Nie można się zalogowac.

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika krystian7979, 18 stycznia 2021.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. krystian7979

krystian7979 Czeladnik forum

Widzę iż ponownie są kłopoty z zalogowaniem się z unity jak i z klienta. Pojawia się białe pole z krzyżykiem w lewym górnym rogu.

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Wyczyść proszę pamięć przeglądarki lub spróbuj zalogować się do Unity na innej.

Daj proszę znać czy problem nadal występuje?

3. krystian7979

Ciasteczka usuwam codziennie przed wyłączeniem kompa. Za pomocą programu CCleaner.
    Wiec wina nie jest po mojej stronie.

4. ona64

ona64 Czeladnik forum

U mnie jest podobnie, białe tło tylko w górnym prawym roku jest malutki czarny krzyżyk, tak samo na unity jak i na kliencie.

5. SMOD_Atena

Zalogowałam się przed chwilą na Chrome bez problemu.

Na jakich przeglądarkach sprawdzaliście?

6. ona64

ona64 Czeladnik forum

Właśnie na Chrome, Firefox, Opera, teraz wpuściło do gry, lecz od 5 minut wożą się owieczki na taczce.
    Na pewno to nie wina mojego latptopa, gdyż byłam zalogowana w grze i samo się wylogowało, po ponownym logowaniu najpierw było białe tło z krzyżykiem a teraz te podskakujące owieczki.

7. krystian7979

Teraz jest napis mała przerwa techniczna zaraz wracamy.

8. SMOD_Atena

Dopytam czy wiadomo coś w tej sprawie, bo ja póki co zebrałam bonusy z pnącza i u mnie wszystko w porządku.

9. SMOD_Atena

Problemy zostały zgłoszone, programiści sprawdzili i twierdzą, że logowanie powinno być już prawidłowe.

Proszę ponownie otworzyć okno przeglądarki i zalogować się do gry.

Czy są jeszcze jakieś pytania?

10. ona64

ona64 Czeladnik forum

Już jest ok, w końcu wpuściło na dobre.

11. gera2010

gera2010 Naśladowca mistrzów

Tak, w kliencie mam kłódki na bahamaramie - w porcie i na wybrzeżu rozbitków

12. -tokio-

-tokio- Okazjonalny autor

nie można przejść z pola na pole , masakra jakaś

13. SMOD_Atena

gera2010 jeśli masz te powierzchnie odblokowane to kliknij proszę w te kłódki lub zaloguj się ponownie do gry.

-tokio- w jakim trybie dostępu do gry występuje u Ciebie ten problem?

14. gera2010

pola mam odblokowane już dawno, odświeżenie, wylogowanie i zalogowanie ponowne nic nie dają. Klikniecie w kłódkę powoduje przeniesienie do świątyni. Masakra.
    Sprawdzę przez przeglądarkę. Trochę to potrwa... niestety.

15. SMOD_Atena

W takim razie proponuję odinstalować klienta, pobrać i zainstalować ponownie. Pobrać klienta możesz podczas logowania w przeglądarce lub z bezpośredniego linku: >>LINK do pobrania klienta<<

16. gera2010

Przez przeglądarkę ten sam problem kłódki i przeniesienie do świątyni. To nie jest chyba problem z klientem. Może te "drobne" prace konserwacyjne znowu coś "usprawniły"

17. SMOD_Atena

Czy sprawdzałaś na kilku przeglądarkach, pamięć tych przeglądarek jest wyczyszczona?

18. gera2010

Czyszczenie pomogło. Ale w takich realiach gra to porażka.

19. SMOD_Atena

Niestety na dzień dzisiejszy dopóki gra nie będzie całkowicie pozbawiona błędów to sami musimy sobie jakoś radzić. Jak coś nie działa na jednej przeglądarce to warto sprawdzić na innych (wyczyścić pamięć i ciasteczka), a jeśli klient się buntuje to trzeba odinstalować aplikację i zainstalować ponownie byleby gra działała.

krystian7979 czy nadal masz problem z zalogowaniem się do gry?

20. krystian7979

Ja już kłopotów z logowaniem nie mam. Jeśli inni nie maja już w tym temacie pytań można zamknąć watek rozmowy.
    Pozdrawiam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.