Nie z tego kucyka

Temat na forum 'Kluby użytkowników' rozpoczęty przez użytkownika Marrylan, 13 grudnia 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. Marrylan

Marrylan Chodząca legenda forum

wszystko nie było, płowa była na wierzchu ale zrobiła swoje :wuerg:xD a co by dopiero było jak by i druga połowa na wolności paradowała? :wuerg::wuerg:xD

MOD_Zgredek*, Kasialka oraz zzizzie lubią to.
  2. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

W sumie to nawet jakby one były w zapiętych pod szyję sutannach, habitach i innej odzieży ochronnej, to i tak trauma.
    Ja to się głównie zdziwiłam, że u Zgredzia to "wszystko" jest takie niepełne jakieś.

No, przyjechali po mnie 8)
    Podobno kuracja potrwa tak z pół roku najmarniej.
    Zaraz mi będą wiązać te za długie rękawki na plecach...
    ... więc tylko ostatnia kreacja - kucyk specjalnie dla miłośników The Walking Dead:

Kasialka, grakula16 oraz Marrylan lubią to.
  3. Marrylan

Może Zgredzio myślał, że to już całość była i nic więcej takie kucyki mieć na wierzchu nie mogą xD ale coś tam jeszcze by mogły mieć 8)xD

Zombie kucyk rewelacyjny xD Przydały by się tam takie, może by coś ruszyło bo ostatni sezon nudnawy i się rozkręcić nie może :sleepy:;)

Kasialka i zzizzie lubią to.
  4. TrissMerigold.

TrissMerigold. Fanatyk forum

Poszłam o krok dalej, ale nawet wam nie powiem co w google wpisałam, wystarczy, że ja to widziałam.
    Ludzie mają nakupkane w głowach o_O

5. zzizzie

Dopiero teraz ci zaświtało, co ludzie mają w głowach...? o_OxD
    Aha, ciągle zapominam, że ty młodziutka przecież xD

Ale... czy ten ponury wniosek w sprawie zawartości ludzkich baniaków oznacza, że należy zamknąć ten wątek i zapaść w żałobną ciszę nad tą kucykową trumienką...?
    Bardzo by mi było smutno :cry:

Kasialka, Marrylan oraz TrissMerigold. lubią to.
  6. TrissMerigold.

TrissMerigold. Fanatyk forum

Nie, jakiś czas temu sobie zepsułam dzieciństwo oglądając "inną" wersje królewny śnieżki. Teraz już przetrwam wszystko. Możemy kontynuować xD

7. zzizzie

Uff.
    Tzn współczuję tego zmarnowanego dzieciństwa oczywiście...
    ... ale pociesz się, że na starość podobno się dziecinnieje, może to jeszcze nadrobisz 8)xD

Kasialka, TrissMerigold. oraz Marrylan lubią to.
  8. Marrylan

Niestety wiem jak bardzo nakupkane /coś mi mignęło u wujaszka/ i fuj,fuj fuj do kwadratu fuj.

kamień z serca xD;)
    Ale pobawiłam się kreatorem :p

Crowley tęsknię :cry::cry:;)

Kasialka, TrissMerigold. oraz zzizzie lubią to.
  9. zzizzie

Taa, ja też oczywiście popytałam wujaszka o różności po tym poście Triss ;)
    Ale już wcześniej nie miałam przesadnych złudzeń co do procentowej zawartości kupki w wielu baniakach, więc mnie tylko z lekka otrząsnęło.
    Widzę, że kreator robi furorę xD
    Pokazałam to wczoraj paru osobom, po czym poszłam sobie spać.
    Dziś ja wstałam, a te osoby dalej chrapią - odnoszę dziwne wrażenie, że spędziły czarowną noc z kreatorem xD

Ech, Crowley... ja też tęsknię :cry::cry::cry:

Kasialka, TrissMerigold. oraz Marrylan lubią to.
  10. Marrylan

xD Kreator to cudowny wynalazek na miarę fejsa xD Na bank czarowały kucyki do bladego świtu :DxD

11. zzizzie

Ja to się nawet zaniepokoiłam lekuchno, bo zwykle ten mój obecny chłop (osobisty) budzi się równo ze mną.
    Ale jak zobaczyłam lapka przy wyrku, to wszystko stało się jasne (tzn mam nadzieję, że to jednak był kreator, a nie jakaś pani dostępna via messenger czy inne świństwo).
    Druga osoba też już powinna być na nogach... no ale kreator robi swoje xD

Kasialka i Marrylan lubią to.
  12. Marrylan

xD No i czy takie zastosowanie kreatora nie było by genialne? Chronił by osobistych prze tymi paniami na messengerach i skypach. Tak sobie myślę, że każdy lapek powinien go mieć na stałe zainstalowanego w systemie 8) xDxD Wtedy panowie by nawet nie spojrzeli w stronę messengerów bo by byli tak zajęci czarowaniem kucyków xD

13. zzizzie

Wiesz, tak między nami, jak się rozejrzałam po kreatorach, tam i gdzie indziej, to nawet panią sobie można skompletować 8)xD

14. Marrylan

o_OxD z daleka od takich kreatorów 8)xD Niech zostaną przy tym gdzie można skompletować panią kucykową /bez takich tam na wierzchu oczywiście/ xD

15. zzizzie

Ależ nic na wierzchu, zapewniam ;)
    Pani występuje w nieusuwalnej bieliźnie 8)xD
    No, można zmienić krój i deseń, ale nadal jak w przedszkolu.
    Oglądałam też kreatory smoków... ale jednak te kucyki od generała najlepsze xD

16. Marrylan

Znalazłam i taki co można sobie pana stworzyć... japońskiego, instrukcje w języku krzaczkowym xDxD ale kucyków nic nie przebije :D

Wspominałam, że nie lubię jak nie ma odcinka? -.- To nie lubię, bardzo,a następny chyba 18 stycznia dopiero :sleepy::sleepy::cry:

zzizzie lubi to.
  17. MOD_Zgredek*

MOD_Zgredek* Forum Moderator Team Farmerama PL

chyba kopytka -.-

ale może zostawmy w spokoju te pokerzystki xD

zzizzie i Marrylan lubią to.
  18. zzizzie

Moja pierwsza myśl - wolę śląskie 8)xD
    Po chwili - aha, chodzi o zdrobnienie końskich kopyt xD

Zgredziu, a to w końcu były same panie, jak u nas w oazach...?

TrissMerigold., grakula16 oraz Marrylan lubią to.
  19. Marrylan

xD:cry:moje pierwsze skojarzenie, czy na kopytku da się zrobić hybrydę? xD W kreatorze chyba było kilka wzorów tych kopytek :pxD

20. zzizzie

Wzory kopytek były, ale bez hybrydy xD
    Trzeba do generała napisać, niech dorobi xD
    Ja jednak nie jestem normalna, co widzę napisane "kopytka", to myślę o kluchach xD

Aha, a za te przerwy w odcinkach to ja bym im normalnie coś urwała.
    Skandal i lekceważenie fanów, prawda...?

TrissMerigold. i Marrylan lubią to.