Nie moge sie zalogowac do gry

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika ewa7591, 12 kwietnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. ewa7591

ewa7591 Forumowy żółtodziób

Znowu problemy z wejsciem do gry...jakas masakra

2. lwslupsk

lwslupsk Młodszy ekspert

Mam to samo, po parę razy loguję się i wyrzuca mnie dopóki nie załapie. Faktycznie masakra. :sleepy:

3. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

4. katarzynazewsi

katarzynazewsi Czeladnik forum

ja też od wczoraj nie mogę wejść do farmy, poczyściłam ciasteczka , jednak bez efektu, co najgorsze że z innego urządzenia tez nie mogę się zalogować, wczoraj rano z tabletu wchodziłam a dziś ani z kompa ani z lapka ani z tableta! czy to możliwe żeby wina leżała po mojej stronie???

5. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

katarzynazewsi, najlepiej zastosować się do wszystkich porad zawartych w poradniku, do którego link podałam w poprzednim poście. Można też spróbować zmienić przeglądarkę i sprawdzić swoje łącze internetowe. U mnie gra działa.

6. Autorka była dzisiaj na forum ale nie udziela się w swoim wątku więc zamykam :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.