nie moożna się zalogować

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika -Krowa_Bordo-, 28 października 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

IE używałam baaardzo długo, ale przesiadłam się na Firefoxa, a z niego na Chrome, już nawet nie pamiętam dlaczego.
    Na IE oczywiście można grać - fachowcy twierdzą, że nie jest to najlepsza przeglądarka na świecie, to wszystko ;)
    Jeśli i tak nie masz już czasu / siły na walkę z systemem, to jednak spróbuj zrobić restart, tak na początek... kto wie, może pomoże :)
    Czasem pomaga :)

2. -Krowa_Bordo-

-Krowa_Bordo- Czeladnik forum

nie gram od wczoraj i sporo już widziałam/słyszałam tutaj, może stąd moje podejście? spróbuje jeszcze restartu ale to później bo teraz po prostu mam inne rzeczy do zrobienia (czas na "rozrywkę" się skończył, szkoda tylko że zamiast rozrywki BP zafundowało mi kolejne nerwy..) w sumie mam gdzieś firefoxa ale jakoś nie przypadł mi do gustu, na chromie nigdy nie udało mi się uruchomić gry

mam nadzieję że do zobaczenia koło północy

3. BA_Chris

BA_Chris Guest

Napisz proszę czy pomogło. Powodzenia. :)

4. -Krowa_Bordo-

-Krowa_Bordo- Czeladnik forum

coś pomogło .. ale nie wiem co .. chyba po prostu nic (przynajmniej z mojej strony)
    afp nie ruszałam, restartu też nie zrobiłam, po prostu ruszyło - ciekawe co to za cuda po raz kolejny :p

dobranoc

5. BA_Chris

BA_Chris Guest

Cieszę się, że działa, czy masz jeszcze jakieś pytania? :)

6. MOD_Zgredek*

MOD_Zgredek* Forum Moderator Team Farmerama PL

Pytań nie widzę, więc zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.