Nie można zalogować się na farmę

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika bacowa70, 8 grudnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. bacowa70

bacowa70 Chodząca legenda forum

Od kilku dni nie mogę zalogować się na farmę poprzez Mozillę Firefox. Przy każdej próbie wyskakuje mi komunikat:
    "Podczas łączenia z serwerem auth3.bpsecure.com wystąpił błąd. Certyfikat uczestnika komunikacji ma nieprawidłowy podpis. (Kod błędu: sec_error_bad_signature)"

Z innej przeglądarki mogę wejść na farmę.
    Proszę o podpowiedź co mogę zrobić w tej sytuacji, bo chciałabym korzystać z Mozilli.

2. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

Witam. A nie zmieniałaś ustawień w przeglądarce, albo programie antywirusowym? Może przez przypadek adres strony farmeramy został zablokowany?
    Może spróbuj na chwilę wyłączyć antywirusa i sprawdź czy problem nadal występuje.

3. bacowa70

bacowa70 Chodząca legenda forum

Dziękuję, sprawdzę ale proszę nie zamykać tematu, może ktoś miał taki problem i jeszcze coś podpowie.

4. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

Dobrze, poczekamy :)

5. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Gracze nie zgłaszają takiego problemu, Autorka wczoraj była obecna na forum i nie kontynuowała tematu więc zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.