Nie z tego kucyka

Temat na forum 'Kluby użytkowników' rozpoczęty przez użytkownika Marrylan, 13 grudnia 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. Marrylan

Marrylan Chodząca legenda forum

O własnie, jak wymiana zapadła w pamięć, to taka rewymiana nie zaszkodzi, a potem rewymiana rewymiany i jakoś pójdzie ;) A jak się z farmerkami wymiana trafi to już będzie gładko jak po maśle /nawet gładziej niż na g&t/ xD

Odcinek mnie też zawiódł. Nie tego się spodziewałam, pomysły na potwora tygodnia się im już kończą powoli chyba. Mam nadzieje, że ten następny uratuje Rowena :inlove: A Jensenową oby chłopaki nie zdążyli uratować, cokolwiek ja będzie chciało dopaść 8);)

Ostatnie edytowanie: 30 stycznia 2018
    zzizzie lubi to.
  2. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

No też mi się tak wydaje, że się Zgredzio niepokojąco rozsmakował w wymianie, skoro do dziś ją wspomina.
    Napięcie rośnie... Zgredziu, będziemy śledzić rozwój sytuacji i trzymać kciuki.
    Od biedy nawet jakąś pieśń patriotyczną zanucimy albo może pomponik się zorganizuje 8)

A potwór tygodnia nie dość, że był potworem tygodnia, to jeszcze wyjątkowo słabym potworem tygodnia.
    Niech oni mi tego nie robią, bo nie odpowiadam za siebie 8)

MOD_Zgredek*, grakula16 oraz Marrylan lubią to.
  3. Marrylan

Za to, to ja gotowa jestem kucyki sobie zrobić i nimi machać zawzięcie w ramach kibicowania :D;) Czekamy na rozwój sytuacji niecierpliwie :p;)

Cieniutki był ten potwór wyjątkowo 8) Oby to było ostatni raz. Już bym pewnie tego Scoobiego wolała.... chociaż po namyśle chyba jednak nie xD

MOD_Zgredek* i zzizzie lubią to.
  4. zzizzie

Nie.
    Nie!!!
    Błagam, nieeeee!!!
    Tylko nie Scooby xD:cry:

Marrylan lubi to.
  5. MOD_Zgredek*

MOD_Zgredek* Forum Moderator Team Farmerama PL

Jeżeli ktoś liczy na relacje z bezpośrednich wymian z farmerkami, musi poczekać parę tygodni do G&T ;)

zzizzie, Marrylan oraz grakula16 lubią to.
  6. zzizzie

Hmm.
    Ile bakterii za różowy warsztacik...?
    Tak w przybliżeniu...?

MOD_Zgredek*, grakula16 oraz Marrylan lubią to.
  7. Marrylan

Przypuszczam, że bardzo dużo. Im więcej tym dłużej musi wymiana trwać, żeby potrzebna ilość przeszła :p;)

MOD_Zgredek* i zzizzie lubią to.
  8. zzizzie

No tak, a do tego gra zacznie zamulać albo i całkiem padnie ten dychawiczny serwer... a później będą pretensje, że ktoś czegoś nie wysłał, choć obiecał.

Nie, ja jednak na miejscu Zgredzia skupiłabym się na wymianach nad czekoladą, a nie z duchem balona nad głową.
    Ale co ja tam wiem 8)xD

9. Marrylan

A jak się w trakcie takiej wymiany zawiesi to dopiero dramat, bakterie nie będą wiedzieć, w którą stronę podążać xD Tak, ta czekolada zdecydowanie bezpieczniejsza :p

MOD_Zgredek* lubi to.
  10. MOD_Zgredek*

Z wymian z czekoladą w tle nie będzie relacji na forum. Tego trzeba doświadczyć samemu xD

zzizzie i Marrylan lubią to.
  11. zzizzie

Dziękuję, nie lubię czekolady 8)
    A co do relacji, to my przecież nie oczekujemy takowych - wystarczy triumfalne "udało się", a później zaproszenie na jakiś tam ślub czy inne zaręczyny (ktoś to jeszcze organizuje...?), kiedy okaże się, że nie ma innego wyjścia.

A dziś było zaćmienie super blue blood moon, czyli super wielkiego i rudego Księżyca w ramach trzynastej pełni w ciągu roku, taki natłok dziwactw trafia się rzadko (ostatnio - 150 lat temu).
    Fajne było, więc radzę poszukać foci u wujaszka.
    Swoją drogą trochę to podobne do kalendarza eventów na luty, tzn ten natłok 8)xD
    Natłok na farmie też mi się zresztą podoba xD

Od piątku zamiast depresyjnym Morganem będę się zajmować skrajnie agresywnym pieseczkiem o imponującym wzroście 30 cm od podłoża w najwyższym miejscu.
    Lubię odmianę xD
    Jeśli pieseczek odgryzie mi rękę, przestanę pisać.
    Mam nadzieję, że wszyscy już się nie mogą doczekać xD

12. MOD_Zgredek*

No niestety. To wszystko tylko dla naocznych świadków ;)

grakula16, Marrylan oraz zzizzie lubią to.
  13. Marrylan

Rudy robił wrażenie /poleciałam do wujaszka obejrzeć/:inlove: Ci ryżawi to jednak coś mają w sobie ;) Było co pooglądać :)

