Nie można uruchomić filmu

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika yvonnege_, 13 października 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. yvonnege_

yvonnege_ Baron forum

Znowu ten sam błąd w kinie, nie można obejrzeć filmu. Kręci się ,ale nie chce wystartować :(

2. BA_Musa

BA_Musa Guest

Napisz proszę do pomocy technicznej, z pozycji forum nie jesteśmy w stanie sprawdzić tego.

3. zosia1953

zosia1953 Naśladowca mistrzów

u mnie tak samo kręci i nic nie wykręci zmieniłam przeglądarkę i bez zmian

4. zarowa51

zarowa51 Czeladnik forum

i u mnie nie może się załadować

5. yvonnege_

yvonnege_ Baron forum

To znaczy, że na kontach modów film się odtwarza?xD Napiszę do PT jeśli to ma pomóc...

6. BA_Musa

BA_Musa Guest

Ja od dłuższego czasu nie miałam filmików, więc już nie zaglądam tam, a zgłoszenia do pomocy technicznej pomogą nam określić problem.

7. yvonnege_

yvonnege_ Baron forum

To określiłam, wysłałam zgłoszenie do PT

8. Danusia

Danusia Wyjątkowy talent

Problem jest raczej ogólny, bo u mnie po ostatniej posusze około miesiaca, tez dziś mam czarny ekran ale film nie może wystartować. Więc aby ten problem nabrał 'mocy prawnej' proszę o zgłoszenie go w imieniu graczy przez moderatorów do supportu, a nie żeby każdy z poszczegłolnych graczy zasypywał ich tymi zgłoszeniami...

9. BA_Musa

BA_Musa Guest

Danusia zanim zgłosimy to niezbędne są zgłoszenia do pomocy technicznej, abyśmy mogli się dowiedzieć czy to dotyczy tylko jednego sponsora czy kilku.

10. koczkodan42

koczkodan42 Forumowy żółtodziób

Myślę ,że Modowie doskonale wiedzą ,że problem czarnego ekranu dotyczy wielu graczy.Ten sam problem był kilka tygodni temu.Widocznie BP postanowiło urozmaicić codzienny wpis o braku filmów i zastapiło go czarnym ekranem

11. marynia53

marynia53 Cesarz forum

ja już ponad miesiąc mam biały ekran i uważam, że jest to specjalnie robione przez organizatora gry. Za łatwo wpadały florki i tyle w temacie.

12. agula38

agula38 Chodząca legenda forum

a skąd mamy wiedzieć jaki sponsor jak się pokazuje czarny ekran ,kółeczko się kreci w srodku i ................ nic :mad:

nikki2676 lubi to.
  13. KavadeR

KavadeR Czeladnik forum

Potwierdzam, u mnie to samo, dziś próbowałem obejrzeć sobie tak koło godziny 16 -stej... jednak klops, nic z tego czarny ekran, a jeszcze wczoraj było okej.

14. halina54

halina54 Hrabia forum

ja obejrzalam 2 te same filmiki z ubezpieczeniem przerywane czarnym ekranem ,a teraz tylko czern na dobre

15. BA_Musa

BA_Musa Guest

Pomoc techniczna ma narzędzia do sprawdzenia tego.

16. BA_Chris

BA_Chris Guest

Wyjaśnione, Autorka odesłana do Pomocy Technicznej, więc zamykam. :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.