nie otwiera się główna łąka

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika kasiass70, 27 maja 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. kasiass70

kasiass70 Czeladnik forum

po kliknięciu na ikonę głównej łąki nie otwiera mi się jej zawartość, mam tylko szara planszę, nie mogę z niej wyjść na mapę, muszę przeładować grę, proszę o pomoc :)

2. eliza9070

eliza9070 Ambasador forum

Działania standardowe: ponowne logowanie, ewentualnie czyszczenie.

3. BA_Ghost

BA_Ghost Guest

kasiass70 problem, który opisujesz wskazuje na problem z wtyczką Adobe Flash Player. Upewnij się że masz aktualna wtyczkę - jeśli nie to ją uaktualnij. Zasadnym wydaje się czyszczenie cookies.

EDIT: temat przeniosłem do odpowiedniego działu :)

Ostatnio edytowane przez moderatora: 27 maja 2016
  4. elcia1951

elcia1951 Stały bywalec

a mnie się nie otwiera strefa pełni...ciasteczka w porzo czyszczone ,wtyczka też ok...znowu jakaś kicha ,szara plansza ani wyjśc z niej nie można ani nic z tym zrobic

Ostatnie edytowanie: 27 maja 2016
  5. BA_Ghost

BA_Ghost Guest

elcia1951 w przyszłości proszę otwierać swój własny temat, aby nie mylić pozostałych graczy szukających pomocy w dziale.
    Na mojej farmie Strefa pełni funkcjonuje normalnie. Czyściłaś cookies przeglądarkowe czy w magazynie AFP?

6. elcia1951

elcia1951 Stały bywalec

jest godzina 16.03 a strefa pełni się nadal nie otwiera ,szara plansza i nie można z niej wyjść -mam 2 farmy i na obu jest to samo ,odświeżam stronę..nic...nie daje wylogowuję sie i i nadal jest to samo ...porażka

czyściłam w historii to chyba przegladarkowe ,a gdzie sie czysci w afp?
    ruszyła strefa pełni na obu farmach o 16,15 już działa

Posty połączyłem - następnym razem użyj opcji edytuj celem dodania nowej treści.
    SMOD_Ghost

Ostatnio edytowane przez moderatora: 27 maja 2016
  7. BA_Ghost

BA_Ghost Guest

elcia1951 osobiście używam CCleaner do czyszczenia komputera. To darmowe narzędzie, które bywa bardzo przydatne.

8. BA_Ghost

BA_Ghost Guest

agusia2597 Twój post usunąłem, ponieważ nie zawierał pytania. Dział pomocy nie jest działem dyskusyjnym. Propozycji pomocy również w nim nie zauważyłem.

Swoje propozycje opieram na doświadczeniu jako gracz. U mnie w 99% przypadków pomagają. Moje odpowiedzi to jedynie sugestie, a nie żaden przymus. Jeśli gracz będzie chciał to skorzysta, jeśli nie to poszuka innego rozwiązania.

Skoro uważasz, że to błąd zapraszam ze zgłoszeniem do Pomocy Technicznej.

Czy autorka tematu ma jeszcze pytanie?

9. kasiass70

kasiass70 Czeladnik forum

Dziękuję za pomoc, wszystko już działa poprawnie :)

10. violaa222

violaa222 Forumowy żółtodziób

Ja mam podobnie, szara plansza lub nic się załadować nie chce... Nie da się grać, nie zawsze odświeżenie pomaga.

11. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

violaa222 zastosuj się proszę do wskazówek z tego poradnika : >>>Gdy gra nie działa - poradnik <<<.

W szczególności wyczyść proszę pamięć przeglądarki, ciasteczka cookies i flashowe. Jeśli to niczego nie zmieni, odinstaluj proszę i ponownie zainstaluj wtyczkę AFP : >>>Reinstalacja Adobe Flash Playera<<<.

W ostateczności napisz proszę zgłoszenie do Pomocy Technicznej : >>>PORADNIK<<<.

A skoro u Autorki wątku wszystko już jest w porządku to zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.