Nie mogę dodawać zwierząt

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Danusia, 2 czerwca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Danusia

Danusia Wyjątkowy talent

Co robię nie tak, że po kliknięciu na START w evencie gęsim, nic się nie dzieje, czas jest odliczany (chyba) ale nie mogę dodać gęsi ani królików! Mam już wszystkie potrzebne gęsi no i resztę zwierzaczkóww, ale nie mogę ruszyć z miejsca z eventem. Przycisk jest szary i nie mam gdzie rozpocząć dodawania zwierząt. Co robię źle? Pierwszy raz mi się to trafia..

2. Mefka99

Mefka99 Młodszy ekspert

Czas, który wskazuje zegar jest czasem w którym musisz wyhodować i zebrać te zwierzęta. Nie oddajesz nic ze stodoły.

3. Danusia

Danusia Wyjątkowy talent

Ach tak, to znaczy, że króliki i świnki też? Mam 34 gęsi i myślałam, że to wystarczy, bo potrzeba ich 32....Ale mając 34 gęsi nie mogę ich oddać w pierwszym zadaniu, nie rozumiem tego...
    DziękiMefka99!:)

Ostatnie edytowanie: 2 czerwca 2015
  4. BA_Czerwona

BA_Czerwona Chodząca legenda forum

Jak napisał(a) Mefka99 jest to zadanie czasowe. Kiedy uruchomisz zegar, masz wyznaczony czas na zebranie wymaganej ilości zwierząt. Najlepiej zegar uruchomić tuż przed zbiorem zwierząt (nie jest ważne, kiedy zostanie uruchomiona hodowla w zagrodach, tylko czas zbioru). Czy masz jeszcze jakieś pytania?

5. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

postaw zagrody dla gęsi tyle ile wyamagane jest w zadaniu. jak będą gotowe do zbioru to idź do spółdzielni, wcisnij start i zbierz zagrody-zadanie ci zaliczy. wtedy wystawiasz kolejne i jak beda gotowe to wciskasz start i zbierasz i tak dalej. jest to zadanie czasowe i trzeba wyhodowac w tym czasie gęsi a nie oddac gotowe produkty ze stodoły ;)

6. Danusia

Danusia Wyjątkowy talent

Nie mam pytań. Dzięki!

7. BA_Izolda*

BA_Izolda* Komandor forum

Dziękuję za pomoc i zamykam :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.