nie mogę nakarmić myszy

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika frauRobak, 28 czerwca 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. frauRobak

frauRobak Forumowy żółtodziób

Czesc wszystkim!

Mam problem od 2 dni nie moge nakarmic moich myszy ani serowni.. Pasze mam ale nie mozna ich nakarmic.. Nie wiem dlaczego. Prosze o pomoc :)

Dzieki!

2. MOD_Kirito

MOD_Kirito Guest

Witaj,

Pamiętaj proszę, że używanie samych dużych liter w świecie wirtualnym oznacza krzyk. Z tego powodu nazwa twojego tematu została edytowana.

Tutaj pojawia się podstawowe pytanie. Czy posiadasz paszę dla myszy? Jeżeli jesteś pewien, że tak to proszę odpowiedz na następne pytania:

1. Czy po ukończonej produkcji zebrałeś z nich nawóz?
    2. jakie czynności chcesz dokładnie zrobić,

Opisz również co się dzieje po kliknięciu na przycisk "karmienia"(dodanie paszy dla zagrody).

Jeżeli chodzi o serownie czyli fabryczkę powiązaną z myszkami, to potrzebujesz 3x mysza + 1 jednostka karmy. Dopiero wtedy serwonia zacznie produkować.

3. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Pomimo obecności na forum Autorka nie kontynuowała tematu więc zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.