Nie z tego kucyka

Temat na forum 'Kluby użytkowników' rozpoczęty przez użytkownika Marrylan, 13 grudnia 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Kiedy mi się nie podoba...:oops:

Kasialka i Marrylan lubią to.
  2. Marrylan

Marrylan Chodząca legenda forum

Spoko Gosia, będziesz nam rekwizyty dostarczać, takie cuda na szydełku czarujesz, że kucyki i cukierkowe potworki to dla ciebie pikuś :D

Aga, aleś kiecę skołowała :inlove:xD

3. ankagdw

ankagdw Chodząca legenda forum

przemecz 1 sezon-daj szanse:p;)

Kasialka, Marrylan oraz gosiagosia60 lubią to.
  4. TrissMerigold.

TrissMerigold. Fanatyk forum

Jest moc, co? xDxD:cry:

5. Marrylan

xDxD:D Aż bije od niej supernaturalną mocą xD

MOD_Zgredek* i Kasialka lubią to.
  6. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

Hmm... a wiecie co...?
    Żona Jensena zagra w drugiej połowie trzynastki.
    Skrajne kumoterstwo, a właściwie nepotyzm.
    No skandal po prostu, nie? >:(

Przepiękny kolega w prochowcu, jak żywy xD
    Imiona genialne xD

Dude, where's the pie?
    (czyli mniej więcej: Koleś, a gdzie szarlotka?)
    Pamiętacie to może...?
    Sam jak zwykle zapomniał kupić xD

Aha, mamy już Lucka...?

EDIT: Ech. Wujaszek coś mi znalazł.
    Oto moja propozycja kogokolwiek stworzona przy pomocy Kreatora Kucyków.
    Zaczynam się obawiać, że bronies powoli przejmują kontrolę nad tym naszym padołem łez.

Ostatnie edytowanie: 14 grudnia 2017
    Kasialka i Marrylan lubią to.
  7. Marrylan

o_O No musieli ją tam wcisnąć :sleepy: Z Jaredem to przynajmniej tak było, że się z poznał z Genevieve na planie jak dobrze kojarzę. Kumoterstwo na kilometr...

xD:cry: Pewnie, że pamiętam xD Dean bez ciasta to Dean stracony xD A Sam te zdrowe sałatki i inne warzywka wcinał xD Dean często się musiał smakiem obchodzić bo szarlotka nie dotarła :p

Lucka nie ma jeszcze, trzeba odpowiedniego znaleźć. Ale ten niezły piekielny :D Kreator daje radę xD

Kasialka i zzizzie lubią to.
  8. zzizzie

Kreatora szczerze polecam, linka nie dam, bo tej zabawy BP nie wymyślił 8)xD
    Ale jak się spyta wujaszka o pony creator (czyli kreatora kucyków), to zaraz pierwszy rekord będzie... i można się tak bawić długie godziny.
    Straszne xD
    Tylko trzeba przetestować absolutnie wszystkie opcje xD

Swoją drogą wujaszek spytany o "my little pony supernatural" albo coś w tym stylu wypluł takie ilości wariacji na temat, że aż mnie to trochę speszyło.
    Poważnie myślałam, że pomysł na to połączenie narodził się z potrzeby serc farmerek 8)xD

9. Marrylan

To znaczy, że postaci nam długo nie braknie xD

To to się nie urodziło tu na tym offie? o_O No jak to?xD

A ta scenka coś mi przypomina :p

[​IMG] :p

EDIT pooglądałam u wujaszka SPN kucyki o_O pojęcia nie miałam, że akcja ma aż taki zasięg xD:cry:

Kasialka, zzizzie oraz TrissMerigold. lubią to.
  10. zzizzie

No właśnie.
    Nie my pierwsze.
    A ja myślałam, że takie chore pomysły to tylko u nas się mogą trafić 8)xD

11. Marrylan

No kto by pomyślał xD Niektóre nawet całkiem niezłe :p Może to jednak normalne? Nieee, nie możliwe xD
    Ale Scooby też jest i Igrzyska Śmierci. Jaki potencjał w tych kucykach drzemie xD

Kasialka i zzizzie lubią to.
  12. zzizzie

No taż właśnie napisałam: bronies są na najlepszej drodze do przejęcia kontroli nad światem 8)xD
    Ech no zaczynam żałować, że wujaszka zagadnęłam... ignorance is bliss (niewiedza to błogosławieństwo), że tak rzucę cytatem z Matrixa (i nie tylko).
    A tymczasem matrix tych bronies zaczyna nas otaczać... brro_O:wuerg:xD

