nie wróciły przedmioty wystawione na wymianę

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Kacper_Paprotny, 29 lipca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Kacper_Paprotny

Kacper_Paprotny Forumowy żółtodziób

po zakończeniu akcji przedmioty które wystawiłem nie wróciły do mnie ani też te na które miały zostać wymienione

2. MOD_Cookie*

MOD_Cookie* Guest

Zwrot niewymienionych w balonie przedmiotów podczas G&T może potrwać do kilku godzin, czasami trochę dłużej. Proszę o odrobinę cierpliwości- z pewnością zwrócone przedmioty niedługo pojawią się w Twoim inwentarzu, bez obaw :) I jeśli w jakiś sposób Cię to uspokoi, to również czekam za itemami ;)

3. agunia3030

agunia3030 Czeladnik forum

tak na prawde żadnej łaski nie robicie musicie od dać nam co nasze

4. MOD_Cookie*

MOD_Cookie* Guest

Tak jak napisałam wyżej, niewymienione w balonie przedmioty wrócą z powrotem do inwentarza, jednak może to potrwać kilka godzin.
    Czy Autor wątku ma jeszcze jakieś pytania?

5. eldena

eldena Młodszy ekspert

Do kogo to adresujesz? Do Modów czy do BP? Nie dość, że z błędami to jeszcze roszczeniowo i niegrzecznie! Wstyd! Czytaj odpowiedzi Modów w wątkach i nie strój fochów!

janafarm, zzizzie oraz SMOD_Atena lubią to.
  6. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

eldena, dziękuję za pomoc.

agunia3030, bardzo proszę o zachowanie kultury, tutaj nikt nikomu łaski nie robi. Równie dobrze mogłaś wycofać swoje oferty z balonu tuż przed zakończeniem eventu. Niemniej jednak tak jak napisała MOD_Cookie*, wystawione przedmioty, które nie zostały wymienione ani wycofane wrócą do inwentarza i bardzo prosimy cierpliwie czekać.

Kacper_Paprotny, czy masz jeszcze jakieś pytanie ?

7. Wyjaśnione, pytań nie ma więc zamykam :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.