Nie mogę oddać karmy dla ryb - dlaczego?

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika .wiktor100., 16 lipca 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. .wiktor100.

.wiktor100. Czeladnik forum

Witam! W obecnym evencie nie mogę oddać karmy dla ryb, pomimo, że mam na stanie 18 szt. Nie wyświetla mi się "Szukaj". Nie mam od odkrycia pola ze złotym kluczem tylko zwykłe pola. Gdzie tkwi błąd?

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Witam.

A dokładnie które zadanie chcesz zrobić? Masz wykonane zadanie, które jest wcześniej " po drodze " ?

Zerknij proszę do tego schematu: >>>klik<<<.

3. .wiktor100.

Ostatni item, który zdobyłam to "Nurkowanie" I i ani kroku dalej nie umiem wykonać, bo wszystko pokazuje, że mam dostarczyć karmę dla ryb. A ja mam jej 18 szt, tylko przycisku "Szukaj" brak :(

Ostatnie edytowanie: 16 lipca 2016
  4. SMOD_Atena

Pod tym zadaniem, w którym nagrodą jest item " Nurkowanie" jest przerwa ( dziura w pokładzie). Musisz wrócić tam gdzie jest ciągłość zadań i wybrać inną drogę aby móc iść dalej.

5. .wiktor100.

A jak mam to zrobić?

Ok, już wiem, że suwakiem. Dziękuję za pomoc Pozdrawiam :)

6. SMOD_Atena

Bardzo proszę, pozdrawiam wzajemnie i skoro już wszystko jest jasne to temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.