Nie moge

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika carlina50, 25 października 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. carlina50

carlina50 Czeladnik forum

Dlaczego nie moge nic odinstalowac na wyspie skarbow i w ogrodzie ozdobnym?
    PROSZE O POMOC

2. BA_Musa

BA_Musa Guest

Takie pytania zadajemy w dziale pytań technicznych, gdzie przenoszę.

Nie za bardzo rozumiem. Chodzi Ci o to,że nie możesz usunąć itemów?

3. carlina50

Przeciez jestem w dziale pytañ technicznych.
    Tak chodzi mi o itemy Jesli pytanie zostalo przeniesione to gdzie mam szukac?

4. BA_Chris

BA_Chris Guest

Skoro napisałaś posta i trafiłaś do swojego wątku, to już zapewne wiesz, że został przeniesiony do pytań technicznych. :)
    Itemy usuwamy narzędziem wielofunkcyjnym w lewym bocznym panelu gry. Czy to narzędzie u Ciebie nie działa? Opisz proszę dokładnie co próbujesz zrobić i w jaki sposób, a postaramy się pomóc. Z pozycji forum nikt nie ma wglądu w Twoje konto, nie widzimy co sięna Twoim ekranie dzieje. :)

5. carlina50

DZIEKUJE ZA POMOC ,ALE PO WYLACZENIU KOMPA I WLACZENIU FUNKCJA ZACZELA ZNOWU DZIALAC

6. BA_Chris

BA_Chris Guest

Zatem wszystko samo wróciło do normy. Pozwolę więc sobie zamknąć. Mam prośbę na przyszłość, staraj się nie używać podczas pisania samego Caps Locka, w internecie oznacza to krzyk, dziękuję. ;)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.