nie można się zalogować!!!!!!!

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika farmereczka79, 25 marca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. farmereczka79

farmereczka79 Okazjonalny autor

od 10 minut bezskutecznie próbuje się dostać na farme, czy znów wszystko padło czy tylko u mnie ten problem????????????????

2. LalkaM96

LalkaM96 Forumowy żółtodziób

mam ten sam problem :(

3. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

farmereczka79, LalkaM96, jak widać nikt poza wami nie zgłasza podobnych problemów. Bardzo Was proszę o zastosowanie się do tego poradnika: Gdy gra nie działa :)
    Dajcie znać czy czyszczenie ciasteczek, ciasteczek flashowych oraz sprawdzenie i/lub aktualizacja AFP pomogły :)

4. farmereczka79

nie pomogły tak samo jak i pomoc techniczna standardowo

5. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

farmereczka79, nie umiem powiedzieć co jest przyczyną problemów z zalogowaniem do gry, które występują u Ciebie. Jeżeli zastosowałaś się do porad zawartych w poradniku, problemy nadal nie ustąpiły, pozostaje jedynie napisanie do Pomocy Technicznej, gdyż z pozycji forum nie jestem w stanie Ci pomóc.
    Jeżeli już rozpoczęłaś korespondencję z PT bardzo Cię proszę o jej kontynuowanie. :)
    Czy tutaj masz jeszcze jakieś pytania? :)

LalkaM96, jeżeli u Ciebie problemy nadal występuję również proszę o napisanie zgłoszenia do Pomocy Technicznej :)

6. farmereczka79

mozna zamknąć jeśli o mnie chodzi

7. majkelibeatka

majkelibeatka Czeladnik forum

tez nie potrafie sie zalogowac..stoi na 0%.. edit: poszło :)

8. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

majkelibeatka, zastosuj się proszę do porad które zamieściłam w poprzednich postach :)

9. majkelibeatka

majkelibeatka Czeladnik forum

Nawet nie musiałam nic robić, samo wróciło po chwili. Dzięki :)

10. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

Cieszę się że wszystko już działa :)
    Za zgodą Autorki tematu zakładam kłódeczkę :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.