nie naliczane wypadajki

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika basia99, 17 lutego 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. basia99

basia99 Forumowy żółtodziób

od kilku dni nie nalicza mi się super pasza i sianogrosze z wypadajek ewentowych i z prezentu franka ( od kilku dni obserwuję ilość super paszy ) myślałam że coś się zbugowało, po czym dziś przy kolejnej wypadajce wskoczyło 6 szt. ciekawe jak długo się nie nalicza i co się nie naliczyło ...

2. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

basia99, proponuję na początek zastosować się do klik oraz klik, jeśli nadal będą problemy skontaktuj się z pomocą techniczną, z pozycji forum jest to nie do sprawdzenia.

3. morza

morza Forumowy żółtodziób

Mnie też nie nalicza wszystkich sianogroszy,co druga wypadajka jest wliczana.

4. MOD_Kirito

MOD_Kirito Guest

Witaj,

Tutaj również zachęcam do zapoznania się z wskazówkami jakie zamieściła TL_Mouse w swoim poście.

5. basia99

basia99 Forumowy żółtodziób

dziękuję.. skontaktuję się z pomocą techniczną bo skoro coś się nalicza to chyba z komputerem nie ma problemu (tym bardziej że wcześniej było ok )

6. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Ja również dziękuję i skoro zgłosisz problem do PT to tutaj temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.