nie mozna dokonać siewu

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika marjoli40, 3 czerwca 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. marjoli40

marjoli40 Młodszy ekspert

Chciałam zgłosić iż na polu plantacja nie można dokonać siewu pianki z polewą, pomimo iż do końca gry zostało jeszcze 19 godzin.

2. kaja35

kaja35 Forumowy żółtodziób

Mam to samo. Od kilku godzin nie mogę nic zasiać.

3. marjoli40

Nie mam nawet ich w stodole, zostały mi tylko obsiane pola, ale to za mało aby ukończyć event. Nowych pól nie mogę obsiać. A zgłaszałaś też ten problem?

4. agucha31

agucha31 Chodząca legenda forum

Ale przecież w dzisiejszej części czyli VI nie jest potrzebna pianka dlatego tez nie ma jej do wysiewu

5. kaja35

U mnie to samo. Nie zgłaszałam bo myślałam że to tylko chwilowy błąd.

6. BA_Rock

BA_Rock Board Administrator Team Farmerama PL

Niestety, ale nie będzie już możliwości siania pianki i nie jest to błąd.
    Zgodnie z >>poradnikiem<< ta roślina eventowa była dostępna w grze tylko do godziny 14:00 w dniu dzisiejszym. Misja nr V, w której należało ją oddawać, powinna także zakończyć się o godzinie 14:00. Jednak ze względu na wczorajsze problemy przy zakupie koszyków, twórcy gry postanowili przedłużyć dostępność samej misji jeszcze o dobę. Ogłoszenie w tej sprawie znajdziecie >>tutaj<<.
    Sama pianka została wycofana z gry zgodnie z planem.

Agucha, dzięki za pomoc :)

Czy autorka wątku ma jeszcze jakieś pytania?

7. kaja35

Potrzebna jest w części v

ok. dzięki za odpowiedź

Twoje posty połączyłam, ponieważ na forum nie piszemy swoich postów jeden pod drugim. Jeśli chcesz coś dopisać, to skorzystaj proszę z opcji "Edytuj"przy swoim poprzednim poście.
    Zapoznać się proszę z poradnikiem --->Edycja posta oraz Łączenie postów
    Tutaj można poćwiczyć --->Wątek do ćwiczeń
    MOD_Rock

8. BA_Rock

Misja V, gdyby nie błąd nie byłaby już widoczna. Niestety jak komuś brakuje roślinki to już jej nie dosieje, ale jeśli komuś np. brakowało przysmaku, to jeszcze ma szansę skorzystać z przedłużenia dostępności misji.

Czy już wszystko jasne, czy są jeszcze jakieś pytania?

9. marjoli40

W takim razie skoro misja została przedłużona o dobę to powinna byc przedłuzona mozliwość także obsiewania. W obecnej sytuacji misja nr V dostępna jest jeszcze przez 18 godzin, ale tak naprawdę to nie można z niej już korzystać. W takim razie została ona przedłuzona ale nie dla wszystkich graczy.

10. BA_Rock

marjoli40, została ona przedłużona na potrzeby graczy, których dotknął wczorajszy błąd z koszykami. Otrzymali oni rośliny, które chcieli kupić w koszykach i teraz mogą oddać je do misji.
    Jeśli nie kupowałaś koszyka, to nie byłaś dotknięta błędem, to zgodnie z zasadą misji 24-godzinnych, powinnaś zakończyć sianie rośliny dziś do godziny 14-tej. Przedłużenie misji wraz z możliwością siania, zmieniałoby podstawowe zasady całego eventu i na taki krok twórcy gry najwyraźniej nie chcieli się decydować.

Czy masz jeszcze jakieś pytania?

11. marjoli40

nie, dziekuję

12. BA_Rock

Również dziękuję i w takim razie wątek zamykam :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.