Nie mogę się zalogować

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika gunia252, 29 maja 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. gunia252

gunia252 Forumowy żółtodziób

Witam,
    dlaczego dziś od rana nie mogę sie zalogować do gry? Cały czas widzę tylko owce i nic więcej?

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Na początek bardzo proszę zapoznaj się i zastosuj do wskazówek z tego poradnika :>>klik<<
    Napisz proszę czy po zastosowaniu czyszczenia,itd...problem ustąpił czy masz może jeszcze jakieś pytanie?

3. alexander56

alexander56 Generał forum

jak widze nie ma złotego srodka na problem z logowaniem bo dzis rano potrzebowałem wiecej niz piec wejsc by wreszcie mnie nie wywaliło . za kazdym razem gdy juz miałem 100 % i wydawało sie ze gra ruszy było bum i mnie wylogowało a to nie jest normalne jak sądze i czyszczenie ciasteczek nic nie zmienia . kiedy czytam o tej poradzie i nadto flash player aktual dostaje alergii cos nie tak z tym logowaniem :(:eek:>:(

4. SMOD_Atena

alexander56, przyczyn takich problemów może być wiele i jeśli są to przypadki jednostkowe to trzeba zacząć szukać ich na swoim sprzęcie i w oprogramowaniu.A czyszczenie ciasteczek cookies,flashowych oraz pamięci przeglądarki to standardowe czynności,które należy wykonywać co jakiś czas,a szczególnie podczas eventów,zmian czy nowości wprowadzanych do gry,dlatego też w pierwszych krokach są zalecane i w większości przypadków przynoszą pozytywne rezultaty.

gunia252, czy u Ciebie problem z logowaniem ustąpił czy występuje nadal?

5. SMOD_Atena

Autorka problemów ani pytań ponownie nie zgłaszała,więc domyślam się że po zastosowaniu się do wskazówek,problem ustąpił i temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.