Nie moge dostarczyc przedmiotow

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika FarmaBeatki37, 26 stycznia 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. FarmaBeatki37

FarmaBeatki37 Książę forum

Mam udekorowany uniwersytet i centrum handlowe, przeszlam wiec do dworca. Chcialam udekorowac jeden z budynkow, na ktory mam wystarczajaca ilosc purpurowego czosnku i latajacych nasion, ale nie moge ich wplacic. Pod spodem jest tylko mozliwosc zakupu koszyka. Dlaczego? Kolejnosc dekorowania budynkow jest chyba dowolna?

2. maslane04

maslane04 Książę forum

Niestety kolejność dekorowania budynków nie jest dowolna. Dworzec dekorujemy od podwójnego budynku w lewym dolnym rogu ( wg. strzałki).

FarmaBeatki37 lubi to.
  3. MOD_Kirito

MOD_Kirito Guest

Witam,

Kolejność nie jest tutaj dowolna. Zapraszam do poradnika: Światła wielkiego miasta czyli 7. urodziny Farmeramy

Tam znajdziesz dokładny opis przejścia w kolejności. Będą to takie oto screeny:

W tym przypadki ważna jest kolejność alfabetyczna.

Czy mogę w czymś jeszcze pomóc ?

4. jasia54

jasia54 Forumowy żółtodziób

witam, nie mogę się dostać, albo zdac do spoldzielni przez kilka już dni

5. MOD_Kirito

MOD_Kirito Guest

Witaj,

W pierwszej kolejności zachęcam do zakładania nowych wątków a nie podpinanie się pod już istniejące. Jak przeczytasz pytanie autora wątku różni się od twojego. Takie zachowanie nie przyspiesza udzielenia pomocy a tylko utrudnia działania.

W twoim przypadku zapraszam do ogłoszenia dostępnego >>TUTAJ<<, w którym znajdziesz informacje że nie jest to błąd a tylko kwestia ustawień.

6. =kalina=

=kalina= Chodząca legenda forum

7. FarmaBeatki37

Dzieki za oswiecenie :) Czyli na dworcu pierwszy budynek do udekorowania, to budynek D? Jakos wczesniej nie zwrociam na to uwagi, dekorowalam jak mialam dostepny towar i dlatego myslalam ze kolejnosc jest dowolna.

Twoje posty połączyłem. Jeśli chcesz coś dopisać, to korzystaj proszę z opcji "Edytuj"przy poprzednim swoim poście.
    Proszę zapoznać się z poradnikiem --->KLIK
    Tutaj można poćwiczyć --->Wątek do ćwiczeń
    MOD_Kirito

8. MOD_Kirito

MOD_Kirito Guest

Muszę przeprosić,

Trochę namieszałem i z góry przepraszam za problem.

Przykładową droga pokazana jest na screenie:

Tak więc podążanie za literkami to moja gafa, za którą przepraszam.

9. FarmaBeatki37

Jeszcze raz ponawiam pytanie i prosze o potwierdzenie. Na dworcu pierwszy budynek do udekorowania, to budynek D?

10. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Z opisu na grafice wygląda tak że zaczynamy od budynku D ponieważ jest napisane Start i strzałka jest na ten budynek skierowana :

Kolejność dekorowania i odkrywania prezentów nie jest dowolna, ta jak też jest napisane w poradniku:

Przykład pokazany na planszy Uniwersytetu:

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

11. FarmaBeatki37

Ok. Dzieki :)

12. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Bardzo proszę i skoro wszystko jest już jasne to powodzenia w evencie życzę i temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.