Zapachniało małym potworkiem, trzeba wezwać Deana :DxD /on tak kocha psy , na pewno poskromi:pa może to szło, że na odwrót.xD/ Ale pieseczek może okaże się nie taką bestią. :D w Twoje zdolności jednak nie wątpię, wiem, że dasz radę :);)

zzizzie lubi to.
  14. zzizzie

Hmm.
    Zgredziu, to ty hipis jesteś...?
    Tak na oczach wszystkich...?
    No wiesz co 8)

Ryży był całkiem mniam, coś jak Horatio z CSI xD
    Poza tym był naprawdę duży, też lubię 8)

No nareszcie wiem, o czym zapomniałam, dzięki xDxDxD
    Napiszę do Deana, może się zgodzi poskromić to małe wściekłe draństwo xD
    A tak serio to draństwo jest tak śmiertelnie przerażone, że atakuje ze strachu.
    Ja (jak powszechnie wiadomo 8)) jestem wręcz oceanem spokoju - może draństwo przy mnie wyluzuje xD

grakula16 i Marrylan lubią to.
  15. Marrylan

Horatio :inlove: Napatrzyłam się, mama uwielbia, parę razy z nią obejrzałam i poszło xD Wcześniej CSI NY oglądałam, ale Mac nie miał tego czegoś... ryżawego ;)

Pewnie wiele przeszedł i teraz się wszystkiego boi. Wyluzuje. Może trochę czasu trzeba będzie, ale przy Tobie wyluzuje na pewno ;)

zzizzie lubi to.
  16. zzizzie

Horatio jest bardzo mniam... w sumie to się zastanawiam, dlaczego, bo tak obiektywnie nie jest aż taki prześliczny znowu.
    Ale ma w sobie to coś :inlove:
    Choć to jest inne coś od tego czegoś co ma Jensen :inlove::inlove::inlove:

To już dziś ta żona będzie...?
    Ona ma na imię Danneel... i to zapewne tłumaczy imiona potomstwa: Justice, Zeppelin oraz Arrow.
    Najbardziej to mi żal tego Zeppelina 8)

A drobiazg (ten wściekły) faktycznie jest wystraszony bardzo, tułał się po ulicach z resztkami kokardki, czyli kiedyś miał swojego człowieka... a tu nagle samochód, kopniak, takie przyjemności.
    Więc podejdę do drobiazgu serdecznie ;)
    No i oczywiście z tym moim oceanicznym spokojem, znanym wszem i wobec 8)

grakula16 i Marrylan lubią to.
  17. Marrylan

Wyczytałam, że ma się pojawić w 13 czyli chyba za tydzień. A dziś ma być Rowena :inlove:
    Te imiona rozwalają, jak by przetłumaczyć to by wyszło mniej więcej: Sprawiedliwość, Zeppelin /ew. sterowiec ale tego się chyba nie tłumaczy/ i Strzała /ktoś się chyba Arrowa naoglądał :p/ A Zeppelin to ma najbardziej przechlapane 8)

Tak bym takiemu człowiekowi takiego kopniaczka... Na szczęście drobiazg już trafił w dobre ręce ;)

zzizzie lubi to.
  18. zzizzie

No właśnie, Zeppelin ma przechlapane totalnie.
    Ale to wszystko wina tej żony, fuj :wuerg:xD

Obejrzałam dzisiaj na fejsbukowym profilu SPN taki mały trailerek - i tam było coś podobnego do tej (pospolitej zresztą) żony, tylko w blondzie, a ona w realu tak na ciemnoryżo farbowana.
    Ale może to była inna pospolita "pretty face" czyli ładna buzia (uwaga, taka pochwała ma zdecydowanie wydźwięk pejoratywny).
    No nie lubię tej żony i nie polubię... skądinąd mój prywatny chłop nie lubi Jensena, dziwny jakiś xD

Wściekły drobiażdżek dopiero ma trafić w dobre ręce - jak przestanie warczeć i atakować wszystkich bez wyjątku.
    Moim zadaniem jest zmienić nastawienie tej kruszynki do ludzi... chwilowo planuję zabrać ze sobą takie specjalne skórzane rękawice do kontaktów z tego rodzaju drobiażdżkami.
    Plan sobie obmyśliłam... jutro się okaże, czy dobry, czy do poprawki ;)

Marrylan lubi to.
  19. MOD_Zgredek*

No wiem :)
    Na oczach wszystkich obecnych to mniej niż na oczach wszystkich farmerów ;)
    I dlatego na forum nie będzie :p
    Kto chce zobaczyć, musi się pofatygować osobiście :D

Marrylan, grakula16 oraz zzizzie lubią to.
  20. zzizzie

E tam, żadna to sensacja jak dla mnie, szkoda fatygi 8)
    Widziałam to już kiedyś i nawet sama czasami tak... hmm... tego 8)
    Poza tym wspominałam chyba kiedyś, że nie lubię czekolady do picia :wuerg:

usuwam treść w języku obcym
    MOD_Zgredek*

... aha, przy okazji proszę Władzę (możliwie wyższą) o ukaranie mnie za brak tłumaczenia.
    Zwracam uwagę, że jest to brak z premedytacją, nie przez przeoczenie, więc kara należy się podwójna.
    Dodatkowo mowy nie ma, żebym okazała skruchę i złożyła publiczną samokrytykę. No skandal, nie...?
    Postanowiłam maksymalnie zintensyfikować kontakty z Władzą - czas na bana xD

Ostatnio edytowane przez moderatora: 1 lutego 2018
    Marrylan i grakula16 lubią to.