nie mogę się zalogować

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika inwald060670, 11 kwietnia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. inwald060670

inwald060670 Aktywny autor

jak w temacie, co u Was?

2. ankak106

ankak106 Komandor forum

u mnie to samo, stanęło na 55%

3. marysiad8

marysiad8 Książę forum

znowu muli
    ale spoko za chwile będzie komunikat typu wyloguj i zaloguj ponownie wyczyść ciasteczka itp
    mam nadzieje że MOD nie usunie postu jak ostatnio
    bo to takie porady nic nie dają
    nie wykonuje tych czynności bo to nie chodzi o błędy u nas tylko w grze
    I o dziwo po czasie gra działa prawidłowo
    Więc jakie jest wytłumaczenie???

4. BA_Ghost

BA_Ghost Guest

inwald060670 u mnie gra działa prawidłowo. Spróbuj może innej przeglądarki. Jeśli problem nie ustąpi spróbuję wyżej zapytać czy występują problemy w działaniu gry.

5. jakleci.kacper33

jakleci.kacper33 Forumowy żółtodziób

Muli gra.......staje na 53%..........I znowu Mod powie tę samą bajkę...........Nie mam już cierpliwości!

6. amber♥

amber♥ Komandor forum

Jakieś 15 min temu też tak miałam , zatrzymało się na 55 %..teraz już jest OK (gram na Chrome)..poprzednio jak nie mogłam się zalogować to weszłam przez Mozillę - tam nie muliło , nie wiem co jest grane ??:)

7. ankak106

ankak106 Komandor forum

Udało mi się wejść na farmę, ale jeszcze bardzo muli gra

8. BA_Ghost

BA_Ghost Guest

Spróbuję dopytać dlaczego gra muli. Proszę o cierpliwość.

EDIT:

Otrzymałem informację, że "mulenie" gry najprawdopodobniej spowodowane jest działaniem skryptu korygującego błędy z >>tego<< ogłoszenia. Skrypt powoli kończy swe działanie i problemy powinny stopniowo zanikać.

Ostatnio edytowane przez moderatora: 11 kwietnia 2016
  9. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Kolejne pytania nie pojawiły się, domyślam się więc, że problemy ustąpiły i temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.