Nie z tego kucyka

Temat na forum 'Kluby użytkowników' rozpoczęty przez użytkownika Marrylan, 13 grudnia 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. AdamStaszczyk

AdamStaszczyk Młodszy ekspert

To jak pójdziesz w trampkach ze sznurówkami dyndającymi w rytm stóp to poproszę Cię o autograf :inlove:. A szpilki wymyślił facet, jejeje :D.

zzizzie i Marrylan lubią to.
  2. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Kitka mnie nie razi,jeśli sens ma-czyli człowiek jest taki raczej nie tuzinkowy.W sensie artysta na przykład...Mam znajomego,który ma dłuuuugą brodę.Zwykle ją w warkocz zaplata.Ale,że jest mężczyzną w latach już,broda posiwiała,więc jako Mikołaj się udziela....Ale jeśli łysiejący men kitkę sobie hoduje,to już dla mnie jest śmieszne :)Zuza,ja kiedyś na co dzień na 11 cm bucikach śmigałam-no ale...Moje "przeznaczenie" jest ode mnie 4 cm wyższe,to i buciki,takie wysokie,sporadycznie zakładam :D Ale zakładam 8)

zzizzie, Marrylan oraz grakula16 lubią to.
  3. Marrylan

Marrylan Chodząca legenda forum

Jak patrzę teraz na kolekcję mody "męskiej" na wybiegach to niezmiennie nie mogę wyjść z podziwu, co za tęga głowa to wymyśla i czy na pewno świat mody zmierza w dobrym kierunku xD Gdzie się podziali faceci w garniakach o_O;)
    Uff przynajmniej Ty dajesz jakąś nadzieję :) Opis zachęcający do powyobrażania sobie :);)

Kitka jest ok jeśli komuś pasuje. Jak ktoś ma więcej włosów i ma co związać to może wyglądać całkiem fajnie. Ale opcja jaką Gosia wyżej opisała też mi się zdecydowanie nie widzi xD;)

zzizzie lubi to.
  4. MOD_Zgredek*

MOD_Zgredek* Forum Moderator Team Farmerama PL

Codzienna moda damska też jest "ciut" kontrowersyjna.
    Żeby takie mole wyhodować w szafie... :eek:

zzizzie i Marrylan lubią to.
  5. Marrylan

o_OxD Mole mutanty hodowane na sp, na pewno :eek: Brr, już mi zimno na sam widok xD

zzizzie i MOD_Zgredek* lubią to.
  6. MOD_Zgredek*

Zimno jak zimno. Latem można chodzić nawet z gołymi nogami. Nie wiem, kiedy było zrobione zdjęcie, ale patrząc na resztę odzienia przypuszczam, że temperatura na zewnątrz była raczej powyżej zera. Nie rozumiem tylko idei tych dziur. Spodnie powinny być spodniami. Całymi.

Myślisz, że te panie są farmerkami?
    Całkiem możliwe. Pewnie nie wylogowały się z farmy i mole nażarły się SP :D:cry:xD

Marrylan i zzizzie lubią to.
  7. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

Moje trampki nie mają sznurówek 8)
    Nie lubię, jak mi coś dynda, bez względu na rytm 8)xD

Myślałam nawet o trampkach na ten nieszczęsny bal, chwilowo robię w towarzystwie za tzw enfant terrible czyli powiedzmy coś w rodzaju Koszmarnego Karolka i nawet uszłoby mi to na sucho...
    ... ale do tanga mi te trampki jakoś średnio pasowały 8)

Szpilki to ja się nie dziwię, że facet wymyślił - bez względu na przekleństwa rzucane na lewo i prawo przez nosicielki (nosicielki szpilek, rzecz jasna), każda noga zakończona szpilką wygląda znacznie lepiej.
    No, prawie każda 8)

No więc ten spotkany przeze mnie egzemplarz z kitką nie łysiał od frontu i w ogóle był ogromnie stylowy i artystyczny. Dodatkowo świetnie tańczył, co mnie się ciągle wydaje takie jakieś mało męskie... no ale on tango tańczył, co trochę zmienia postać rzeczy.

