Nie z tego kucyka

Temat na forum 'Kluby użytkowników' rozpoczęty przez użytkownika Marrylan, 13 grudnia 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

No tak, masz trawkę do tego sruuu, to masz wygodnie ;)
    Sruu przy pomocy windy zjeżdżającej z dziesiątego piętra byłoby mniej skuteczne 8)

Ale wygodnie też z tą aktywnością w ciągu dnia, naprawdę lepiej bronić się przed takim strzyżeniem o tej 10 rano, niż o trzeciej w nocy 8)xD

Właśnie, imię - możesz zdradzić imię Pana Kulki...?

2. TrissMerigold.

TrissMerigold. Fanatyk forum

No ja mam tylko 1.5 piętra do pokonania po schodach, więc tragedii nie ma :D i zaczynam bić rekordy w prędkości wskakiwania w spodnie o tej 5 nad ranem xDxDxD gorzej będzie z tym znoszeniem jak będzie cięższy
    Na imie ma Snowy :) mało oryginalnie, ale to była moja pierwsza myśl i po przewaleniu połowy internetu ze słownikiem jezyka elfickiego od Tolkiena i starszej mowy od Sapkowskiego włącznie.. o mitologiach od nordyckiej po japońską nawet nie wspominając - doszłam do wniosku, że to Snowy było najlepsze xD

edit... powinnam to przetłumaczyc? :cry:xDxD

3. Marrylan

Marrylan Chodząca legenda forum

Aga :inlove: No cudny misiek :D Snowy pasuje idealnie :D Wierzę, że jest absorbujący. młody, ciekawy świata :D Jak już załapuje o co chodzi z trawką to teraz będzie z górki /na tyle, na ile może być z górki przy ciekawskim szczeniaku /:p;)

Kasialka, zzizzie oraz TrissMerigold. lubią to.
  4. MOD_Yasmina

MOD_Yasmina Guest

Moja/piszę teraz o Dżemmie wilczycy/ gryzła po kostkachxD
    Nasze sruu wyglądało podobnie, ale liczyło 172 schody w obie strony, tak średnio co 3godziny:oops:xD
    Snowy...Śnieżynka...ups...ŚnieżynekxD i te cudne trzy czarne guziczki na pyszczku:)

5. zzizzie

Snowy jest piękny i imię też ma bardzo stosowne :inlove:
    Przekaż mu ode mnie rozmaite wyrazy :inlove:

A później poproszę o relację z prania, kiedy się Snowy lekko błotem upaćka.
    Możliwie z podziałem na Pranie 1, Pranie 2, Pranie 3... Pranie 38 - i tak dalej...
    ... tylko pamiętaj, że nie wolno tak post pod postem 8)xD

6. TrissMerigold.

Absorbujący to dobre słowo xD pierwsze dni minęły na obserwowaniu jak wysoko dosięgnie i gdzie jest w stanie wleźć, oraz usuwaniu z terenów wewnątrz tych granic wszystkiego co jest potencjalnie interesujące dla niego xD kolejne dni to było chowanie całej reszty rzeczy, bo okazało się, że wszystko jest interesujące xD a aktualnie mija tydzień odkąd tu jest i właśnie trwa weryfikacja granic, bo małpa potrafi już przeskoczyć jednym susem bariery, które się wydawały nie do pokonania xD

Aktualizacja stanu rzeczy: po kostkach też już gryzie, łapie za rękawy, nogawki i... jakby to powiedzieć xD chodzenie bez pancernego stanika jest bolesne xD push-upy wracają do łask, ta gąbka jest niezastąpiona xD

Dwa dni temu odkrył, że fajnie jest włazić pod zaparkowany na podwórku samochód xD wylazł z pod niego z czarnym od błota pośniegowego grzbietem xDxD jak już przeszłam mini zawał, postanowiłam tego nie tykać, póki nie wyschnie, potem wyczesałam szczotką i się wykruszyło :p wyglądał tylko jak ee lekko przykurzony xD ale już się odkurzył w śniegu :p

