nie moge wyslac sms

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika terex1811, 17 czerwca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. terex1811

terex1811 Ekspert forum

jak moge zmienic platnosci na euro? zamieszkalam za granica i nie moge wyslac sms na floreny bo mam zlotowki. nie moge tez napisac do pomocy technicznej bo wyskakuje mi caly czas blad . co mam zrobic??

2. Jeżeli przebywasz na stałe za granicą i chciałabyś zmienić walutę obowiązującą w danym kraju musisz napisać do Pomocy Technicznej z prośbą o jej zmianę, pamiętaj jednak że każdy przypadek rozpatrywany jest indywidualnie i nie można tego robić co chwilę. Procedura ta może trwać kilka dni więc musisz uzbroić się w cierpliwość.
    Napisz do Pomocy Technicznej podaję Ci .... PORADNIK.... jak to zrobić :) bo może coś źle robisz :)

3. terex1811

terex1811 Ekspert forum

robie tak i wyskakuje mi cay czas :
    Błąd
    Opisz, proszę, swój problem jak najlepiej (min. 140 znaków). Dziękujemy!

4. terex1811 a czy robisz tak jak pisze w komunikacie ??? wpisujesz 140 znaków w okienku w którym opisujesz swój problem ??:)

5. terex1811

terex1811 Ekspert forum

jest mniej niz 140 znaków

6. To dlatego wyskakuje Ci komunikat o błędzie, spróbuj napisać jeszcze raz tak żeby było co najmniej 140 znaków w Twojej wiadomości :)

7. terex1811

terex1811 Ekspert forum

to chyba ta pora ze nie widziałam tego min. . dzięki można zamknąć

8. Cieszę się że wszystko się wyjaśniło i skoro można to zamykam :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.