Nie mogę wgrać avatara

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika carlain21, 5 września 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. carlain21

carlain21 Chodząca legenda forum

Mam nową sygnaturkę i nie mogę wgrać avatara do niej i innych swoich avatarów do innych kompletów także. Usuwam obecny avatar, z moich dokumentów wybieram pasujący do sygnaturki,pokazuje się napis ładowanie zakończone pomyślnie i zamiast odpowiedniego avatara mam obecny. Co się dzieje? To błąd forum? Nie miałam nigdy problemy z wgraniem avatara.

2. BA_Musa

BA_Musa Guest

A próbowałaś z innej przeglądarki?

3. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Aaaa ...>:( Ja mam ten sam problem dzisiaj,więc to chyba nie wina przeglądarki :p

4. kabokazekana

kabokazekana Fanatyk forum

Dzień dobry:)
    Ja mam tak od wczoraj i nic nie pomaga ani czyszczenie ciasteczek, ani zmiana przeglądarki:(

5. kabokazekana

Dokładnie mam tak samo:oops:

6. gosiagosia60

Nowa sygnatura bez problemu dała się zmienić a avatar nie-ciasteczka,przelogowanie itp.nic nie dało

7. BA_Musa

BA_Musa Guest

Ale macie awatary przecież.

8. gosiagosia60

No mamy-stare :p A chcemy nowe ;)

9. BA_Musa

BA_Musa Guest

Spróbujcie z innej przeglądarki.

10. kabokazekana

Próbowałam nie pomaga:(

11. gosiagosia60

Z tego,co polatałam po forum,widać,że nikt nie może zmienić avatara :cry:

12. carlain21

Nie próbowałam, sygnaturka dała się zmienić,więc co by miała przeglądarka do tego. A po za tym na próbę "pożyczyłam" od Krowy_Bordo avatar w łatki i wgrał się,pokazał się w kwadraciku. Następnie chciałam zmienić na swój avatar pasujący do sygnaturki, pojawia się napis ładowanie zakończone pomyślnie i dalej był avatar w łatki lub ładował się ten obecny choć klikałam na inne avatarki z zasóbów "avatarowych".

Ostatnie edytowanie: 5 września 2014
  13. toDzasta

toDzasta Komandor forum

Witam, u mnie występuje ten sam problem. Nie daja nic ciasteczka, zmiana komputera.... nic.

14. BA_Musa

BA_Musa Guest

Forum jest nadal w fazie beta, więc mogą zdarzać się problemy. Zgłosimy to, jednak nie mamy informacji żeby był jakiś błąd na forum.

15. carlain21

Gdzieś błąd musi być, skoro nie tylko u mnie ten problem jak widać występuje:) Dziękuję za podjęcie się zgłoszenia:)
    Jeśli mogę prosić o informację jakie uzyskacie w tym temacie, będę wdzięczna. Proszę je umieścić w tym wątku:)
    A teraz:
    Kłódeczka:)

16. BA_Musa

BA_Musa Guest

Skoro można to zamykam:)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.