Nie mogę usunąć swojej oferty z targu G&T

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika agatka2501, 30 kwietnia 2026.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. agatka2501

agatka2501 Forumowy żółtodziób

Witam,
    Nie mogę usunąć oferty wymiany z targu w czasie eventu Gift & Trade. Klikam na czerwony krzyżyk i dostaję komunikat czy napewno chcę to zrobić aby odzyskać licencję. Klikam OK i nic się nie dzieje a oferta nadal jest dostępna.

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Witam.

Jeśli problem występuje na przeglądarce to wyczyść proszę jej pamięć od początku i ponownie uruchom przeglądarkę. Warto też sprawdzić czy nie wymaga aktualizacji i jest w najnowszej wersji.
    Jeżeli to niczego nie zmieni to sprawdź na innej przeglądarce (Chrome, Edge, Firefox lub Opera) lub na autonomicznym kliencie.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. agatka2501

agatka2501 Forumowy żółtodziób

Próbowałam z czyszczeniem ciasteczek oraz na innej przeglądarce. Pozostałe oferty mogę bez problemu usuwać i licencje na wymianę mi wracają a z tą jedną jest problem.

4. SMOD_Atena

5. SMOD_Atena

Pytań nie ma, temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.