7. Kasialka

Kasialka Generał forum

Śliczny :inlove:

zzizzie, Marrylan oraz TrissMerigold. lubią to.
  8. Marrylan

Kto by pomyślał, do czego te push-upy się mogą jeszcze przydać xDxD:p

xD:D Jakie bariery? Dla młodego, ciekawego nie ma takich barier, których się nie da jakoś przeskoczyć :pxD

9. zzizzie

O push-upach, bo tak mi się skojarzyło 8)
    Ta pani, taka płaska, w białej kiecce, w tym innym wątku, to by miała dobrze.
    Snowy gryzie elementy wystające 8)xD

O odkurzaniu na śniegu... jak się Snowy zacznie odkurzać na trawie, to przybierze odcień seledynowy 8)xD

10. TrissMerigold.

Eeee wtedy się przerzucimy na używanie jego rodowodowego imienia... Woody xDxD:cry:

Obiecuje, że z czasem zmniejszę częstotliwość wrzucania zdjęć, ale te pierwsze dni jeszcze musicie mi wybaczyć...

Zagadka: Znajdź samoyeda na zdjęciu xD

A tutaj pocisk w biegu, czy raczej w locie o_OxD

No i nie byłabym sobą gdybym tutaj nie wrzuciła portreciku... od pupy strony xD

Koniec spamu :p

Ostatnie edytowanie: 26 lutego 2018
  11. Marrylan

xDxD:D widzę. Po prawej w krzaku xDxD Ale się wtopił idealnie :p:inlove:

:inlove::inlove: :D Jest idealny :inlove: Foty mi tu proszę wrzucać regularnie :D

12. zzizzie

Też dostrzegłam, po oczach i nosie xD
    Cudny jest... a ta mina na drugiej foci - bezcenna :inlove:xD

Gdzie się Anka podziewa...?
    Ona ma czarnulkę, Triss białego faceta... ładnie by razem wyglądała ta para ;)

Swoją drogą jakiś baby boom odchodzi... co pakowałyście do oaz...? 8)xD

13. TrissMerigold.

Eee BB? Ja w tym roku jeszcze nie doczekałam, aż się pasek wczytywania farmy załaduje do końca xD Jak tylko się stopka na dole strony wyświetli to klikam "forum", a karte z grą zamykam xD
    Ale ostatnio raz pomyślałam, żeby coś jednak tam porobić.

ankagdw, Kasialka oraz Marrylan lubią to.
  14. zzizzie

BB odchodzi na forum, w każdym razie w tych okolicach ;)
    Już dwa szczeniaki w ciągu tygodnia... ciekawe co będzie dalej xD
    Zawiadamiam jakby co, że udało mi się przekonać pewien drobiazg, że jednak lepiej mu będzie gdzie indziej, nie u mnie.
    Więc ja w ten baby boom nie wchodzę... ale pokibicuję.
    Kto następny...? xD

15. TrissMerigold.

Ja już mam na pokladzie 1.5 rocznego kota i szczeniaka, normę na 500+ wyrobiłam 8) W sumie jeszcze chłopa wychowuje, więc nawet więcej 8)

16. grakula16

grakula16 Chodząca legenda forum

I co ja tu mam zobaczyć?:cry::cry::cry:
    oprócz [​IMG] nic nie widzę

ankagdw i zzizzie lubią to.
  17. MOD_Zgredek*

MOD_Zgredek* Forum Moderator Team Farmerama PL

Google jest raczej kiepskim hostingiem do publikowania zdjęć. Triss, jeśli możesz, wrzuć fotki na jakąś bardziej strawną stronkę: fotosik, vpx, imgur, tinypic...

18. TrissMerigold.

A że się tak z głupa spytam, co jest nie tak z tymi?

ankagdw i Kasialka lubią to.
  19. MOD_Zgredek*

MOD_Zgredek* Forum Moderator Team Farmerama PL

Co jest nie tak ze zdjęciami? Penie wszystko jest okej. Ale na moim komputerze wyglądają tak:

Kasialka i Marrylan lubią to.
  20. TrissMerigold.

Hmm ciekawa jestem od czego to zależy, że jednym się wyświetlają, a innym nie? Spoko, przerzucę gdzieś