nie mogę zrobić wymiany

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika ka_ro, 28 kwietnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. ka_ro

ka_ro Ekspert forum

ktoś chce oddać w balonie drzewko pachnące i nabyć pistację. Nie mogę zrobić wymiany, bo mam nieaktywną. Dlaczego, skoro mam pistację w pasku??

2. =kalina=

=kalina= Chodząca legenda forum

A masz licencje na wymianę? I sprawdź, czy na pewno chce nabyć pistację, a nie oddać pistację za pachnące.

3. ka_ro

ka_ro Ekspert forum

na pewno chce oddać pachnące, ja mam pistację i mam licencje... a opcja nieaktywna :( Ciasteczka już też wyczyściłam i nadal nic...

4. Może sprawdź jeszcze czy czasami wystawiający nie wymaga kilku drzewek pachnących za jedną pistację :)
    Kalina dziękuję za pomoc :)

5. ka_ro

ka_ro Ekspert forum

Kleopatro to też sprawdziłam, jedno za jedno. Teraz widziałam, że jest możliwość nabycia w balonie moreli xxl za granata, 1 do 1. Mam granata, ktoś chce tą morelę oddać i też nie mogę wymienić bo nieaktywne :(

Ostatnie edytowanie: 28 kwietnia 2015
  6. A dopytam jeszcze czy pistację którą chcesz oddać masz w inwentarzu ??? czy na polu ??:) bo jeżeli na polu to nie masz możliwości wymiany musisz ją schować do paseczka :)

7. ka_ro

ka_ro Ekspert forum

Zarówno pistacje (7) jak i granaty (10) mam w inwentarzu. Wiem, że nie mogą stać na polu :) Mogę ze swojej strony ustawić granata i pistację na wymianę, ale nie mogę ich oddać w ustawionej przez kogoś wymianie. Mam nadzieję, że nie zagmatwałam.

8. To nie wiem co się u Ciebie dzieje gracze nie zgłaszają takich problemów dostosuj się może do ....PORADNIKA ...

Jak to n ie pomoże to napisz do Pomocy Technicznej link masz pod ramka gry :)

9. szkolna16

szkolna16 Okazjonalny autor

Ja też nie mogę wymienić się choć mam 42 licencje.Nie ma zielonych sytrzałek z boku, tylko są szare.

10. ka_ro

ka_ro Ekspert forum

no chyba nie pozostaje mi nic innego jak pisać do PT, bo wtyczki mam aktualne...

11. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

Zapraszam do zapoznania się z tym Oficjalnym Ogłoszeniem: ..::klik::.. :)

ka_ro
    , czy masz jeszcze jakieś pytania, czy temat mogę zamknąć? :)

12. PAOLO121290

PAOLO121290 Młodszy ekspert

ja tez nie moge wymienic a mam jeszcze 28 licencji na wymiane :-( musialem zlozyc oferte

13. oliva

oliva Czeladnik forum

Ja też mam takie problemy i nie tylko z drzewami ale i zagrodami:(

14. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

Zapraszam do zapoznania się z tym Oficjalnym Ogłoszeniem: ..::klik::.. :)
    Gdy otrzymamy dodatkowe informacje zostaną one umieszczone na forum. :)

15. Jozjasz

Jozjasz Czeladnik forum

Piszę tutaj żeby nie tworzyć nowego wątku bez potrzeby. W balonie można ustawić max. 5 ofert na wymianę ???

16. ka_ro

ka_ro Ekspert forum

zapoznałam się z ogłoszeniem, PT odpisała mi to samo, dzięki, do zamknięcia :)

17. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

Jozjasz, jeżeli chodzi o ustawienie ofert, to jak czytamy w poradniku ..::klik::..: "Uwaga: Można ustawić 5 wymian jednocześnie" :)

ka_ro, skoro można to temat zamykam :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.