Kasialka, MOD_Zgredek* oraz Marrylan lubią to.
  13. MOD_Zgredek*

MOD_Zgredek* Forum Moderator Team Farmerama PL

Jeszcze w czasach przedfarmerskich nabijałem posty na forum innej gry (takiej trochę strategicznej, o podbijaniu wysepek, nie BP). Tam też jedna smodka miała fazę na kucyki, a że przy okazji całkiem nieźle radziła sobie z photoshopem czy innym gimpem, to znajomym porobiła genialne sygnaturki z kucykami. Niektóre były takie słitaśne, inne takie mhroczne, a jeszcze inne takie całkiem zwyczajne. Były różowe, błękitne, ciemno fioletowe... Zrobiła je tak, że charakterem pasowały do nosiciela sygnaturki. Dziś na szczęście postów już nie ma, niestety sygnaturek razem z nimi (update forum i wszystkie poszły...)
    Za to znalazłem takie coś:

Kasialka, Marrylan oraz zzizzie lubią to.
  14. zzizzie

Hmm... ten króliczek tam w lewym dolnym rogu to wyraźnie od Crowleya 8)xD
    Ale faktycznie dziewczyna miała nie tylko fazę, talent też ;)
    Tu chyba same kobity ten hazard uprawiają... zgromadzenie czarownic od Roweny...? 8)

Kasialka, MOD_Zgredek* oraz Marrylan lubią to.
  15. MOD_Zgredek*

To nie jest jej obrazek, ale trafił mi się po wpisaniu "nazwa tamtej gry" pony. Co ciekawe, wklejony na forum jeszcze jakiejś innej xD
    Wygląda na to, że każde forum przechodzi swój okres kucykowy ;)

Obok tego obrazka była wersja, gdzie kucyki były bardziej niegrzeczne i grały w rozbieranego pokera :eek:
    Nie będę jej tu wstawiał. Widok kucyków "z wszystkim na wierzchu" poraził moje oczy i jest czymś, czego nie da się odzobaczyć o_O

16. zzizzie

Zgredziu, litości, przestań xD
    Moja wyobraźnia pracuje na najwyższych obrotach 8)xD

Nie, my jednak powinniśmy się tu trzymać amerykańskich purytańskich wzorców, które obowiązują w serialach. Nic na wierzchu, absolutnie nic 8)xD

EDIT: a ja sobie dłubię w kreatorze, ku przerażeniu otoczenia.
    Zanim przyjedzie ta karetka psychiatryczna... oto mój najnowszy projekt:

17. MOD_Zgredek*

Amerykańskie wzorce? Nic na wierzchu? A Gra o tron? A Niepokorni? A Spartakus? A Californication? Mam wymieniać dalej?
    Chyba, że mówimy o czasach Tarzana, kiedy nagi tors tytułowego bohatera budził oburzenie :sleepy:
    A nie, Tarzan nie był serialem xD

Ale tak, czy inaczej. Zdecydowanie odradzam szukanie kucyków grających w rozbieranego pokera. Grozi trwałym uszczerbkiem na zdrowiu psychicznym :wuerg:

Kasialka, Marrylan oraz zzizzie lubią to.
  18. zzizzie

Oj, bo są seriale i seriale ;)
    Taka Californication to od razu wiadomo, że nie dla dzieci xD

A SPN ogląda znacznie szersza widownia, od niemowlaków (płci żeńskiej głównie) aż po wiekowe emerytki.
    Emerytki jak wiadomo wszystko przetrzymają, ale te najmłodsze roczniki chroni jakieś prawo federalne.
    Coś jak tu u nas, wszyscy wiedzą, o co chodzi, ale jest kupa i pupa xD

Kasialka, grakula16 oraz Marrylan lubią to.
  19. Marrylan

Za późno przeczytałam, mam traumę na całe życie :wuerg:o_O:eek: Chyba nawet kilkugodzinny seans z Winchesterami tego nie zatrze 8)

Zdecydowanie lubię mroczne kucyki :inlove: Przyleciał by taki np. po tych 10 latach od kontraktu zamiast takiego ogara :music:

MOD_Zgredek*, Kasialka oraz zzizzie lubią to.
  20. zzizzie

No jak napisałaś, że masz traumę, to oczywiście i ja musiałam pójść obejrzeć.
    Też traumę złapałam, moje poczucie estetyki boleśnie ucierpiało :wuerg:xD
    Ale Zgredzio to się naprawdę za długo obija po tutejszym forum dla przedszkolaków... wcale nie wszystko było na wierzchu.
    Jestem mocno zawiedziona 8):cry: