Nie mozna sie wymienic

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Magdam.1__, 8 listopada 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Magdam.1__

Magdam.1__ Książę forum

Dlaczego nie moge wymienic Pomaranczowego punktu zbioru piór papuzich, skoro jest na liście. Mam dwa, a pokazuje, że nie posiadam .

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Magdam.1__ nie widzę na liście pomarańczowego zbioru papuzich piór, jest tylko pomarańczowy zbiór piór i to jest fabryka kaczek.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. Magdam.1__

Magdam.1__ Książę forum

Faktycznie nie ma. zle spojrzalam. Dziekuje. Tylko, ze w balonie ktos sie chce wlasnie na ten warsztacik wymienic, to jak to jest w koncu? U mnie, jak wchodze w balon do wymian tego warsztaciku nie pokazuje.

Ostatnie edytowanie: 8 listopada 2019
  4. SMOD_Atena

A na pewno jest to pomarańczowe ulepszenie zbioru papuzich piór w tej ofercie? Mogłabyś zrobić screen i tutaj wkleić?

5. Magdam.1__

Magdam.1__ Książę forum

Scren zrobilam, ale wkleic nie umiem. Zrobilam nawet zdjecie telefonem.

6. SMOD_Atena

Wskazówki znajdziesz w poradniku: Jak zrobić screena, a poćwiczyć możesz tutaj: Wątek do ćwiczeń.

Z tego co wiem to nie ma możliwości wysłania pomarańczowego zbioru papuzich piór ale zostawię jeszcze wątek otwarty i zaczekam na zrzut ekranu, wtedy będzie można ocenić w czym problem.

7. Magdam.1__

Magdam.1__ Książę forum

Mam problem z tym wstawieniem screena, ale na pewno ten pomaranczowy zbior papuzich pior jest w moim balonie, skoro ktos sie chce na niego wymienic. Screen zrobiony jak sie naucze to wstawie, bo jeszcze wymiana trwa, a teraz nie mam czasu na nauke. Mozna zamknac.

8. BA_Marion

BA_Marion Chodząca legenda forum

Magdam.1__, wydaje mi się że mamy wspólny targ. Sprawdziłam w balonie i mam tam taką ofertę:

punkt.PNG

O tym punkcie zbioru piór piszesz?

9. Magdam.1__

Magdam.1__ Książę forum

Nie, wymiana jest nastepujaca basen dla Mant w zamian Punkt zbioru papuzich pior, /zdjecie pomaranczowy/. Szkoda, ze nie potrafie tego screena wkleic, w tym watku do cwiczen niczego na temat wklejania nie znalazlam, moze ciemna jestem, to pewno bardzo proste jest, kiedys wiedzialam ale nie pamietam. Sprawdze czy mam tez taka oferte na moim targu. Sprawdzilam, mam ale na basen dla Mant, mam tez druga piora na basen dla aksolotli I pomaranczowy, a jak wpisze ze szukam mant to dopiero wtedy sie wyswietla ta oferta z pomaranczowym zborem pior papuzich na 15 stronie. teraz sprawdzalam. Raczej nie ten sam targ.

Ostatnie edytowanie: 8 listopada 2019
  10. BA_Marion

No faktycznie, brzmi to jak błąd w matriksie... Sprawdzam na różne sposoby i nie da się podstawić do wymiany punktu zbioru papuzich piór innego niż podstawowy... Ale gdyby w wymianie, o której piszesz, był podstawowy warsztat, to dawno by ktoś zgarnął te manty w zamian za niego... Dziwna sprawa... Fajnie by było, gdyby udało Ci się podstawić ten screen, bez tego do żadnych wniosków nie dojdziemy...

Czy chcesz jeszcze o coś zapytać?

11. Magdam.1__

Magdam.1__ Książę forum

Nie dziekuje, mozna zmknac. Ja tez sprawdzalam. Pozdrawiam

12. BA_Marion

Również dziękuję i zakładam kłódeczkę. Udanych wymian życzę :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.