Nie mogę wejść na farmę

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Danusia, 7 lipca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Danusia

Danusia Wyjątkowy talent

W żaden sposób nie mogę wejść na farme! Cały czas kręcą się owieczki i bronią dostępu. A jednak na forum spod spodu planszy, klikając weszłam i jestem , więc o co chodzi? Wszędzie mogę wejść z moixh linków, tylko na farmę ani rusz...

2. Wika7022

Wika7022 Chodząca legenda forum

Wyczyść ciasteczka i odśwież. :)

3. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

A próbowałaś wyczyścić pamięć przeglądarki, ciasteczka, itd... czyli standardowe czynności ? z jakiej przeglądarki korzystasz ? Spróbuj może zalogować się z innej, może zamknij przeglądarkę i otwórz ponownie .Wypróbuj proszę wszystko co jest możliwe i napisz czy problem zniknął.

Wika7022, dziękuję za pomoc.

4. Danusia

Danusia Wyjątkowy talent

Odświeżam co chwila a jak te ciasteczka wyczyścić, nie wiem... Pierwszy raz mi się to zdaża, a wszędzie mogę wejść tylko na farmę nie/ Czy to wina tych ciasteczek i czy są one tylko na farmie?

5. Wika7022

Wika7022 Chodząca legenda forum

Tutaj wszystko o problemach z grą: KLIK!

6. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

Danusia, zastosuj się do tego poradnika: Gdy gra nie działa, znajdziesz tam wskazówki które wyjaśniają jak wyczyścić ciasteczka, ciasteczka flashowe oraz pamięć podręczną. Ponowię pytanie SMOD Ateny: z jakiej przeglądarki korzystasz?
    Zapytam jeszcze czy masz aktualną wersję Adobe Flash Playera, może konieczna jest reinstalacja (poradnik jak ją wykonać: Reinstalacja Adobe Flash Playera)?

Wika7022, dziękuję za pomoc. :)

7. Danusia

Danusia Wyjątkowy talent

Napisałam do PT i kazali mi 'wyczyścić' wtyczkę AEP. Mam chyba najnowsze Adobe Flash Player zainstalowane, bo: 18.0.0.194. więc nie wiem co mam teraz robić i jaka jest najbardziej aktualna wersja. Post na Pytania Techniczne napisałam przez pomyłkę, przepraszam. Acha, korzystam z Google

Ostatnie edytowanie: 7 lipca 2015
  8. MOD_Cookie*

MOD_Cookie* Guest

Danusia należało zaktualizować AFP i mam nadzieję, że to miałaś na myśli ;) Z niedawną aktualizacją Adobe Flash Player są małe problemy i dobrym rozwiązaniem jest całkowite odinstalowanie wtyczki oraz zainstalowanie jej na nowo.
    Wyczyściłaś również ciasteczka flashowe zgodnie z informacją w poradniku? Odpowiadają one za animację i mogą przyczyniać się do tego, że gra nie działa prawidłowo, bądź nie ładuje się wcale.
    Skorzystaj proszę z tych rad, a jeśli nie pomogą, kontynuuj korespondencję z Pomocą Techniczną, ponieważ z pozycji Forum nie możemy* poradzić Ci nic więcej.

Ostatnio edytowane przez moderatora: 7 lipca 2015
  9. Danusia

Danusia Wyjątkowy talent

Dziękuję MOD_Cookie*i życzę miłego wieczoru. Ale proszę mi podać numer wersji najnowszej Adobe dobrze?

10. MOD_Cookie*

MOD_Cookie* Guest

Aktualna wersja to 18.0.0.194, więc ta, którą zainstalowałaś była najnowsza :)
    Czy masz jeszcze jakieś pytanka? :)

11. Danusia

Danusia Wyjątkowy talent

Aktualna wersja to 18.0.0.194, więc ta, którą zainstalowałaś była najnowsza :)
    Czy masz jeszcze jakieś pytanka? :)

Kłopot w tym, że cały czas miałam tą wersję i nie instalowałam żadnej nowej, czy iinnej. Przyczyna więc musi lezeć w czymś innym...
    Ale i tak tego teraz nie rozwiążę, więc zobaczę jak będzie jutro.
    Dziękuję, nie mam więcej pytań! Miłego wieczoru!!!:)

12. MOD_Cookie*

MOD_Cookie* Guest

Przeinstaluj wtyczkę całkowicie, też miałam z nią problemy, być może jest to wina ostatniej aktualizacji, bo aktywowała się przy włączaniu każdej strony internetowej, a ładowanie Farmy trwało nawet kilka minut. Mam nadzieję, że problem uda się rozwiązać :)
    Również życzę miłego wieczorku i wątek zamykam :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.