Nie można się zalogować na farmę

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika krystyna52, 16 stycznia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. krystyna52

krystyna52 Forumowy żółtodziób

Dopalacze odpalone,sowy i smoki już skończyły latać.W momencie jak chciałam wejść do komiksu i odpalić czasówkę,to mnie wywaliło i teraz barany się wożą na taczkach.Ciastka wyczyszczone jak zwykle i z żadnej przeglądarki nie można się dostać na farmę.Moje gratulacje.

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Nikt do tej pory nie zgłaszał takich problemów,więc to nie jest ogólny problem,ale skoro jak piszesz ciasteczka masz wyczyszczone i na żadnej przeglądarce nie możesz się zalogować,napisz proszę do Pomoc Techniczna,tam Twoje konto zostanie sprawdzone i sprawa się wyjaśni.Na forum niestety nic nie wymyślimy.
    Od siebie polecam przeglądarkę Firefox,bardzo rzadko występują problemy.

Dodam tylko,że oprócz ciasteczek cookies,są jeszcze ciasteczka flashowe,które czasami też trzeba wyczyścić,a jak to zrobić jest w poradniku : Gdy gra nie działa - poradnik

3. krystyna52

krystyna52 Forumowy żółtodziób

Dziękuję,zacznę szukać problemu.Tylko rano logowałam się normalnie.Na Firefoksie też nie da rady.

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

U mnie nic się nie dzieje na Firefox i jak widzisz nikt inny nadal takich problemów nie zgłasza,więc mam nadzieję że po zastosowaniu się do wszystkich wskazówek z poradnika ponowne zalogowanie się do gry będzie możliwe.Jeśli nie,to pozostaje Pomoc Techniczna,a skoro więcej pytań nie masz,to tutaj zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.