nie mozna sie zalogowac

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika nikolabln, 24 września 2020.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. nikolabln

nikolabln Chodząca legenda forum

przy logowaniu otwiera sie strona z rejestracja prosze o pomoc

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Czy nazwę użytkownika i hasło wpisujesz w okienkach po lewej stronie strony logowania? Jaki adres masz w pasku adresu?

3. nikolabln

wszystko robie tak jak pisze

4. SMOD_Atena

5. nikolabln

nie otwiera sie

6. SMOD_Atena

Ale co się nie otwiera? Gra się nie ładuje, jest jakiś komunikat? Z jakiej przeglądarki korzystasz?

7. nikolabln

SMOD Atena jestem starym graczem i wiem gdzie mam co wpisac ale ta strona sie nie otwiera,tylko strona z rejestracja do gry.

8. SMOD_Atena

Rozumiem, że próbujesz zalogować się z adresu, który wyżej podałam i nadal jest problem, choć nadal nie wiem też z jakiej przeglądarki korzystasz a to może mieć znaczenie.

Zastosuj się proszę do wskazówek z tego poradnika : >Gdy gra nie działa<.

W szczególności wyczyść pamięć przeglądarki, ciasteczka cookies i flashowe. Jeśli to niczego nie zmieni, odinstaluj i ponownie zainstaluj wtyczkę AFP : >Reinstalacja Adobe Flash Playera<.
    Polecam również sprawdzenie działania gry na różnych przeglądarkach.

Jeśli zastosowanie się do powyższych wskazówek nie przyniesie poprawy to napisz zgłoszenie do Pomocy Technicznej:>Poradnik<.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie ?

9. nikolabln

korzystam z Chrome iMozilii na obu jest to samo

10. SMOD_Atena

Czy pamięć przeglądarek, ciasteczka cookies i flashowe zostały wyczyszczone? Czy po tych zabiegach i ponownym otworzeniu przeglądarki nadal otwiera się strona rejestracji? Czy możesz dołączyć zrzut ekranu strony na której próbujesz się zalogować?

11. nikolabln

Wszystko mam wyczyszczone a rzutu nie zrobie bo sie na tym nie znam

12. SMOD_Atena

W takim razie zamknij proszę jeszcze raz przeglądarkę i najlepiej też system, i uruchom ponownie. Jeśli po ponownym uruchomieniu i otworzeniu przeglądarki nadal będzie problem z zalogowaniem do gry to napisz proszę zgłoszenie do PT.

Czy tutaj masz jeszcze jakieś pytanie?

13. nikolabln

do pomocy juz wyslalam ale do tej pory nie mam odpowiedzi.Dziekuje

14. SMOD_Atena

Jeśli skorzystałaś z odnośnika do Pomocy technicznej, który znajduje się pod ramką gry i zgodnie ze wskazówkami z poradnika: Pomoc Techniczna to z pewnością otrzymasz odpowiedź.

Powodzenia życzę i skoro tutaj nie masz już pytań to temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.