nie mogę się zalogować

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika katarzyna187, 8 października 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. katarzyna187

katarzyna187 Czeladnik forum

Podczas logowania wyskakuje mi takie
    An error occurred while processing your request.
    Reference #97.9d989bd5.1412794043.1cf66c91

ammi1952 i Ludek1 lubią to.
  2. Ludek1

Ludek1 Forumowy żółtodziób

Moi znajomi nie mogą się zalogować ponieważ wyskakuje błąd:
    An error occurred while processing your request.
    Reference #97.7c41160.1412794730.8422b5 Prosze o pomoc

ammi1952 lubi to.
  3. betiwol

betiwol Okazjonalny autor

Tak.... są, bo jak nie będzie to zamkniesz???

zamierzacie coś z tym zrobić wreszcie??????>:(

czy zaraz zamkniesz klasycznie wątek - kłódeczka i pozamiatane..

te ogłoszonka nie załatwiają sprawy, już nie...

P.S.
    wiele wypowiedzi nie będzie, bo ludzie nie mogą się zalogować i podzielić emocjami...

edit: zalogowałam się... dla Twojego info8)

Ostatnie edytowanie: 8 października 2014
    ammi1952 i stokrotka76 lubią to.
  4. Ludek1

Ludek1 Forumowy żółtodziób

Szkoda, że wiele osób nie może się zalogować. Wielu graczy straci włączone kombajny. Byłoby w porządku ofiarować im coś za to.

ammi1952, katarzyna187 oraz mikolajek09 lubią to.
  5. betiwol

betiwol Okazjonalny autor

kłóda to rekompensata... i zmiotka...i dywan...

prześledź forum , to chyba 4 awaria taka sama8)-.-

ammi1952 i mikolajek09 lubią to.
  6. stokrotka76

stokrotka76 Komandor forum

A ja zalogować się nie mogę, po raz kolejny tracę bonusy, dodam, że pracuje i czas na grę mam późnym popołudniem a tu takie niespodzianki raz po raz...pytam, kto mi to wynagrodzi ? Ogłoszenie nie załatwia sprawy a i te pojawiają się z opóźnieniem. Zaczyna mnie ta sytuacja irytować :(

ammi1952 i betiwol lubią to.
  7. małpkahh

małpkahh Forumowy żółtodziób

Umie to samo An error occurred while processing your request.
    Reference #97.87989bd5.1412798113.5997a0eb

ammi1952 lubi to.
  8. yvonnege_

yvonnege_ Baron forum

Ja też nie mogę się zalogować, a Afrodyta oczywiście szybko zamknęła watek o rekompensatach. To modom najlepiej wychodzi niestety ... :(

ammi1952, betiwol oraz stokrotka76 lubią to.
  9. jakleci.anita12.

jakleci.anita12. Czeladnik forum

10. katarzyna187

katarzyna187 Czeladnik forum

Ja też pracuję i mam czas niestety tylko późnym wieczorem a tu taaaka niespodzianka i zonk i nie pozbierane plony,nowe nie nasiane.Kurde,kolejnego eventu nie skończę.Nie wszyscy mają czas na siedzenie przy kompach całymi dniami.

ammi1952 lubi to.
  11. Bo to pierwszy raz? Błąd jest, zostanie usunięty i tyle. Niczyje życie od tego nie zależy. To tylko gra.
    Ogłoszenie jest i prosze czekać na usunięcie błędów. Nic innego nie zrobimy, bo to od nas nie zależy.

12. wenus-25

wenus-25 Mieszkaniec forum

Witam ja miałam to samo error czyli nie mogłam się zalogować,ale teraz mogę,ale mam problem bo po tym errorze na samym dole mam biały pasek,który jest mi na zawadzie,oczywiście nie z mojej winy,dałabym screena,ale nie wiem jak go się dodaje i wtedy można zobaczyć pasek biały.Bardzo proszę o zgłoszenie.

ammi1952 lubi to.
  13. Renia1920

Renia1920 Komandor forum

Właśnie nie po raz pierwszy i niczyje życie od tego nie zależy,ale realna kasa wydana na kombajn tak!!!! A dopalacze? Może do Ciebie tylko gra,ale dla mnie to coś więcej.

14. _Tomek94_

_Tomek94_ Młodszy ekspert

I znowu to samo :mad:- zalogować nie idzie się :mad::mad::mad:
    Co my mamy za programistów !!!- może trzeba im odpowiedniej wiedzy i nauki informatycznej - to jest skandal !!!

15. .mila77.

.mila77. Czeladnik forum

Witam rankiem:) Błąd usunięty został tylko tymczasowo bo dziś jest powtórka z rozrywki-czyli nie można się zalogować :(

16. hapsak89

hapsak89 Wyjątkowy talent

Mam ten sam problem:/ a nie mam calego dnia , żeby przed kompem siedziec i czekać , aż ktos w koncu to naprawi i pozwoli mi zebrać eventowe chwasty. Z racji braku czasu i tak całego nie zrobie, mimo że nagrody są fajne przynajmniej jak dla mnie, ale oczywiście nawet tych parę zbiorów nie dane mi będzie zebrac, bo nikt nie potrafi ogarnąc tej gry! Jak w ogóle mozna w takim wypadku puszczac eventy? Popieram to jest po prostu skandal i jawna kpina z graczy!

17. onkapinka

onkapinka Nadzorca forum

18. blondi21oli

blondi21oli Czeladnik forum

u mnie ten sam problem od wczoraj nie mogę się zalogować i jak tu można robić event. tracę kombajn

19. Lunari78

Lunari78 Stary wyjadacz

Mój brat też nie może wejść na gry bigpoint >:(

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.