się załapię wreszcie do reprezentacji.

grakula16, TrissMerigold. oraz Marrylan lubią to.
  10. TrissMerigold.

TrissMerigold. Fanatyk forum

Hmm właśnie wygrałam na kole item "Przejażdżka na kucyku". Przeznaczenie? Znak? Przecież nie przypadek..

11. Marrylan

xDxD Przeznaczenie zapisane dawno w gwiazdach xD Grzybów już co prawda w lesie nie ma :p, ale na jakiś kulig zimowo kucykowy ze sprzętem odpowiednim w sam raz :p

zzizzie i TrissMerigold. lubią to.
  12. TrissMerigold.

TrissMerigold. Fanatyk forum

Taa jak to było z tymi truflami? xD Może kopytkiem jakby pogrzebać, to by się ich łatwiej szukało?

zzizzie i Marrylan lubią to.
  13. zzizzie

Obejrzałam Przejażdżkę.
    To nie taki kucyk xD
    Możesz się spokojnie przejeżdżać (hmm, właściwie dlaczego nie ma takiego słowa, praktyczne by było).
    Inna sprawa, że moim zdaniem na tym kucyku siedzi małpa.
    Przepraszam, to nie ja wymyśliłam 8)xD

Kopytka z truflami, hmm.
    Jakoś mi to średnio pasuje.
    Ale grzebanie w tej tam ściółce w poszukiwaniu trufli owszem pamiętam xD

Kurcze, jest taka godzina gdzieś tam w środku nocy, o której jeśli się obudzę, to już nie zasnę.
    Straszne.

A to ja może przy okazji pozdrowię pewną Panią 8)
    Pani (w wieku dojrzałym) codziennie pracuje jak mrówka w call center działu sprzedaży pewnej duuużej spółki Skarbu Państwa w tzw Mordorze na Domaniewskiej w moim miasteczku, czyli w krajowym centrum korpoświata, no wprawdzie spółka jest akurat przy Konstruktorskiej, ale to rzut beretem.
    Ponieważ jestem skumplowana na odległość z grupką korposzczurów z Mordoru, a niektórzy z nich znają moje niedawne upodobanie do siania sałaty, od paru dni codziennie dostaję na maila focię wspomnianej Pani.
    Pani mianowicie od rana do wieczora dzielnie pracuje siejąc.
    Mój informator nie rozpoznał, czy Pani sieje sałatę, a na foci słabo widać.
    W każdym razie serdecznie pozdrawiam tę Panią - takich oddanych i zaangażowanych farmerów nam trzeba.

14. Marrylan

tylko trzeba uważać na hybrydy, żeby nie odpadły :pxD

Takie zaangażowanie nie mogło przejść obojętnie xD Pani należy się pochwała za tak rzetelne farmerowanie. Z tego wynika, że chyba nie sieje błyszczących, bo by od foci blask bił ;)

15. zzizzie

A to kucyki już mają te hybrydy...?
    Skontaktowałaś się z generałem i dodał...?
    Zaraz biegnę zobaczyć xD

Pani farmeruje wyjątkowo rzetelnie, mój informator, który często przechodzi za plecami Pani, ponieważ lata z jednego końca wielkiej sali na drugi (sam chciał, karierę robi - w mojej starej firmie siedziałby sobie spokojnie jak mysz pod miotłą, a tu lata od kierownika do kierownika)... więc ten mój informator nie zauważył jeszcze u tej Pani jakiejkolwiek działalności choć trochę związanej z zakresem obowiązków służbowych.
    Pani twardo siedzi i sieje 8)xD

Marrylan lubi to.
  16. Marrylan

Pisał, że to było karygodne zaniedbanie z jego strony i doda jak najszybciej :p trzeba czekać...

Aha, pani ma za priorytet obowiązki służbowe, ale farmerskie xD BP by było dumne :p

zzizzie lubi to.
  17. zzizzie

To będę zaglądać często, może jakąś inspirację dla własnych pazurów znajdę, taką tęczową :inlove:
    W sam raz do kopania trufli na ten dziwny obiad z kopytkami :wuerg:xD

Ja nie chcę nic mówić, ale informator obiecał, że podpatrzy nicka tej Pani 8)xD

grakula16 i Marrylan lubią to.
  18. Marrylan

xD A potem ją zwerbujemy na forum i powitamy nową farmerkę chlebem, solą, kopytkami z truflami xD

zzizzie i grakula16 lubią to.
  19. zzizzie

Może być znacznie gorzej i tego się obawiam.
    Mianowicie może się okazać, że Pani nie będzie już wymagała werbowania na forum, ponieważ okaże się aktywną członkinią tutejszej społeczności farmerów miłujących bliźniego swego jak siebie samego (albo jeszcze bardziej).
    W takiej sytuacji oczywiście nicka nie ujawnię, niech się Pani nie martwi 8)xD

Umyśliłam sobie uczcić zbliżające się Święta piekąc ciasteczka (wiem, wiem, to jest herezja obca rodzimej kulturze, tylko dzieci pożerają kalendarze adwentowe z czekolady, a dorośli podobno nie powinni - ale co tam, upiekę i już).
    Idę wybierać jakiś nowy fascynujący przepis... przy okazji sprawdzę, co się da zrobić z tymi truflami w kopytkach, męczą mnie te kopytka.
    A jakby tak śląskie z truflami jednak...?
    Ech, chyba z lekka zgłodniałam xD

Marrylan lubi to.
  20. Marrylan

Mogło by być ciekawie. Pani by nie wiedziała, że my wiemy, my wiedzielibyśmy, że pani nie wie, że my wiemy, a pani by nie wiedziała,że my wiemy, że ona nie wie xD Informator niech czuwa i ma oczy otwarte xD

Nie tylko dzieci, ostatnio siostrzeńca ubłagałam, żeby mi swoją czekoladkę z kalendarza oddał :pxD Nawet gładko poszło :D Ciasteczka domowe na święta tylko jedne mam: klawiszki sama nie piekę, ale kilka razy pomagałam :p Przekładane, albo same lubię, kruche i się rozpływają w buzi :inlove:

Śląskie z truflami..... no jak się tak zastanowić nad tym :pxD

zzizzie lubi to.