nie można wejść na farmę

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika maria5510, 17 czerwca 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

maria5510 bardzo duże znaczenie ma jakość sprzętu i połączenia internetowego z jakiego korzystamy. Przy starcie jakiegoś nowego eventu, aktualizacji w grze, itp... do gry wprowadzane są nowe informacje i te muszą być zapisane, a w związku z tym czas ładowania gry może się wydłużyć. Jeśli jednak coś się dzieje ze sprzętem czy oprogramowaniem to ładowanie może być jeszcze dłuższe lub w ogóle gra się nie załaduje. Podejrzewam, że programista w Farmeramę nie gra, więc może nie do końca jego rada okaże się skuteczna. Ja programistką nie jestem, ale gram w tę grę już 6-ty rok i wiem co trzeba robić aby gra działała poprawnie. Takie instrukcje są w naszym poradniku: >>>Gdy gra nie działa - poradnik<<<.

malgorzata1960
    zastosuj się proszę do wskazówek z poradnika, ewentualnie odinstaluj i zainstaluj wtyczkę AFP: >>>Reinstalacja Adobe Flash Playera<<<.

Jeśli wszystkie czynności zostaną wykonane, sprzęt, oprogramowanie i połączenie internetowe będzie prawidłowe a gra nadal nie będzie działała, to zapraszam ze zgłoszeniem do PT: >>>Poradnik<<<. Tutaj temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.