Ja też kiedyś nosiłam szpilki i nawet nieźle mi to wychodziło.
    Przeszło mi, jak sobie kupiłam pierwszą brykę 8)

Jednego faceta teoretycznie w garniaku mam w domu.
    Ale teraz się nie jeździ do roboty w tym garniaku, garniak się wozi ze sobą i wkłada dopiero w stanie wyższej konieczności.
    Oni też chyba cenią wygodę, kto by pomyślał xD

Moda męska jest ostatnio wyjątkowo mało męska.
    Myślę, że to wina kucyków... bronies w ataku 8)

A dwudniowy zarost jest wyjątkowo mniam... zwłaszcza taki, który zawsze pozostaje dwudniowy.
    Pamiętam własne bezbrzeżne zdumienie na wiadomość, że istnieją jakieś maszynki czy inne kosiarki, które zawsze golą na dwudniowo.
    Skądinąd jestem im wdzięczna, nie powiem :inlove:

Zgredziu... a z bazy "wiocha.pl" to jakiej ty się mody spodziewasz...? 8)
    To nie jest moda damska poza tym, tylko... hmm... młodzieżowa 8)
    Ta panienka pośrodku ma - jak jedyna - nogi nadające się do takiej mody... chyba że są krzywe.
    Panienki po bokach powinny zrzucić deczko albo i dwa oraz może troszkę poćwiczyć... choć w sumie nie warto, dramatycznie mało to zmieni.

Marrylan lubi to.
  8. AdamStaszczyk

Przy niej...[​IMG] ... zniosę każdą dziurę w spodniach ;).

Marrylan, MOD_Zgredek* oraz zzizzie lubią to.
  9. zzizzie

Hmm, moskiewskie metro...?
    No proszę jaki postęp cywilizacyjny.
    Aż się może w nocy przyśnić 8)xD

EDIT: kurcze, a może kijowskie...?

Marrylan lubi to.
  10. AdamStaszczyk

No wiesz i u nas nie brak takich "kwiatków" ale jakoś wolę ze wschodnich sąsiadów troszkę się pośmiać, bo naszym "kwiatkom" to nawet współczuje ;). I tak zdjęcie Zgredka i moje zapisane jest pod "20 najdziwniejszej mody w Moskiewskim metrze" :D.

Marrylan i zzizzie lubią to.
  11. zzizzie

A znasz "ludzi Walmartu"...? 8)

Marrylan lubi to.
  12. AdamStaszczyk

Nie miałem przyjemności, ale z tonu wypowiedzi domyślam się że nie mam czego żałować :).

13. zzizzie

Jest taka stronka "People of Walmart" czyli właśnie ludzie Walmartu (Walmart to taka sieć marketów, z tych tańszych).
    Ale wystarczy wujaszka spytać o tych ludzi, żeby sobie obejrzeć...
    ... ani sąsiedzi ze wschodu, ani my nie dorastamy Amerykanom do pięt.
    Dołujące, nie...? 8)

TrissMerigold. i Marrylan lubią to.
  14. MOD_Zgredek*

Na oknie jest reklama z napisem ипотека (czyt. ipotieka - kredyty hipoteczne). Może ta pani nie była w szkole, kiedy uczyli alfabetu, przeczytała иротека (czyt. irotieka - słowniki online milczą, co to może znaczyć) i pomyślała, że to coś z irokezem? ;)

Marrylan lubi to.
  15. AdamStaszczyk

Tak, ciekawość mnie poniosła i szczerze żałuje że wujaszek mi pomógł... :eek:
    Żeby ona chociaż miała irokeza :p. Ona wygląda jak żeński odpowiednik lidera Progigy po czterotygodniowym wąchaniu kwasów różnego rodzajów.

Marrylan, zzizzie oraz MOD_Zgredek* lubią to.
  16. MOD_Zgredek*

Oj no. Jakie czasy, taki kucyk. Jaka osoba, taki irokez xD

grakula16, Marrylan oraz zzizzie lubią to.
  17. Marrylan

Ten irokez jest jakiś na opak, tam gdzie włosy powinny stać jest łyse, a gdzie powinno być łyso, sterczy. A może to ta hipoteka ma jakieś połączenie z irokezem i jak będzie odwrotny to będzie maleć zamiast rosnąć? :p

Ostatnie edytowanie: 14 stycznia 2018
  18. MOD_Zgredek*

Może ta pani ma już zajętą hipotekę i nie stać jej było na fryzjera, który postawi prostego irokeza. Połowa ceny wystarczyła tylko na coś takiego :p

Marrylan lubi to.
  19. Marrylan

Albo fryzjerowi, zajętemu gorliwym tłumaczeniem pani wpływu hipoteki na świat mody męskiej /ewentualnie damskiej/ omskła się maszynka na środek głowy i potem trzeba było improwizować :pxD

tigre i MOD_Zgredek* lubią to.
  20. AdamStaszczyk

A może ta młoda dama zobaczyła swoją cenzurkę i lekko się wystraszyła że musi ją pokazać rodzicom ;).

Marrylan lubi to.