nie mogę wysłać chutneya

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Ewa2951, 10 lutego 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Ewa2951

Ewa2951 Ambasador forum

hej, dlaczego nie mogę podarowac znajomemu chutneya? mam szara ikonkę, chatneye mam, dodałam osobe do znajomych ale nie moge jej podarować. co zrobić?

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

A nie wyczerpałaś w dniu dzisiejszym limitu prezentów?

3. Ewa2951

Ewa2951 Ambasador forum

a to nie wiem.. jaki jest limit?

4. SMOD_Atena

Codziennie możesz wysłać 7 darmowych prezentów (wliczają się w to również przetwory z dzielnicy), jeśli posiadasz Pakiet Premium to 15.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

5. Ewa2951

Ewa2951 Ambasador forum

tak, bo przed chwilą udało się wysłać drzewko na licencji prezentu. czy to jest coś innego? czy tu tez jest jakiś limit?

6. SMOD_Atena

Drzewka/zagrody/fabryki czy itemy można wysyłać przy użyciu licencji w obecnym mini-evencie Gift&Trade, nie ma to nic wspólnego z codziennymi, darmowymi prezentami.
    Prezenty w Gift&Trade również mają limit ale tylko w przypadku kiedy wysyłasz przedmioty dla jednego Gracza, możesz wysłać maksymalnie 20 dziennie.

Czy jeszcze w czymś mogę Ci pomóc?

7. Ewa2951

Ewa2951 Ambasador forum

nie, dziękuję bardzo

8. SMOD_Atena

Bardzo proszę i skoro nie masz już pytań to temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.