Nie mogę wysłać SMS.

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Renia1920, 19 czerwca 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Renia1920

Renia1920 Komandor forum

Kilak razy próbuję wysłać SMS aby kupić floreny i nie mogę wpisuje kierunkowy i mój numer telefonu i nie idzie wysłać. Co robić??

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Czy pojawia się jakiś komunikat czy co się dzieje? Nie masz zablokowanej w ustawieniach telefonu usługi SMS Premium?

3. Renia1920

Renia1920 Komandor forum

Cały czas mi pisze,że zły prefiks lub że zły numer tel. Nie mam zablokowane nic w tel mam telefon na kartę i nie raz już wysyłałam SMS aby kupić floreny, ostatnio jak chciałam kupić floreny to SMS poszedł z konta wzięło pieniądze a florenów do dzisiaj nie otrzymałam wysłałam reklamację i do dzisiaj nie dostałam odpowiedzi. Jakaś masakra.

Za którymś razem udało mi się wysłać SMS i otrzymałam floreny temat można zamknąć.

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

W takim razie temat zamykam.

A w poprzedniej sprawie ponów proszę reklamację do Mobiltek.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.