nie mam ulubionej farmy

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika aleksandra, 21 kwietnia 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. aleksandra

aleksandra Cesarz forum

witam,nie mogę się zalogować, próbowałam na 2 przeglądarkach,,albo ładuje się do 55%,albo biała plansza,cud,że forum działa,,co mogę zrobić?święta,sama jestem?

2. BA_Marion

BA_Marion Chodząca legenda forum

Witaj. Jeśli na dwóch różnych przeglądarkach gra się nie ładuje, to jest duże prawdopodobieństwo, że masz jakiś problem z łączem internetowym. Sprawdź to proszę. Podrzucam też poradnik >>Gdy gra nie działa<<. Jeśli z łączem wszystko jest OK i porady zawarte w poradniku też nie pomogą, pozostaje kontakt z Pomocą techniczną. Ja zalogowałam się teraz bez problemu. Na forum też nie widzę, aby ktoś się skarżył na brak dostępu do gry.

Czy masz jeszcze pytania?

3. aleksandra

aleksandra Cesarz forum

tak to był problem z łączem,dziękuję za dyżur w święto,miłego mokrego poniedziałku,pozdawiam serdecznie:inlove:

4. BA_Marion

BA_Marion Chodząca legenda forum

Cieszę się, że się wyjaśniło:) Dziękuję i życzę dalszego radosnego świętowania :D
    (wątek oczywiście zamykam)

aleksandra lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.