nie można wejść na farmę

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika maria5510, 17 czerwca 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. maria5510

maria5510 Wyjątkowy talent

gra ładuje się
    tylko do 55% i nic nie pomaga wylogowywanie się i zmiana przeglądarek , nie miałam dotychczas takiego problemu

2. Anetta41

Anetta41 Chodząca legenda forum

mam tak samo już trzy razy się logowałam i nic z tego
    dochodzi do 55%

3. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

Ja przed chwilą sprawdzałam i bez problemu zalogowałam się do gry.
    Proszę wyczyścić pamięć podręczną i pliki cookies (ciasteczka).
    Gdy gra nie działa - poradnik

4. chomcio40

chomcio40 Zaawansowany

Czyszczenie nic nie dało, teraz nie ładuje się nawet do 55%, jest tylko pusta ramka z widoczkiem :(

Anetta41 lubi to.
  5. kacperek50

kacperek50 Mieszkaniec forum

u modów jak zwykle wszystko cacy tylko ja też nie mogę się zalogować tak jest na wszystkich grach BP, proszę moda o zgłoszenie tego problemu

Anetta41 lubi to.
  6. Anetta41

Anetta41 Chodząca legenda forum

ciasteczka nie tak dawno mąż czyścił ,bo też ma swoje gry
    u męża jest ok a ja sie nie moge zalogować
    widzę,że nie tylko ja mam ten problem
    dodam jeszcze ze przed chwilą mąż wszedł na swoje gry u niego jest wszystko dobrze nic się nie tnie i można sie zalogować a korzystamy z tego samego komputera wina ewidentnie leży po waszej stronie a nie po naszej

Ostatnie edytowanie: 17 czerwca 2016
  7. .latka.

.latka. Stały bywalec

u mnie to samo,zatrzymuje sie na 55 % i nic nie pomaga,a odsylanie do poradnika to dla poczatkujacych graczy a nie dla mnie,nikt nie przyznaje ze wystepuje blad,zreszta jak zwykle.>:(

8. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

W takim razie proszę wszystkich, którzy nie mogą się zalogować o przesłanie zgłoszenia do PT w celu weryfikacji problemu. Na forum nie jestem w stanie sprawdzić co się dzieje.

9. chomcio40

chomcio40 Zaawansowany

Próbowałam wysłać zgłoszenie czterokrotnie- za każdym razem wyskakuje tabliczka z napisem 'błąd'- nie wiem jaki, bo ciąg dalszy obrazu się nie ładuje.

10. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

chomcio40, wiadomość do PT musi mieć minimum 140 znaków i należy posłużyć się adresem mailowym przypisanym do konta w grze.

A jeśli jakaś grafika się nie ładuje, to może jest to problem z wtyczką Adobe Flash Player i warto byłoby ją przeinstalować: KLIK

11. godia17

godia17 Fanatyk forum

Od godziny 17 próbowałam dostać się na farmę. Biała strona i nawet nie mogłam zalogować się czy wysłać zgłoszenia do PT. Przed minutą " samo" się naprawiło. Nie można winić graczy...zarzucać im niesprawne komputery, czy nieaktualne programy. Ewidentna wina BP , serwer przestał działać.

blau_grana, est-orka oraz amber♥ lubią to.
  12. amber♥

amber♥ Komandor forum

Miałam tak samo jak godia17 , jak napisać do PT gdy nic nie działało . BA Salsa z całym szacunkiem , ale jeśli tu byłaś i miałaś możliwość to mogłaś to zgłosić a nie winić graczy za błędy BP,,

Anetta41 i godia17 lubią to.
  13. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

amber♥, nie wydaje mi się, abym kogokolwiek za coś winiła ;) Napisałam tylko, co można zrobić, aby wykluczyć problem sprzętu, a dokładniej zapisywanych na nim informacji, które niekiedy mogą być przyczyną problemów z zalogowaniem. A błędu nie mogłam zgłosić, gdyż nie miałam potwierdzenia, że takowy istnieje. Tym bardziej, że na pewno nie był to problem globalny/masowy.

Czy ktoś z Was ma jeszcze jakieś pytania?

14. blau_grana

blau_grana Nadzorca forum

Ilu graczy musiałoby to zgłosić, żeby stał się globalny/masowy?
    U mnie było to samo, w winnych wątkach na forum też gracze pisali, że jest problem.

chomcio40, godia17 oraz amber♥ lubią to.
  15. amber♥

amber♥ Komandor forum

Ja nie mam pytań..gram prawie 6 lat i wiem co trzeba zrobić gdy gra nie działa..ale to był ewidentny błąd z BP bo wyskakiwał mi jakiś dziwny komunikat na białej planszy ( forum też przez chwilę nie działało ) szkoda że nie zrobiłam screna ..:) Juz jest OK ..:)

16. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

blau_grana, trudno powiedzieć :) Najlepiej, jeśli PT potwierdzi błąd i wtedy mamy "dowody" na występowanie problemu. Wtedy zostaje to zgłoszone do Centrali.
    Cieszę się, że już wszystko działa jak należy. Czy Założycielka wątku ma jeszcze jakieś pytania, czy wątek można zamknąć.

17. ramona45

ramona45 Książę forum

Tak jest zgadza się ja tez miałam problemy ,próbowałam wejść z trzech przegladarek i info>brak połaczenia z serwerem ,weszłam przez Farmerama DE

18. maria5510

maria5510 Wyjątkowy talent

Powiem tak
    przeczytałam wszystkie wpisy i w tym przypadku Mod nie masz racji , odstawiłam grę i teraz weszłam i wszystko działa ,nic nie robiłam bo ile można w końcu grzebać się w laptopie .Kiedyś grzebałam się to zwaliłam cały laptop cuda wianki wychodziły i programista powiedział mi że wystarczy raz na 1-3 miesięcy wyczyścić i nie za każdym razem bo gra nie działa , Więc jak nowego coś wprowadzają zawsze coś się dzieje nie tak.Nie wiem jak u Was ? ale już działa normalnie gra u mnie

19. malgorzata1960

malgorzata1960 Ekspert forum

Gra muli nie da rady przejśc z pola na pole nie odświeżyć strony coś jest nie tak >:(

20. Pepa2016

Pepa2016 Mistrz forum

Z zalogowaniem nie miałam problemu, ale wczoraj i teraz też, dużo wolniej ładują się poszczególne podstrony. Raz nie udało mi się w ogóle wejść na targ, jakby to okno w mieście było nieaktywne, przy czym kino, spółdzielnia, młyn działały normalnie. Dziś bardzo muli targ, kwiatek się kręci po kilkanaście sekund zanim załapie. Również wchodzenie z widoku ogólnego na poszczególne pola i łąki trwa z parosekundowym opóźnieniem.
    Moim zdaniem "winny" jest duży ruch na serwerach. Mamy teraz sporo nowości/akcji równocześnie, więc dużo graczy wchodzi w tym samym czasie. Porównam to do sytuacji, gdy dużo osób naraz korzysta z jednego łącza internetowego i spada transfer. Tak to widzę.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.